Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Black Friday στην Ελλάδα και σαχλαμάρες!

Μόνο για τους πραγματικά ανόητους είναι αυτή η μέρα.

Το Public, το Πλαίσιο και όποια άλλη αλυσίδα βάλει προσφορές, σίγουρα δεν πιάνει τις τιμές που έχουν τα σκρουτζομάγαζα αλλά και αυτά του εξωτερικού.

Κοιτάζω όλες αυτές τις μέρες ορισμένα πραγματάκια που με ενδιαφέρουν (μήπως και βάλουν καμία υπερπροσφορά, λέμε τώρα) και βρίσκω ήδη τεράστιες διαφορές.

Μόνο σε παιχνιδομηχανές βλέπω να γίνεται η μεγάλη αρπαχτή και σε τίτλους παιχνιδιών για να κάνουν τη μπάζα από τα πιτσιρίκια. Γιορτές έρχονται, τι τώρα, τι σε 15-20 μέρες τα ψώνια του ψευτο-Santa Billy.

Προβλέπετε ξεσκόνισμα ραφιών να φύγει η σαβούρα σε ξεχασμένο προ Χριστού στοκ με τα κορόιδα για άλλη μια φορά να την πατάνε άσχημα.

Αυτό που γίνεται στο εξωτερικό μάγκες, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!

• Like 8
Δημοσ.

Προβλέπετε ξεσκόνισμα ραφιών να φύγει η σαβούρα σε ξεχασμένο προ Χριστού στοκ με τα κορόιδα για άλλη μια φορά να την πατάνε άσχημα.

Αυτό που γίνεται στο εξωτερικό μάγκες, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!

Ναι μεγαλη διαφορα εχει το εξωτερικο νομιζεις..

Εχει να πεσει χοντρο ξυλο για μια τηλεοραση polaroid...

• Like 1
Δημοσ.

Τα γνωστά καταστήματα που θα συμμετάσχουν (και καλά) στη μαύρη Παρασκευή, είναι δεδομένο ότι δεν θα βγάλουν στην αγορά ηλεκτρονικά πρώτης γραμμής, παρά μόο 1,2 κράχτες και μερικά τριτοδεύτερα κινητά, και αυτά οριακά σε τιμές skroutz. Θα τους γυρίσει bumerang σε θέμα marketing. Σκοτωμός για ένα powerbank sta 10 € από 25.

Αυτοι που θα επωφεληθούν ειναι όσοι θα ήθελαν ένα κινητό των 150€ (τιμή πχ ΠΛΑΙΣΙΟΥ) και θα το εχουν στα 100...

• Like 2
Δημοσ.

Φέτος συμμετέχουν και τα δικά μας Public, Πλαίσιο, Mediamarkt και δεδομένο είναι οτι θα ακολουθήσει και ο Κωτσόβολος.

Βέβαια σε σχέση με το εξωτερικό που κάνουν προσφορές στα καινούργια μοντέλα εδώ αναμένεται να γίνει ξεστοκάρισμα των παλιών...

Έστω κι έτσι, πιστευείς ότι θα δεις τηλεόραση 42" που κοστίζει 400 ευρώ στα 100 όπως γίνεται και στο εξωτερικό?!

Έχω βρεθεί στην απέναντι όχθη αυτή την ημέρα, όχι να ψωνίσω, και είδα τιμές που δεν πίστευα στα μάτια μου. Εκείνη την εποχή είχε βγεί το PS4 και το PS3, το έδιναν για ένα κομμάτι ψωμί με δώρα!!

Εδώ δεν νομίζω να δούμε τίποτα από αυτά...

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ είδα με τα μάτια μου σε γνωστή αλυσίδα που συμμετέχει στο black friday να αυξάνει την προηγούμενη εβδομάδα τα φωτογραφικά είδη στο κατάστημα της 150€ ...να υποθέσω θα τα ρίξει 200€ και θα πει κάνουμε black friday...

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το topic έχει έναν συγκεκριμένο τίτλο και σκοπό. Κοινωνικο-πολιτικές αναλύσεις και προπαγάνδες δεν μας ενδιαφέρουν. Αφαιρέθηκαν όλα τα μηνύματα που δεν είχαν να κάνουν με το αρχικό post.

• Like 1
Δημοσ.

