theoritikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει τρόπος να προσθέσω την Ελληνική γλώσσα σε αυτό το κινητό με κάποιον τρόπο? Προορίζεται για φίλο ο οποίος δεν ξέρει καλά Αγγλικά. Του είπανε για το morelocale2, αλλά έχουμε μια μικρή αμφιβολία αν κάνει δουλειά.
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Έχει μέσα ελληνικά by default. Όλα τα android πλίν κίνας τα έχουν.
theoritikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Έχει μέσα ελληνικά by default. Όλα τα android πλίν κίνας τα έχουν. Αυτό όμως δεν έχει. Ψαξαμε σε όλα τα σχετικά μενού αλλά τίποτα. Έιναι από παραεισασωγη σκρουτζομαγαζου
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Αυτό όμως δεν έχει. Ψαξαμε σε όλα τα σχετικά μενού αλλά τίποτα. Έιναι από παραεισασωγη σκρουτζομαγαζου Υποστήριξη στην htc, είναι δικό τους θέμα.
Lefteris_Tsa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Τοποθετείς την σιμ, και σου βρίσκει μόνο του την ελληνική γλώσσα. Σε ολα τα htc νομίζω 1
theoritikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Τοποθετείς την σιμ, και σου βρίσκει μόνο του την ελληνική γλώσσα. Σε ολα τα htc νομίζω ετσι βαλε την καρτα σιμ πρωτα Αυτή ήταν η πρώτη μας κίνηση. Βάλαμε μια την δικιά του sim ,και μια την δικιά μου, αλλά δεν είδαμε ελληνικό μενού. Η αντιπροσωπεία μπορεί να βοηθήσει,εφόσον είναι από παραεισαγωγή?
dkmaster Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν βάζεις ελληνική σιμ και κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αφού έχεις αφαιρέσει τους λογαριασμούς Mail από μέσα. Όταν ανοίξει θα σε ρωτήσει αν θες να εμφανίζεται στα ελληνικά. Θα πατήσεις ναι αλλά αν αλλάξεις από τις ρυθμίσεις μετά σε αγγλικά δεν θα έχεις επιλογή ελληνικών μετά, θα πρέπει να κάνεις πάλι το ίδιο. Το έχω κάνει σε άπειρα m9 από Γερμανία.
geioannou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 το ιδιο μπορει να συ,βαινει και σε ταμπλετ στης samsung ? πηρε μια φιλη και δεν βρικε μεσα ελληνικα. πρεπει να δει δηλαδη καρτα sim μεσα ?
saruman123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 το ιδιο μπορει να συ,βαινει και σε ταμπλετ στης samsung ? πηρε μια φιλη και δεν βρικε μεσα ελληνικα. πρεπει να δει δηλαδη καρτα sim μεσα ? Ας κανει ενα hard resed αν δεν περνει καρτα.Ποιο ειναι?
geioannou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ας κανει ενα hard resed αν δεν περνει καρτα. Ποιο ειναι? samsung T585
saruman123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Περνει βλεπω καρτα. Και εχει και Ελληνικα. Ρυθμισεις-Γλωσσα και εισαγωγη
geioannou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το πρόβλημα ειναι οτι η φίλη δεν βλέπει ελληνικά μεσα.....!
saruman123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Backup και μετά Hard reset. Και μετά θα σου εμφάνιση τα Ελληνικά στην αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα