Προς το περιεχόμενο

monitor stands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τοιχο με βλεπω να πηγαινω. επειδη εχω και τηλεοραση ακριβως απο πανω απο το γραφειο στον τοιχο θελω οι οθονες να ερθουν ακριβως απο κατω απο την τηλεοραση, ουτε να την ξεπερασουν ουτε να ειναι αρκετα πιο χαμηλα γιατι θα ειναι σαν και τωρα που με κουραζει γιατι η μια εχει χαμηλη βαση (η lg). και γω αρχικα ελεγα να παω σε κατι φθηνο ως βαση κατι τετοιο οπως αυτο πουθ λες. βεβαια θα ειναι λιγο ζορι να τις ταιριαξω οπως θελω, γιαυτο το λογω ειπαμε και παραπανω να παω σε κατι πιο ακριβο γιατι οπως λεει ενας φιλος παραπανω επειδη εχει την 3D την μετακινω οσο θελω. απο κει και περα αυτες που μου ανεφερες στο λινκ που εδωσες γραφουν οτι απεχουν απο τον τοιχο 47 cm. πολυ δεν ειναι? ειναι ακομα πιο μπροστα απο οτι τις εχω τωρα που ειναι απλα στο γραφειο και τις βαζω οπου θελω δηλαδη... μου φενεται πολυ. απο την αλλη η τιμη τους ειναι τελειαμε την εννοια οτι και να τις βαρεθεις μελλοντικα τις πετας (αν αλλαξεις τελειως διαρυθμιση ή και χωρο που λεει ο λογος. με βαση σε μια σκεψη να σου πω την αληθεια αλλά απο την αλλη δεν ξερω κατα ποσο θα ταιριαξει δυο διαφορετικα μονιτορ ωστε να μοιαζει οσο πιο ωραιο το αποτελεσμα..

υ.γ οσον αφορα τον φιλο Inuyasha ή z1-3D οχι τοου γραφειου ή αντιστοιχη που ειναι για τοιχο ξερεις ποσο απεχει αυτη απο τον τοίχο? εχεις υποψη σου? αν επισης τελικα αποφασισω αυτην θα βαλω τις δυο βασεις στον τοιχο ακριβως στην ιδια ευθεια κανονικα με μέτρο και μετα θα παιξω με τα μπράτσα για να τις φερω οπως θελω? σωστα?? ή παλι θα πρεπει να εχω μετρηση κατι και να εχω βαλει την μια σε αλλο σημειο στον τοιχο?

47 εκ. είναι η μέγιστη έκταση τους. Μπορείς να λυγίσεις τον βραχίονα προς τα πίσω. Δηλαδή ο βραχίονας θα έρθει να είναι παράλληλος με τον τοίχο και η οθόνη θα απέχει 15 εκ. απ'αυτόν. Εμένα τόσο απέχει το μπροστά μέρος της οθόνης.

Αλλά σου ξαναλέω, θέλει καλό μέτρημα για το που θα κάνεις τις τρύπες στον τοίχο. Αν το πετύχεις αυτό, έχεις ξεμπερδέψει.

Δημοσ.

Καμια προταση για οικονομικη βαση γραφειου? Απλο βραχιονα θελω για βασικες κινησεις, που να στηριζεται στο γραφειο.

Κατι φθηνες μαρκες οπως Brateck δε βλεπω να εχουν τετοιου τυπου βαση (τουλαχιστον στο skroutz).

Επισης ειδα και τις VonHaus, και μου φανηκαν καλες, αλλα απο Link.png Site: amazon δεν τις στελνουν, ενω απο Link.png Site: ebay βγαινει καπου στα 40 νομιζω.

Εχετε καμια αλλη προταση μου να μου διεφυγε ?

• Moderators
Δημοσ.

Γνώμη μου για όλους εφόσον μιλάμε για βάση οθόνης και όχι τηλεόραση η βάση που θα επιλέξουμε ειδικά όταν μιλάμε για 2 οθόνες να έχει ρυθμίσεις σε όλους τους άξονες ανεξάρτητα για την κάθε οθόνη όταν μιλάμε για διαφορετικά μοντέλα

Αν μιλαμε για ίδια μοντέλα τότε οποιαδήποτε διπλή βάση με ρύθμιση titl και του ύψους θα κάνει την δουλειά μας

Η βάση που αναφέρει ο φίλος μπιφτεκης καλή μεν αλλά όχι για multi monitor setup

• Moderators
Δημοσ.

Απο οσα διαβαζω οι Arctic θεωρουνται πολυ καλες.

Η Ζ1 πιστευετε αξιζει στα €45 ??

Για του τοιχου λες? αν σε βολευει εκει που ειναι το γραφειο ναι αξιζει

• Moderators
Δημοσ.

Oπως ειπα και επανω εφοσον μιλαμε για μια οθονη ναι ειναι αρκετα καλη

Γνωμη μου δες το Z1-3d ειδικα αν σε βολευει το hub εχει (στα ~75 απο visionstudio) αν σκεφτεις οτι ενα καλο usb 3 hub με εξτρα τροφοδοσια θα σου βγει κανα 20αρικο βγηκαν τα λεφτα του

Δημοσ.

Την Z1 3D την βλεπω στα 90 στο eshop, στο VisStudio δεν την βρισκω.

Υπαρχει και η Z1 Pro στα ιδια λεφτά.

Θα ψαξω και τιμες απο εξω μήπως αξιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...