Το topic έχει έναν συγκεκριμένο τίτλο και σκοπό. Κοινωνικο-πολιτικές αναλύσεις και προπαγάνδες δεν μας ενδιαφέρουν. Αφαιρέθηκαν όλα τα μηνύματα που δεν είχαν να κάνουν με το αρχικό post.

Kαι πολύ καλά έκανες.Δεν κατάλαβα τι ακριβώς προσπαθεί να επικοινωνίσει ο συγγραφέας του ,οποτε και επεσα στην παγίδα του εκτός θέματος.Χιλια επί χίλια συγνώμη.

Δημοσ.

Το αρθρο αναφερει :

" Προσέξτε καλά από πού θα φύγει η παραγγελία σας (πολλά καταστήματα π.χ. έχουν αποθήκες και στην Ευρώπη για την εξυπηρέτηση και των εδώ πελατών τους)".

Κάποιος με το που το διαβάζει καταλαβαινει: Ψωνίζω σε τιμές αμερικής ή κίνας και έχει το κατάστημα εδώ ευρώπη αποθηκή και μου το στέλνει..

Δε νομίζω να υπάρχει ουτε ενα κατάστημα που να το κάνει αυτό..Αν εχεις αποθηκη ευρώπης πληρώνεις αλλη τιμή..

Nope. Καλή η διευκρίνησή σου αλλά δεν αναφέρει κάτι λανθασμένο το κείμενο του άρθρου. Δικιά σου ερμηνεία είναι. Λέει ξεκάθαρα προσέξτε από πού θα φύγει. Δεν λέει ότι η τιμή παραμένει η ίδια. Όύτε βέβαια ότι αλλάζει, για το οποίο έχεις δίκιο. Αλλά αναφέρει στην ίδια πρόταση που εσύ έκοψες "... και υπολογίστε τυχόν πρόσθετα έξοδα ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως."

Ούτως ή άλλως να παραπλανηθείς είναι απίθανο γιατί όταν επιλέγεις ευρωπαϊκή αποθήκη αποστολής η τιμή αλλάζει αυτόματα. Θα το παρατηρήσει κάποιος φαντάζομαι...Καλό θα ήταν να το αναφέρει ρητά το άρθρο αλλά όχι απαραίτητο.

Δημοσ.

Εγώ είδα με τα μάτια μου σε γνωστή αλυσίδα που συμμετέχει στο black friday να αυξάνει την προηγούμενη εβδομάδα τα φωτογραφικά είδη στο κατάστημα της 150€ ...να υποθέσω θα τα ρίξει 200€ και θα πει κάνουμε black friday...

Αν το είδες, ή μάλλον αν το έβλεπα, και ημουν σίγουρος για αυτό, θα πήγαινα στο διευθυντή με τα ανάλογα ερωτήματα...

Δημοσ.

Εμείς έχεις θα είμαστε και αν κατι μας κάνει θα το πάρουμε αν όχι, θα πιούμε έναν καφέ και σπιτάκι, ΕΠΊΣΗΣ παιδιά είδα μια προσφορά για 24μηνο συμβόλαιο από cyta 1000λεπτα προς όλους, 13€μαζι με το ΦΠΑ, αλλά χωρίς της φόρους κινητής. Πιστεύω ότι είναι απίστευτη προσφορά.

Δημοσ.

Αν το είδες, ή μάλλον αν το έβλεπα, και ημουν σίγουρος για αυτό, θα πήγαινα στο διευθυντή με τα ανάλογα ερωτήματα...

Γνωστή γερμανική αλυσίδα τροφίμων το κάνει εδώ και χρόνια.

Τσεκαρισμένο από την σύζυγο που αγοράζει ακριβώς τα ίδια προϊόντα.

Ανεβάζει τις τιμές και περίπου 10 μέρες μετά «τρέχει» καμπάνια με φυλλάδιο πουλώντας όμως στις κανονικές τιμές πριν την αύξηση.

Τέλος του off topic.

Καλό είναι όσοι θέλουν να αγοράσουν από Ελλάδα να έχουν κατασταλέξει πρώτα ως προς το τί θέλουν να πάρουν, να έχουν καταγράψει τις τιμές ΠΡΙΝ την εν λόγο μέρα και μετά να συγκρίνουν.

Πολύ φοβάμαι ότι εκτός από 3-4 κράχτες σε κάθε κατάστημα απλώς θα εκμεταλευτούν τον αγοραστικό πυρετό όπως προείπαν ήδη οι προηγούμενοι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...