Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδες..

θελω να μου πειτε την γνωμη σας για μια μικρη αναβαθμιση που θελει να κανει ενας φιλος μ...

εχουμε τα εξης --->> motherboard foxconn model 2abf

cpu                i3 2120 socket 1155 lga

vga            amd radeon hd 7450 1g

gpu           hp 300w 

και θελουμε να βαλουμε τα εξης---->>  gpu   corsair vs series vs550 80 plus

vga    gigabyte geforce gtx750 ti 2gb 

ram    corsair vengeance 8gb ddr3 1600mhz

τα χρηματα που διαθετει ειναι στα 250ε 

ευχαριστουμε για καθε απατηση σας..

Δημοσ.
και θελουμε να βαλουμε τα εξης---->>  gpu   corsair vs series vs550 80 plus ΟΧΙ

vga    gigabyte geforce gtx750 ti 2gb ΟΧΙ

ram    corsair vengeance 8gb ddr3 1600mhz ΟΚ

Τροφοδοτικό δες κάποιο απ' αυτά.

Η συγκεκριμένη κάρτα είναι 3 χρόνων, νομίζω δεν αξίζει. Καλύτερα ας κοιτάξει αυτές. Προτιμώ τα 4GB.

Επίσης, η μητρική είδα και δεν υποστηρίζει πάνω απο 1333MHz. Εξάλλου, η διαφορά στην τιμή είναι ελάχιστη, άρα δεν αξίζει να πας σε 1333MHz.

• Like 3
Δημοσ.

Τροφοδοτικό δες κάποιο απ' αυτά.

Η συγκεκριμένη κάρτα είναι 3 χρόνων, νομίζω δεν αξίζει. Καλύτερα ας κοιτάξει αυτές. Προτιμώ τα 4GB.

Επίσης, η μητρική είδα και δεν υποστηρίζει πάνω απο 1333MHz. Εξάλλου, η διαφορά στην τιμή είναι ελάχιστη, άρα δεν αξίζει να πας σε 1333MHz.

οποτε να παμε σε αυτο το πακετακι?? https://www.skroutz.gr/s/4724304/HyperX-Fury-Black-8GB-DDR3-1333MHz-HX313C9FBK2-8.html

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα παιδια...

αντιμετωπίζω προβλημα στην αναβάθμιση που εκανα....!!!

c02978496.jpg

Motherboard name: H-CUPERTINO2-H61-uA TX

Καρτα γραφικων https://www.skroutz.gr/s/10342907/Sapphire-Radeon-RX-460-4GB-Nitro-OC-11257-07-20G.html

Το προβλημα--->>> δεν bootari ο υπολογιστης για να ανοιξει... δοκιμασα την καρτα γραφικων σε αλλο μηχανημα κ παιζει κανονικα...

​τι συμβαίνει ?????

Δημοσ.

Με τις νέες ram πάνω και χωρίς την κάρτα γραφικών bootάρει κανονικά;

μολις βγαζω την καρτα γραφικων ανοιγει κανονικα με την εσωματομενη καρτα που εχει η μητρικη...

Δημοσ.

^'Ισως να χρειάζεται, μεσα από το bios, να επιλέξεις* να βγάζει εικόνα από την εξωτερική κάρτα γραφικών και όχι από την ενσωματωμένη,αν και συνήθως είναι επιλεγμένο το auto σε μια παλιά asrock μητρική που έχω δεν ήταν από τη ''μάνα'' του επιλεγμένο και το έκανα εγώ.

*Δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται αυτή η επιλογή γιατί έχω να τη δω κάτι χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

απο το λιγο που εψαξα βρηκα εδω  http://h30434.www3.hp.com/t5/Desktop-Hardware-and-Upgrade-Questions/upgrading-graphic-card-compatible/m-p/5841636#M137005

ΑΥΤΟ 

message_type_solution.png  Re: upgrading graphic card - compatible?

11-09-2016 11:32 AM

What you have is an incompatibility issue.  Your system's motherboard does not support UEFI vBIOS (the newer cards).  The last non UEFI cards were the GTX 660 and GTX 670.  The GTX 660 has proven to be more stable.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...