Despotas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Σημασια εχει για μενα το gameplay λες. Ε το looting τι ειναι? Θεμα γραφικων ή θεμα ήχου? Ελεος Οταν βαζεις ενα game στα 40€ θα πρεπε να ειναι AAA Αυτο ειναι το θετικο του πραγματος Δε χρειάζεται να συμφωνήσουμε. Λεπτομέρεια είναι προσωπικά το looting όταν το όλο παιχνίδι μου φαίνεται μια χαρά . Σαφώς πολύ θετικό, όπως είπε και ο φίλος, που βγήκε κάτι παρόμοιο μετά από 10 χρόνια και αυτό πρέπει να στηρίξουμε. 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 To αγόρασα μιας και μου θύμισε εποχές Robin Hood the Legend of Sherwood! Σαν πρώτες εντυπώσεις, είναι πολύ καλό, το gameplay όπως το περίμενα δίνοντας σου μια ελευθερία κινήσεων, οι χαρακτήρες κλασικοί μέχρι στιγμής..ένας stealthy, άλλος brute κτλ. Κάθε πίστα είναι χορταστική και τέλος το artwork είναι ωραίο. 1
jessejames Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Παρα πολυ ποιοτικο game,επαιξα χτες το demo και μου αρεσε απιστευτα!!Θα θελα να κοστιζε γυρω στα 20 ευρω ομως!!Τα 40 ευρω αρχικη τιμη για μη retail και οχι AAA τιτλο ειναι υπερβολικα!!!Στην κορυφη της wishlist και μολις αγγιξει 25αρι θα αγοραστει!!
soik85 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αγορα 15€ και καψιμο για το σκ. καλες εποχες commandos
shodan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αγορα 15€ και καψιμο για το σκ. καλες εποχες commandos Που το βρήκες 15€;
devil-ji Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εβγαλε 30 ωρες με τις μισες αποστολες στο hardcore. Ηταν ακριβως αυτο που ηθελα (ολοιδιο με desperados ). Ελπιζω να δουμε και συνεχεια !
>-Nosakos<- Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Πολυ καλή τιμή ειδικά γι αυτό εδώ το διαμαντάκι. Το τελείωσα και θέλω κ' άλλο Το μόνο σοβαρό αρνητικό που θα μπορούσα να του βρω είναι τα τεράστια loading times πριν την κάθε πίστα, αλλά είναι μάλλον λογικό λόγο του μεγέθους της κάθε μιας. Αναμένω να δούμε και άλλα τέτοιου στυλ games!
antbyron Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Όντως αρκετά καλό παιχνιδάκι. Αν στοχεύεις να συμπληρώσεις και όλα τα badges, τότε δυσκολεύει αρκετά. Το μόνο που με χάλασε ήταν οι διάλογοι που είναι κάπως "παιδικοί".
Despotas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Έχω φτάσει στα μισά και οφείλω να πω πως το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Ωραία γραφικά-ήχος, η ιστορία τυπική αλλά ξεδιπλώνεται όμορφα. Κυρίως όμως τα επίπεδα είναι καλοσχεδιασμένα και με πολλές εναλλακτικές για να φτάσεις στο στόχο. Ασφαλώς είναι παιχνίδι που απαιτεί υπομονή αλλά πιστεύω σε ανταμείβει. Στο hard που το παίζω είναι αρκετά δύσκολο αλλά όχι σπαστικό. Απλά πρέπει να βρεις τη κατάλληλη πορεία και όπως είπα υπάρχουν επιλογές. Κάθε αποστολή είναι περίπου 1,5-2 ώρες για 1ο playthrough. Μετά υπάρχουν badges και achievement που ωθούν να το ξαναδοκιμάσεις. Προτείνω σαφώς να εγκατασταθεί σε SSD και να το παίξετε με Ιαπωνικό voiceover. Για τους φίλους του είδους σίγουρα αγορά, για τους υπόλοιπους μια καλή επιλογή stealth game. 9/10 από μένα.
Anastazio Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Παιχνιδαρος!LF dev να μας δωσει σε αυτο το genre ενα 3Α πληζ....
Despotas Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Κυκλοφόρησε πρόσφατα μεγάλο patch που βελτιώνει μεταξύ άλλων αισθητά τα loading times: http://steamcommunity.com/games/shadowtactics/announcements/detail/1658887841034343171 Το παιχνίδι αξίζει πολύ κατά τη γνώμη μου.
Despotas Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Πράγματι καλά θα ήταν. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένουμε πάλι πολλά χρόνια.
antbyron Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Υποθέτω ότι θα βγάλουν κάποια στιγμή κάνα dlc, καλά πήγε το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα