optimus_crime Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Τέλος του Γενάρη κυκλοφοράει το Next Order το οποίο βγήκε Μάρτη για το psvita στο ps4 .. Must buy από μένα σαν digimon fan.
livefreeordie Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 κι εγω fan ειμαι αλλα λιγο βλακεια μου φαινεται αυτο.
optimus_crime Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 κι εγω fan ειμαι αλλα λιγο βλακεια μου φαινεται αυτο. Είναι κάτι σαν remake του world 1
optimus_crime Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Το preorder θα περιλαμβάνει συγκεκριμένο DLC με τον Omegamon! Features Over 200 Digimon from the animated series! Choose between a male or female protagonist For the first time ever in the series, explore the Digital World with not one, but TWO Digimon partners! Your success in battles & the growth of your partners is totally dependent on you: Raise, train, feed, discipline, etc. in real-time to form strong bonds with your Digimon companions. Evolved AI Battle System: Strong bonds with your partners is key – train your Digimon to excel in AI battles on their own
alxlightning Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 τα digimon world 2 και 3 μου ειχαν αρεσει σε ps1, τα αλλα που εβγαλαν στο ενδιαμεσο ηταν μετρια η κακα θα ελεγαπηρα και στο ps4 τη μπουρδα που ειχαν βγαλει ως φαν και μονο απογοητευτηκα, χωρις λογο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα