Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες..υπαρχει καμια ελαχιστη πιθανοτητα να δουμε προσφορα στην pokemon sun/moon?Το ξερω οτι μολις βγηκε αλλα ειμαι με την ελπιδα,πειτε μου αν ειναι να μην ελπιζω καν γιατι απο skroutz.gr εχω δει οτι τα sites που λειτουργουν με παραγγελιες τις εχουν για 40 ευρω ενω το public για 50,να μην το περιμενω καν αν ειναι ετσι ας πουμε..ευχαριστω :(

Δημοσ.

Παιδες..υπαρχει καμια ελαχιστη πιθανοτητα να δουμε προσφορα στην pokemon sun/moon?Το ξερω οτι μολις βγηκε αλλα ειμαι με την ελπιδα,πειτε μου αν ειναι να μην ελπιζω καν γιατι απο skroutz.gr εχω δει οτι τα sites που λειτουργουν με παραγγελιες τις εχουν για 40 ευρω ενω το public για 50,να μην το περιμενω καν αν ειναι ετσι ας πουμε..ευχαριστω :(

Φίλε μου μην περιμένεις πολλά πράγματα από την Black Friday.

Το τι προσφορές θα ρίξουν στην αγορά εδώ στο Ελλάντα κανείς δεν το ξέρει. Οι μεγάλες αλυσίδες παίζουν κρυφτούλι για να μας κάνουν και καλά την μεγάλη έκπληξη. Φύκια!

Κάνε υπομονή βέβαια μήπως και τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν βγουν σε υπερ-προσφορά, αλλά μην έχεις και πολλές ελπίδες.

Το βάρος θα πέσει σε πιο παλιά προϊόντα και κυρίως σε ότι υπάρχει σε μεγάλο στοκ στις αποθήκες και στα ράφια. Ότι δεν μπορούν να πουλήσουν όλο το χρόνο θα κοιτάξουν να το διώξουν όπως όπως.

Ρίχνουν 2-3 πραγματάκια μεγάλου αγοραστικού ενδιαφέροντος π.χ. παιχνιδομηχανές, για να τσιμπήσουν τα κορόιδα και να πάνε στα μαγαζιά, μπας και μπορέσουν να τους πλασάρουν και κάτι άλλο.

Ξέρεις πόσοι ελαφρόμυαλοι θα στηθούν στις ουρές και στο τέλος θα τους πουν ότι το προϊόν εξαντλήθηκε; Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. :lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

Μεγαλος κραχτης παντως για public και πλαισιο το xbox one στα 199 και 189€. Τιμη σκρουτζ  299€ χωρις το παιχνίδι και τη συνδρομη...

Επισης το public εχει εναν maxtor 1T HDD εξωτερικο στα 34€, τιμη σκρουτζ η χαμηλοτερη 52€.

Γενικα αν ειχες κανει μια λιστα με το τι θες και εψαχνες σε ολα τα καταστηματα και συγκρινες με το σκρουτζ μπορουσες να σβησεις κποια πραγματα απο την χριστουγεννιατικη σου λιστα. 

ΥΓ Αν εχεις λεφτα βεβαια :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα mediamarkt είχαν μια καλή τιμή για ένα ποντίκι Logitech από τα 100 στα 30κατι ευρώ. Από την πρώτη στιγμή πάντως που ήρθε το mail και πατούσα add to cart εμφάνιζε μήνυμα πως το προϊόν εξαντλήθηκε, ενώ στο status στο site το εμφάνιζε διαθέσιμο.

Δημοσ.

Τα mediamarkt είχαν μια καλή τιμή για ένα ποντίκι Logitech από τα 100 στα 30κατι ευρώ. Από την πρώτη στιγμή πάντως που ήρθε το mail και πατούσα add to cart εμφάνιζε μήνυμα πως το προϊόν εξαντλήθηκε, ενώ στο status στο site το εμφάνιζε διαθέσιμο.

Φόλα προσφορά ήταν αυτή. Από την αρχή όσοι το πήραν χαμπάρι έβλεπαν το Εξαντλήθηκε. Μόνο τα MediaMarkt ξέρουν τι παίχτηκε.

Μάλλον είχαν 5-6 κομμάτια τα οποία έγιναν αμέσως καπνός. Από τις 11:30 ήταν Off αυτή η προσφορά. :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά πολλή φασαρία για το τίποτα η black Friday!

Να δούμε στην cyber Monday αν θα καλυτερέψουν οι προσφορές...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...