idomeneas26 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα απο Χανιά Κρητης εχω adsl 24αρα απο forthnet και σήμερα είναι ή τρίτη μέρα την οποία έχω συνεχείς αποσυνδεσεις και ξεσυγχρονισμο του modem (technicolor td5130) ανά 2-3 λεπτα ενώ ή ταχύτητα κυμαίνεται από 2 μέχρι 9 mbps όταν παλιοτερα είχα σταθερά 12-14. Σε επικοινωνία μου με την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι αυτοί δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα στην γραμμή και ότι το πιθανότερο έχει ιό ο υπολογιστής μου ο οποίος επηρεάζει την γραμμή και να τους στείλω ένα email με το πρόβλημα μου. Υπόψιν ότι έχω συνδέσει το modem σε όλες τις μπριζες του σπιτιού με διαφορετικα καλώδια με και χωρίς υπολογιστές πάνω είτε ενσύρματα είτε ασύρματα, όπως και άλλο ένα μόντεμ που έχω με τα ίδια αποτελέσματα.
makis269 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 χα χα χα .......... τι σχέση έχει ο ιος με την αποσυνχρόνιση του μοντεμ ,να τους ξαναπάρεις τηλεφωνο τώρα και να τους πεις να παραιτηθούν οικειοθελώς οι ανίδεοι !!!!!!!!!!!!!! λοιπόν με ορισμένα firmware του συγκεκριμένου μοντεμ είχα και εγώ αποσυνχρονίσεις με hol ,βάλε το firmware V2.05.C62FO και δες αν θα σταματήσουν οι αποσυνχρονισμοί. αν έχει αυτο το firmware ξαναπερνατο απο πάνω και κάνε μετά και ένα hard reset στο modem. μετα το hard reset τα logins. Default Login: forthnet / F0rth@c$n3t#, user / ""
idomeneas26 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 του ξαναπέρασα το firmware αλλα δεν βλέπω και μεγαλη διαφορα. εχω παλι αποσυνδέσεις πιο αραιες βεβαια τωρα , Τα στατιστικα της γραμμης ειναι αυτα.
makis269 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 το 34 του line attenuation ειναι πολύ μεγάλο και μεταφράζεται ή οτι εισαι πάνω απο δυο χιλιόμετρα απο το αστικό κέντρο ή αν εισαι πιο κοντά τότε δείχνει οτι η γραμμή σου έχει πολύ θόρυβο και γιαυτό κάνεις αποσυνδέσεις. κάνε και κάτι ακόμα αν ειναι εφικτό ,βρές την μπρίζα με τα δυο καλώδια που έρχονται απο την κολόνα ή αν ειναι πολυκατικοία απο τον κατανεμιτή σας και αποσύνδεσαι τα τυχόν άλλα καλώδια που πάνε σε άλλες μπρίζες τηλεφώνου στην οικοία σου ,εκεί στην κεντρική μπρίζα μετά αφού αφαιρέσεις τις υπόληπες μπρίζες βάλε το modem και δες αν θα μειωθεί και το 34 αλλα και αν θα σταματήσουν οι αποσυνδέσεις, πολλές φορές όταν στέλνουμε σήμα και σε άλλες μπρίζες στο σπίτι φορτώνουμε με θόρυβο την γραμμή μας.
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε με αλλο ρουτερ μηπως δεν ειναι θεμα γραμμης αλλα θεμα ρουτερ. οταν λεμε αποσυνδεσεις εννοουμε αποσυνδεσεις να σβηνει το dsl ή το internet.μην εννοεις αποσυνδεσεις στο wireless που παμε αλλου.
dkmaster Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 34 attenuation και 12 MBit συγχρονισμός δεν πάνε μαζί. Σίγουρα κάτι παίζει, το ιδανικό θα ήταν ένας έλεγχος στο κατανεμητη ή χωνευτη της οικοδομής.
idomeneas26 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε με αλλο ρουτερ μηπως δεν ειναι θεμα γραμμης αλλα θεμα ρουτερ. οταν λεμε αποσυνδεσεις εννοουμε αποσυνδεσεις να σβηνει το dsl ή το internet.μην εννοεις αποσυνδεσεις στο wireless που παμε αλλου. Οταν λεω αποσυνδεσεις εννοω οτι σβηνουν τα λαμπακια του dsl και του internet . Τελοσπάντων απο το πρωι δοκιμάζω με ενα tp-link archer d20 και μεχρι στιγμης δεν εχω καμια αποσυνδεση αν και κλειδωνει πάλι χαμηλά.
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Οταν λεω αποσυνδεσεις εννοω οτι σβηνουν τα λαμπακια του dsl και του internet . Τελοσπάντων απο το πρωι δοκιμάζω με ενα tp-link archer d20 και μεχρι στιγμης δεν εχω καμια αποσυνδεση αν και κλειδωνει πάλι χαμηλά. Χωρίς τίτλο.png δες αν παιζει σταθερα.αν παιζει σταθερα τοτε μαλλον το technicolor μπορει να τα επαιξε.επισης για το θεμα ταχυτητας δεν μπορεις να κανεις πολλα.ακομα και αν εχει πεσει λιγο η ταχυτητα συγχρονισμου για τον οποιοδηποτε λογο ο οτε δεν προκειται να το δεχτει σαν βλαβη οτι δηλαδη επαιζες 12 και τωρα παιζεις 10.αν παιξεις σταθερα μιλαμε forthnet και αν εισαι σε alcatel dslam ζητα free no rfi profile (6 margin) για να παρεις τα μεγιστα .αυτο εφοσον εισαι σταθερος και αν εισαι σε alcatel.το technicolor στο dsl connection και details σου λεει αν εισαι σε alcatel(broadcom) ή αν εισαι σε siemens(infineon). το γραφει εκει που λεει Local/remote vendor.Κοιτας το remote infineon = iftn broadcom =bdcm . 34 attenuation και 12 MBit συγχρονισμός δεν πάνε μαζί. Σίγουρα κάτι παίζει, το ιδανικό θα ήταν ένας έλεγχος στο κατανεμητη ή χωνευτη της οικοδομής. δεν ειναι πολυ παραξενο.μην το παμε με τα μεγιστα θεωρητικα γιατι πλεον ειναι πολυ θεωρητικα. βλεπεις ατομα με 40 attenuation να παιζουν 8 Mbit που θεωρειται καλο αλλα εχω δει και 10-11 που απλα ηταν επαρχια αλλα εχω δει και 3-4.γενικως ειναι πολυ σχετικο.σιγουρα ενας ελεγχος κατανεμητης ειναι οτι πρεπει αλλα τα μεγιστα θεωρητικα σε λιγους τα βλεπεις και εκει τα βλεπεις με 6 snr συνηθως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα