iparou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Χαίρετε.Θέλω να σουλουπώσω λίγο τις τηλεφωνικές γραμμές που έχουμε στην δουλειά μιας και είναι αχταρμάς και πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά.Η παρούσα κατάσταση έχει ως εξής :3 τηλεφωνικές γραμμέςΓΡΑΜΜΗ 1 : Ote Double PlayΓΡΑΜΜΗ 2 : Ote τηλεφωνίαΓΡΑΜΜΗ 3 : Cyta Double PlayΑσφαλώς και δεν χρειαζόμαστε δύο γραμμές ίντερνετ, έχουν ξεμείνει από παλιές ανανεώσεις.Υπάρχει επίσης το παρακάτω τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο είναι συνδεδεμένες οι γραμμές 1 και 2 (οι γραμμή 3 πάει ανεξάρτητα σε γραφείο).Στην γραμμή 1 είναι πάνω ο συναγερμός οπότε η γραμμή αυτή θέλω να λειτουργεί και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος αφενός για να μπορεί να στέλνει σήμα ο συναγερμός στο κέντρο λήψης σημάτων σε περίπτωση διακοπής και αφετέρου για να έχω μια λειτουργική γραμμή στο γραφείο για κλήσεις όταν δεν υπάρχει ρεύμα.Σκέφτομαι να βάλω το Nova2Play Professional Economy με 2 κανάλια φωνής και να περάσω πάνω του και τα 3 νούμερα. Μου είπαν από την υποστήριξη της φορθνετ ότι από τα 2 κανάλια φωνής το πρώτο είναι POTS (i.e. θα λειτουργεί και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το οποίο το θέλω) και το δεύτερο VoIP. Το ρουτερ που δίνουν είναι το Thomson 784 σε περίπτωση που οι γραμμές μου είναι PSTN και το οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε.1) Θα συνεργαστεί το πρόγραμμα της φόρθνετ με το τηλεφωνικό μου κέντρο ή θα τρέχω και δεν θα φτάνω έπειτα ? 2) Ισχύει ότι πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω το δικό τους ρουτεράκι ή μπορώ να πάρω ένα Fritz 7490 που έχει πάνω και τηλεφωνικό κέντρο (έτσι κι αλλιώς ήθελα να αλλάξω το τωρινό Karel τηλεφωνικό κέντρο) και με έχει εξυπηρετήσει αφάνταστα σε άλλο γραφείο ? Δεν ξέρω κατά πόσον θα είναι εύκολο όμως να βρώ τους κωδικού της VOIP τηλεφωνίας για να τουε περάσω στο Fritz.3) Το 3ο νούμερο υπό ποιο καθεστώς ακριβώς θα λειτουργεί, δεν έχω καταλάβει ? Αφού μόνο 2 θα μπορούν να μιλάνε ταυτόχρονα (2 κανάλια φωνής). Διάβαζα κάτι για MSN στο ίντερνετ αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό και αν αφορά εμένα.Ευχαριστώ για την βοήθεια.
zaffass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 στειλε μου ενα μνμ αν θες με ενα τηλ κατα προτιμηση σταθερο να σε παρει η γυναικα μου να στα εξηγησει που ειναι υπευθυνη για τα επαγγελματικα πακετα
iparou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 στειλε μου ενα μνμ αν θες με ενα τηλ κατα προτιμηση σταθερο να σε παρει η γυναικα μου να στα εξηγησει που ειναι υπευθυνη για τα επαγγελματικα πακετα Καλημέρα και ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Θα μου επιτρέψετε να μην δώσω προσωπικά στοιχεία μέσω πμ σε κάποιον άγνωστο που η πρώτη και μοναδική συμμετοχή του στο φόρουμ είναι αυτό το ποστ. Δεδομένης της εντονότατης και ενοχλητικής πολλές φορές επιμονής αρκετών πωλητών να προωθούν προϊόντα τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο, δυστυχώς δεν μπορώ να αποκλείσω ότι το συγκεκριμένο ποστ έχει αυτόν τον σκοπό. Δεδομένου επίσης του νεαρού της ηλικίας σας βάσει του προφίλ σας (30 ετών) φαντάζομαι ότι αντίστοιχης ηλικίας είναι και η σύζυγος και ως εκ τούτου ελαφρώς απίθανο να αποτελεί "υπεύθυνη" επαγγελματικών προγραμμάτων της Forthnet. Πιο πιθανό θεωρώ να είναι πωλήτρια που ενδεχομένως να προωθεί τα συγκεκριμένα πακέτα. Nothing bad with that, εξάλλου γνώμη/σύσταση πωλητών πήρα από το κέντρο εξυπηρέτησης της Forthnet όπως ανέφερα και στο OP. Στράφηκα όμως και στην βοήθεια του φόρουμ/κοινότητας που σίγουρα έχει πιο αντικειμενικό κριτήριο. Αν πέφτω έξω να με συγχωρέσετε και εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να μου στείλετε εσείς σε pm τα στοιχεία της συζύγου για να επικοινωνήσω μαζί της στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης της Forthnet. Αν κάποιος άλλος φίλος μπορεί να βοηθήσει στα ερωτήματά μου, fire away...
