Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες! Τώρα που πλησιάζει και το Black Friday σκέφτομαι να κλωτσήσω το Lumia 535 που έχω και να πάρω ένα Xiaomi από το εξωτερικό.Δύο πράγματα θέλω να ρωτήσω.Βλέπω ότι η συγκεκριμένη εταιρία ανεβαίνει δραματικά και σε πωλήσεις αλλά και σε χαρακτηριστικά τηλεφώνων.Αξίζει να αγοράσω κινητό από αυτήν την εταιρία ή θα μου βγάλει προβλήματα; Και δεύτερον,ποιο κινητό προτείνετε; Μέχρι 150€ πιστεύω είναι το ιδανικό.

Δημοσ.

Η xiaomi εχει εκπληκτικη ελληνικη κοινοτητα , κανουν καταπληκτικη δουλεια σε ROMS , προσφερουν support.

Προτεινω να πας η σε Redmi note 3 PRO η Redmi note 4 pro  αν κανεις μια μικρη υπερβαση του ποσου.

• Like 1
Δημοσ.

Xiaomi κι από μένα, service στην Ελλάδα και συνεχές support από ην Ελληνική Κοινότητα

Service στην Ελλάδα όταν λες;

Δημοσ.

Xiaomi κι από μένα, service στην Ελλάδα και συνεχές support από ην Ελληνική Κοινότητα

η παραπληροφόρηση σε όλο το μεγαλέιο της. ΚΑΝΕΝΑ επίσημο service όχι στην Ελλάδα στην Ευρώπη

Δημοσ.

Έχω αγοράσει απο vickmall δύο κινητά πριν 1μιση χρόνο, το Redmi 2 για μένα και το Mi 4 για τον αδερφό μου. Κανένα παράπονο, αψογο λογισμικό και ως αναφορά την ποιότητα κλάσης ανώτερη απο Samsung, Apple κτλ. Η Χiaomi είναι πλέον πολυ μπροστά.

Εγώ θα σου πρότεινα Link.png Site: Redmi 4 Prime Pro ή Link.png Site: Redmi Note 4 . Ανάλογα πόσες ίντσες οθόνη θες.

Δημοσ.

Επίσημο service δεν υπάρχει στην Ελλάδα, θα μπορέσεις να βρεις όμως κάποιο κατάστημα για βασικές επισκευές hardware.

Όσον αφορά το λογισμικό, η Ελληνική κοινότητα της Xiaomi θα βοηθήσει σίγουρα σε οποιοδήποτε πρόβλημα :)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά με ψήνει το xiaomi note 3 pro...Από θέμα εγγύησης αν το πάρω από Ελλάδα τι παίζει;θα το πάρω από σκρουτζομαγαζο.Απο κάμερες πως τα πάει;Με την ρομ τι παίζει;

Δημοσ.

Αγορασα από κινα Xiaomi note 3 pro 2 ram 16 giga. Απλά τέλειο σε φωτογραφική και μπαταρία. Και δικαρτο λόγω εργασίας. Σε λίγες μέρες προχωρώ πάλι σε αγορά Xiaomi note 4 3 ram 64 giga και 10πυρηνο.

Δημοσ.

Απλά τέλειο σε φωτογραφική.

Νομίζω ο χαρακτηρισμός "τέλεια" είναι λίγο υπερβολικός... Την ημέρα βγάζει ωραίες φωτογραφίες, δε μπορώ να πω. Βράδυ..... Δεν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...