Προς το περιεχόμενο

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλοφτιαγμένο game με αναπάντεχα καλό σενάριο και βάθος. Χαίρομαι που θα αποκτήσει μια μικρή συνέχεια.

• 5 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το παιχνιδι δεν εχει κατι διαφορετικο απο το Blades of Shogun.

Το desperados 3 ειναι οντως αναβαθμιση καθως εχει στοιχεια που τωρα μου λειπουν στο Aiko's Choice

αλλα γενικα πολυ καλο reminder, μακαρι να εδινα κι αλλου 20αρικα

και να ηξερα οτι παιρνω κατι που τα αξιζει

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, devil-ji είπε

Το παιχνιδι δεν εχει κατι διαφορετικο απο το Blades of Shogun.

Το desperados 3 ειναι οντως αναβαθμιση καθως εχει στοιχεια που τωρα μου λειπουν στο Aiko's Choice

Συμφωνώ το desperados III έχει το pause στο showdown mode αλλά παρόλο που βρίσκομαι  στην αρχή, σαν ιστορία και χαρακτήρες μου αρέσει περισσότερο το shadow tactics.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελείωσα το Aiko's Choice πρόσφατα. Περιέχει 3 κανονικές αποστολές των 2-3 ωρών και 3 μίνι αποστολές των 15-20'.

Στο hardcore μου πήρε 9 ώρες περίπου. Αν πάτε για badges-achievements ασφαλώς περισσότερο.

Η ιστορία του expansion διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του campaign του 1ου. Επομένως, θεωρώ πως καλό είναι να έχετε παίξει αρχικά το πρώτο γιατί έτσι θα έχετε γνωρίσει καλύτερα τους χαρακτήρες και την υπόθεση.

Κατά τα άλλα, οι 3 αποστολές έχουν ενδιαφέρον αλλά εν τέλει νομίζω πως απευθύνονται μόνο στους οπαδούς του είδους.

Το κυρίως παιχνίδι θα σας καλύψει μια χαρά.

Στα 10€ που διατίθεται αυτή τη στιγμή στο Epic store θεωρώ πως αξίζει. Για παραπάνω χρήματα όχι κατά τη γνώμη μου.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελειωσα και εγω το Aiko's Choice

Πολυ ωραια συνεχεια του βασικου παιχνιδιου. H mimimi εχει πολυ ταλεντο και μην ξεχναμε οτι εργαζετε σε ενα ακομη RTT με κωδικη ονομασια, γλυκοπατατα

Αναμενουμε λοιπον 👍

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...