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Χαίρετε. Θέλω να σουλουπώσω λίγο τις τηλεφωνικές γραμμές που έχουμε στην δουλειά μιας και είναι αχταρμάς και πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά. Η παρούσα κατάσταση έχει ως εξής : 3 τηλεφωνικές γραμμές ΓΡΑΜΜΗ 1 : Ote Double Play ΓΡΑΜΜΗ 2 : Ote τηλεφωνία ΓΡΑΜΜΗ 3 : Cyta Double Play Ασφαλώς και δεν χρειαζόμαστε δύο γραμμές ίντερνετ, έχουν ξεμείνει από παλιές ανανεώσεις. Υπάρχει επίσης το παρακάτω τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο είναι συνδεδεμένες οι γραμμές 1 και 2 (οι γραμμή 3 πάει ανεξάρτητα σε γραφείο). Στην γραμμή 1 είναι πάνω ο συναγερμός οπότε η γραμμή αυτή θέλω να λειτουργεί και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος αφενός για να μπορεί να στέλνει σήμα ο συναγερμός στο κέντρο λήψης σημάτων σε περίπτωση διακοπής και αφετέρου για να έχω μια λειτουργική γραμμή στο γραφείο για κλήσεις όταν δεν υπάρχει ρεύμα. Σκέφτομαι να βάλω το Nova2Play Professional Economy με 2 κανάλια φωνής και να περάσω πάνω του και τα 3 νούμερα. Μου είπαν από την υποστήριξη της φορθνετ ότι από τα 2 κανάλια φωνής το πρώτο είναι POTS (i.e. θα λειτουργεί και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το οποίο το θέλω) και το δεύτερο VoIP. Το ρουτερ που δίνουν είναι το Thomson 784 σε περίπτωση που οι γραμμές μου είναι PSTN και το οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε. 1) Θα συνεργαστεί το πρόγραμμα της φόρθνετ με το τηλεφωνικό μου κέντρο ή θα τρέχω και δεν θα φτάνω έπειτα ? 2) Ισχύει ότι πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω το δικό τους ρουτεράκι ή μπορώ να πάρω ένα Fritz 7490 που έχει πάνω και τηλεφωνικό κέντρο (έτσι κι αλλιώς ήθελα να αλλάξω το τωρινό Karel τηλεφωνικό κέντρο) και με έχει εξυπηρετήσει αφάνταστα σε άλλο γραφείο ? Δεν ξέρω κατά πόσον θα είναι εύκολο όμως να βρώ τους κωδικού της VOIP τηλεφωνίας για να τουε περάσω στο Fritz. 3) Το 3ο νούμερο υπό ποιο καθεστώς ακριβώς θα λειτουργεί, δεν έχω καταλάβει ? Αφού μόνο 2 θα μπορούν να μιλάνε ταυτόχρονα (2 κανάλια φωνής). Διάβαζα κάτι για MSN στο ίντερνετ αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό και αν αφορά εμένα. το τηλεφωνικο σου κεντρο απο οτι καταλαβα εχει αναλογικες γραμμες fxs οπως και το ρουτερ του παροχου οποτε ειναι πολυ δυσκολο εως σχεδον μηδαμινο να δεις ασυμβατοτητα. β.ναι πρεπει να χρησιμοποιησεις το δικο τους.δεν σου δινουν τα voip στοιχεια για να σεταρεις αλλο ρουτερ.το ρουτερ παλια ηταν thomson 784 αλλα πλεον δινουν οσο ξερω technicolor 788.το να παρεις τους κωδικους να τους περασεις αλλου αυτο ειναι κεφαλαιο και ναι μπορει να γινει. γ.τα τρια καναλια φωνης θα ειναι ως εξης.2 καναλια φωνης απο τον ρουτερ σαν voip και ενα καναλι φωνης που το θες για τον συναγερμο που ειναι η tdm(η κανονικη τηλεφωνια).το κεφαλικο νουμερο δηλαδη το tdm ειναι αυτο που ειναι πχ 2323222 και τερμα. στα voip μπορεις να εχεις ειτε το ιδιο νουμερο και στις δυο θυρες ειτε διαφορετικο νουμερο σε καθε θυρα αναλογως τι θες να κανεις παντα. απλα επισης να επισημανω για να μην γινει μπερδεμα οτι αλλο πραγμα το ποσα νουμερα θα εχεις και αλλο το ποσα καναλια φωνης.εσυ θες 3 καναλια φωνης οποτε σιγουρεψου οτι θα μπει tdm τηλεφωνια για να εχεις και το τριτο καναλι φωνης για τον συναγερμο το οποιο θα παιζει εκτος ρουτερ.
