Προς το περιεχόμενο

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημασια εχει για μενα το gameplay λες. Ε το looting τι ειναι? Θεμα γραφικων ή θεμα ήχου? Ελεος

Οταν βαζεις ενα game στα 40€ θα πρεπε να ειναι AAA

Αυτο ειναι το θετικο του πραγματος

Δε χρειάζεται να συμφωνήσουμε. Λεπτομέρεια είναι προσωπικά το looting όταν το όλο παιχνίδι μου φαίνεται μια χαρά .

Σαφώς πολύ θετικό, όπως είπε και ο φίλος, που βγήκε κάτι παρόμοιο μετά από 10 χρόνια και αυτό πρέπει να στηρίξουμε.

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To αγόρασα μιας και μου θύμισε εποχές Robin Hood the Legend of Sherwood! 

Σαν πρώτες εντυπώσεις, είναι πολύ καλό, το gameplay όπως το περίμενα δίνοντας σου μια ελευθερία κινήσεων, οι χαρακτήρες κλασικοί μέχρι στιγμής..ένας stealthy, άλλος brute κτλ.  Κάθε πίστα είναι χορταστική και τέλος το artwork είναι ωραίο.

• Like 1
Δημοσ.

Παρα πολυ ποιοτικο game,επαιξα χτες το demo και μου αρεσε απιστευτα!!Θα θελα να κοστιζε γυρω στα 20 ευρω ομως!!Τα 40 ευρω αρχικη τιμη για μη retail και οχι AAA τιτλο ειναι υπερβολικα!!!Στην κορυφη της wishlist και μολις αγγιξει 25αρι θα αγοραστει!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εβγαλε 30 ωρες με τις μισες αποστολες στο hardcore.

Ηταν ακριβως αυτο που ηθελα (ολοιδιο με desperados :wub:  ).

Ελπιζω να δουμε και συνεχεια !

Δημοσ.

Πολυ καλή τιμή ειδικά γι αυτό εδώ το διαμαντάκι. 

Το τελείωσα και θέλω κ' άλλο  :-D

Το μόνο σοβαρό αρνητικό που θα μπορούσα να του βρω είναι τα τεράστια loading times πριν την κάθε πίστα, αλλά είναι μάλλον λογικό λόγο του μεγέθους της κάθε μιας. 

Αναμένω να δούμε και άλλα τέτοιου στυλ games!

Δημοσ.

Όντως αρκετά καλό παιχνιδάκι. Αν στοχεύεις να συμπληρώσεις και όλα τα badges, τότε δυσκολεύει αρκετά. Το μόνο που με χάλασε ήταν οι διάλογοι που είναι κάπως "παιδικοί".

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω φτάσει στα μισά και οφείλω να πω πως το παιχνίδι είναι πολύ καλό.

Ωραία γραφικά-ήχος, η ιστορία τυπική αλλά ξεδιπλώνεται όμορφα. Κυρίως όμως τα επίπεδα είναι καλοσχεδιασμένα και με πολλές εναλλακτικές για να φτάσεις στο στόχο.

Ασφαλώς είναι παιχνίδι που απαιτεί υπομονή αλλά πιστεύω σε ανταμείβει. Στο hard που το παίζω είναι αρκετά δύσκολο αλλά όχι σπαστικό. Απλά πρέπει να βρεις τη κατάλληλη πορεία και όπως είπα υπάρχουν επιλογές. Κάθε αποστολή είναι περίπου 1,5-2 ώρες για 1ο playthrough. Μετά υπάρχουν badges και achievement που ωθούν να το ξαναδοκιμάσεις.

Προτείνω σαφώς να εγκατασταθεί σε SSD και να το παίξετε με Ιαπωνικό voiceover. Για τους φίλους του είδους σίγουρα αγορά, για τους υπόλοιπους μια καλή επιλογή stealth game. 9/10 από μένα.

• 3 μήνες μετά...
  • 10 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...