Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να προσθέσω την Ελληνική γλώσσα σε αυτό το κινητό με κάποιον τρόπο?

Προορίζεται για φίλο ο οποίος δεν ξέρει καλά Αγγλικά. Του είπανε για το morelocale2, αλλά έχουμε μια μικρή αμφιβολία αν κάνει δουλειά.

Δημοσ.

Έχει μέσα ελληνικά by default. Όλα τα android πλίν κίνας τα έχουν.

Αυτό όμως δεν έχει. Ψαξαμε σε όλα τα σχετικά μενού αλλά τίποτα. Έιναι από παραεισασωγη σκρουτζομαγαζου

Δημοσ.

Αυτό όμως δεν έχει. Ψαξαμε σε όλα τα σχετικά μενού αλλά τίποτα. Έιναι από παραεισασωγη σκρουτζομαγαζου

Υποστήριξη στην htc, είναι δικό τους θέμα.

Δημοσ.

Τοποθετείς την σιμ, και σου βρίσκει μόνο του την ελληνική γλώσσα. Σε ολα τα htc νομίζω

ετσι βαλε την καρτα σιμ πρωτα

Αυτή ήταν η πρώτη μας κίνηση. Βάλαμε μια την δικιά του sim ,και μια την δικιά μου, αλλά δεν είδαμε ελληνικό μενού.

Η αντιπροσωπεία μπορεί να βοηθήσει,εφόσον είναι από παραεισαγωγή?

Δημοσ.

Λοιπόν βάζεις ελληνική σιμ και κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αφού έχεις αφαιρέσει τους λογαριασμούς Mail από μέσα. Όταν ανοίξει θα σε ρωτήσει αν θες να εμφανίζεται στα ελληνικά. Θα πατήσεις ναι αλλά αν αλλάξεις από τις ρυθμίσεις μετά σε αγγλικά δεν θα έχεις επιλογή ελληνικών μετά, θα πρέπει να κάνεις πάλι το ίδιο. Το έχω κάνει σε άπειρα m9 από Γερμανία.

Δημοσ.

το ιδιο μπορει να συ,βαινει και σε ταμπλετ στης samsung ?

πηρε μια φιλη και δεν βρικε μεσα ελληνικα. πρεπει να δει δηλαδη καρτα sim μεσα ?

Δημοσ.

το ιδιο μπορει να συ,βαινει και σε ταμπλετ στης samsung ?

πηρε μια φιλη και δεν βρικε μεσα ελληνικα. πρεπει να δει δηλαδη καρτα sim μεσα ?

Ας κανει ενα hard resed αν δεν περνει καρτα.

Ποιο ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...