iparou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 το τηλεφωνικο σου κεντρο απο οτι καταλαβα εχει αναλογικες γραμμες fxs οπως και το ρουτερ του παροχου οποτε ειναι πολυ δυσκολο εως σχεδον μηδαμινο να δεις ασυμβατοτητα. β.ναι πρεπει να χρησιμοποιησεις το δικο τους.δεν σου δινουν τα voip στοιχεια για να σεταρεις αλλο ρουτερ.το ρουτερ παλια ηταν thomson 784 αλλα πλεον δινουν οσο ξερω technicolor 788.το να παρεις τους κωδικους να τους περασεις αλλου αυτο ειναι κεφαλαιο και ναι μπορει να γινει. γ.τα τρια καναλια φωνης θα ειναι ως εξης.2 καναλια φωνης απο τον ρουτερ σαν voip και ενα καναλι φωνης που το θες για τον συναγερμο που ειναι η tdm(η κανονικη τηλεφωνια).το κεφαλικο νουμερο δηλαδη το tdm ειναι αυτο που ειναι πχ 2323222 και τερμα. στα voip μπορεις να εχεις ειτε το ιδιο νουμερο και στις δυο θυρες ειτε διαφορετικο νουμερο σε καθε θυρα αναλογως τι θες να κανεις παντα. απλα επισης να επισημανω για να μην γινει μπερδεμα οτι αλλο πραγμα το ποσα νουμερα θα εχεις και αλλο το ποσα καναλια φωνης.εσυ θες 3 καναλια φωνης οποτε σιγουρεψου οτι θα μπει tdm τηλεφωνια για να εχεις και το τριτο καναλι φωνης για τον συναγερμο το οποιο θα παιζει εκτος ρουτερ. Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την κατατοπιστικότατη απάντηση. Τα ίδια μου είπε και ένας πολύ εξυπηρετικός κύριος της φορθνετ στο τηλέφωνο οπότε προχώρησα στην αίτηση φορητότητας και αναμένω. Άραγε θα μπορώ και τα 3 νούμερα (tdm και τα 2 voip) να τα διαχειρίζομαι μέσω τηλεφωνικού κέντρου ή όχι ? (π.χ. αν πάρει κάποιος τηλ στο voip θα μπορώ να το στείλω σε κάποιο εσωτερικό ή επειδή εμπλέκεται το ρούτερ αυτό δεν θα γίνεται ?)
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την κατατοπιστικότατη απάντηση. Τα ίδια μου είπε και ένας πολύ εξυπηρετικός κύριος της φορθνετ στο τηλέφωνο οπότε προχώρησα στην αίτηση φορητότητας και αναμένω. Άραγε θα μπορώ και τα 3 νούμερα (tdm και τα 2 voip) να τα διαχειρίζομαι μέσω τηλεφωνικού κέντρου ή όχι ? (π.χ. αν πάρει κάποιος τηλ στο voip θα μπορώ να το στείλω σε κάποιο εσωτερικό ή επειδή εμπλέκεται το ρούτερ αυτό δεν θα γίνεται ?) ναι κανονικα.και τα 3 σκανε στο τηλεφωνικο κεντρο ασχετα αν ειναι voip ή οχι.αυτο ειναι δηλαδη οι εξωτερικες γραμμες.εφοσον η κληση μπει μεσα μετα εχεις να κανεις με τις εσωτερικες γραμμες οποτε ναι στελνεις την κληση οπου θες.δηλαδη να το πω και με χαζο παραδειγμα.ερχονται τα πορτοκαλια απο το δεντρο σε μενα.εφοσον τα παρω εγω μπορω να τα δωσω σε οποιον θελω να τα παρω πισω και να τα δωσω σε αλλον να τα μοιρασω και οτι αλλο θελω.το μεσα κομματι ειναι του τηλεφωνικου σου οποτε κανεις οτι θες. οταν γυρισουν οι φορητοτητες θα εχεις περιπου 20-30 λεπτα που δεν θα μπορεις να δεχτεις κληση μεχρι να γυρισουν οι φορητοτητες απο τον εναν παροχο στον αλλον.στο κεντρο και στο technicolor μπορεις να βαλεις ενα μικρο ups ωστε και να κοπει το ρευμα να εχεις τηλεφωνο. το κεντρο σου προσοχη να μην εχει καποιο προθεμα σαν αυτα που βαζαμε καποτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα