Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και παλι ! Κάνω και πάλι Post γιατι στο θέμα κινητο δεν ειμαι υπερκαταναλωτης και οτι αγοράσω θελω να το κραταω τουλαχιστον 3 χρονια ( Ειμαι κάτοχος iphone 4s μεχρι να αποφασίσω ) . Ειχα αναφέρει οτι το budjet μου ειναι κοντα στα 450 και ενω ολοι λέγατε 1+3 με το καινουριο μοντελο όλοι ειχατε δευτερες σκέψεις ! Η κυριοτερη δυσκολια μου που δεν θα προβω σε αγορά 1+3t η κατι απο εξωτερικό ειναι η αδυναμία πληρωμής με μετροιτής ! Αποφάσισα να πάω σε ναυαρχίδα οπως το samunsg s7 edge ! Ο προβληματισμός μου ειναι οτι ενώ με 533 το βρισκεις skroutz , με δώσεις το βρισκω 570 και πλεον !  Κατα τη γνώμη σας υπάρχει περίπτωση να το βρώ σε καλύτερη τιμη απο την παραπάνω σε κάποια προσφορά black friday απο μεγάλη αλυσίδα (με ολα τα θετικά που προσφέρουν ) , Άτοκες δώσεις , εγγυήσεις κτλ.. ;

Δημοσ.

Που να ξερουμε αγαπητε τι προσφορες θα μπουν στα υποτιθεμενα black friday της Παρασκευης?Να διαβασουμε την κρυσταλινη σφαιρα?

Δημοσ.

Καλά καμία σχέση το s7 edge με το xiaomi και το λέω εγώ φαντασου που είναι φαν της xiaomi

Παρόλα αυτά εγώ θα σ πρότεινα καλύτερα μην βάζεις δόσεις για κινητό,μαζεψε τα μετρητά.

Επειδή ή τεχνολογία ειδικά σε κινητά προχωράει με άλματα μεχρι να ξοφλησεις το s7 edge θα έχει χάσει πολύ από την αξία του.

Δημοσ.

Καλά καμία σχέση το s7 edge με το xiaomi και το λέω εγώ φαντασου που είναι φαν της xiaomi

Παρόλα αυτά εγώ θα σ πρότεινα καλύτερα μην βάζεις δόσεις για κινητό,μαζεψε τα μετρητά.

Επειδή ή τεχνολογία ειδικά σε κινητά προχωράει με άλματα μεχρι να ξοφλησεις το s7 edge θα έχει χάσει πολύ από την αξία του.

Όπως ανέφερα παραπάνω , είμαι της τακτικής πως όταν πάρω κινητό, μέχρι να ξανα χρειαστώ (στόχος μετα απο 3 χρονια ) βάζω παροπίδες και μόνο απο περιέργεια ψαχνω τι βγηκε κτλ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...