Fotis2210 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ξέρει κανένας πότε θα κυκλοφορήσει το google pixel Ελλάδα? Επίσης έχω iphone 6s αλλά λόγω μπαταρίας καθώς και το ότι το κινητό θα γίνεται αργό όσο περνά ο χρόνος(από εμπειρία το λέω και ναι έκανα restore)λέω να το ανταλλάξω.Επειδή το πήρα από ένα συγκεκριμένο μαγαζί μπορώ να πάρω iphone 6s plus με διαφορά από εμένα(Μεγάλη διαφορά οπότε δεν νομίζω) και samsung galaxy s7(μονο το touchwiz δεν μου αρέσει). Απλά το pixel με ενθουσίασε και θα το ήθελα αλλά δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει. Οπότε εάν κάποιος ξέρει να μου πει καθώς και να μου προτείνετε κάποιο κινητό από τα παραπάνω! Ευχαριστώ
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 To pixel οταν θα πρωτο ερθει θα ειναι σε επιπεδα τιμων Iphone 7 και παραπανω τις πρωτες μερες.
Fotis2210 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλά άστο θα πάρω s7 που θα το πάρω και τσάμπα
Fotis2210 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 1o η ανταλλαγή γίνεται λόγω του ότι το κινητό έχει ακόμα εγγύηση 6 μήνες. 2ο θα δώσω το παλιό και θα πάρω το καινούργιο(Η αξία του iphone 6s δεν έπεσε πολύ όταν βγήκε το 7 οπότε θα το πάρω σχεδόν τσάμπα(έτσι υπολογίζω, θα πάω όποτε μπορέσω να δω τι τιμή θα μου πουν, αν μου πουν πολλά μένω με αυτό που έχω.
dimips Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 εμένα το 6s πάει πιο γρήγορα απ' ότι άλλο έχω πιάσει στα χέρια μου. Θα απογοητευτείς από τη μετάβαση σε s7.
Pseudonumo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Όχι και θα απογοητευτεί από το s7, μην τρελαθούμε.
stelios18120 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ε όχι και απογοήτευση Υπερβολικός 100%
Fotis2210 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δεν νομίζω πως θα απογοητευτώ , από ταχύτητα που το έχω χρησιμοποιήσει πάει σφαίρα , φτάνει 6s , κάμερα τρομερή , αδιάβροχο , android (επιτέλους ελευθερία), επίσης θέλω να ασχοληθώ να ανάπτυξη εφαρμογών αλλά δεν έχω mac όποτε το android θα με βοηθήσει πολύ πιστεύω. Το μόνο που φοβάμαι είναι το λογισμικό ( πριν το iPhone είχα note 3) αλλά από ότι έχω δει το έχουν βελτιώσει αρκετά . Εσείς τι πιστεύεται στο θέμα αυτό ;
Neg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δεν νομίζω πως θα απογοητευτώ , από ταχύτητα που το έχω χρησιμοποιήσει πάει σφαίρα , φτάνει 6s , κάμερα τρομερή , αδιάβροχο , android (επιτέλους ελευθερία), επίσης θέλω να ασχοληθώ να ανάπτυξη εφαρμογών αλλά δεν έχω mac όποτε το android θα με βοηθήσει πολύ πιστεύω. Το μόνο που φοβάμαι είναι το λογισμικό ( πριν το iPhone είχα note 3) αλλά από ότι έχω δει το έχουν βελτιώσει αρκετά . Εσείς τι πιστεύεται στο θέμα αυτό ; Μην περιμένεις όμως 1) Να έχεις σοβαρό κέρδος από το PlayStore 2) Να μπορείς στο μέλλον να γράφεις και για iOS εφαρμογές, είναι δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι, IDE και γλώσσες. Επίσης: 3) Γιατί δεν φτιάχνεις ένα Hackintosh και γράψε εκεί εφαρμογές. 4) Δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή κινητού, άμα έχεις ακόμα το Note 3 βάλτου μία Marshmallow CM Rom και θα πηγαίνει σφαίρα, έτσι θα έχεις δύο κινητά για να προγραμματίσεις εφαρμογές
dimips Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Αν δεν έχανες εγγύηση με το που το έκανες root θα έδινα το 6s 64gb για το s7 edge να το κάνω root να βελτιώσω τον ήχο να βγάλω όλες τις ενοχλητικές προηδοποιήσεις, να βάλω custom rom να φτιάξω το ram και battery management, να φτιάξω τις χοντροκομμένες ειδοποιήσεις και τα χοντροκομένα toggles βάζοντας αυτές από του nougat από το xposed και να αλλάξω τις ρυθμίσεις να δείχνει περισσότερο περιεχόμενο να βάλω youtube background απ το xposed να σβήσω το touchwizz home launcher, το dialer app, το message app, το calendar, το contacts, το notes και να βάλω του nexus ή του pixel το launcher για να έχω google now-google now on tap-google dialer-google messager-google calendars-google keep-google contacts να συνεργάζονται όλα μεταξύ τους να είμαι άρχοντας αυτά τα λίγα, τότε ναι θα ήταν ότι καλύτερο για μένα
panos- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Αν εβαζες custom rom δεν θα χρειαζόταν ούτε να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της μπάρας γιατί θα ήταν Nougat αν εβαζες 7.0, δεν θα χρειαζόταν να εσβηνες touchwiz apps γιατί δεν θα υπήρχαν.
dimips Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Αν εβαζες custom rom δεν θα χρειαζόταν ούτε να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της μπάρας γιατί θα ήταν Nougat αν εβαζες 7.0, δεν θα χρειαζόταν να εσβηνες touchwiz apps γιατί δεν θα υπήρχαν. για τα samsung επειδή έχουν exynos δε μπορείς να βάλεις custom rom με stock android, μόνο touchwizz rom.
panos- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 για τα samsung επειδή έχουν exynos δε μπορείς να βάλεις custom rom με stock android, μόνο touchwizz rom. Τότε δεν αξίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα