morticon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας παιδιά.Έχω Windows 10 και ενώ έχω κάνει απεγκατάσταση προγράμματα και προγράμματα,συνεχίζουν κάποια εικονίδια ή αρχεία να υπάρχουν στον υπολογιστή χωρίς να έχω τη δυνατότητα να τα διαγράψω.Στην έναρξη όσα υπάρχουν δεν μπορώ καν,ενώ όσα είναι σε αρχεία προσπαθώ διαγράφοντάς τα αλλά όλο μου λέει ότι ήταν αδύνατη η διαγραφή.Τι κάνω;
stelios5 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Κάποια δεν διαγράφονται εύκολα, ένας από τους τρόπους διαγραφής το Power Shell. www.pcsteps.gr/77434-απεγκατάσταση-εφαρμογές-των-windows-10/ Δεν ενοχλούν τον Η/Υ πάντως, ελάχιστα.
morticon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δεν κατάλαβες.Είναι προγράμματα που είχα κατεβάσει και απλά έχουν μείνει άχρηστα αρχεία μέσα στον υπολογιστή που δεν φεύγουν.
stelios5 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Να κάνεις απεγκατάσταση με πρόγραμμα όπως π.χ. Revo Uninstaller Κάνε και κάνα καθαρισμό με ccleaner Με το Unlocker1.9.2 μπορείς να σβήσεις αρχεία που δεν μπορούν να σβήσουν τα Windows. Πρόσεξε μη σβήσεις αρχεία των windows.
thepoint Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Απλά απομεινάρια φακέλων προγραμμάτων και δεδομένων αλλά και καταχωρήσεις στο μητρώο είναι δυνατόν να υπάρχουν αλλά δεν κάνουν κακό πόσο μάλλον να κάθονται στη μνήμη αυτό πως το κατάλαβες αφού έγραψες ότι έκανες απεγκατάσταση. Δώσε μερικά path να δούμε που είναι και τι είναι αυτό στο οποίο αναφέρεσαι. Για αρχή μπορείς να καθαρίσεις τα προσωρινά αρχεία εκεί δεν τίθεται θέμα λάθους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα