Lipimenos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα εχω το εξης προβλημα κατα λαθος βαλαμε το κινητο στο πλυντηριο και τωρα θελουμε αναγκαστικα service εχω 2 χρονια εγγυηση τι να κανω τωρα?please απαντηστε
Sheogorath Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Την έκατσες. Έχει αισθητήρες υγρασίας που θα έχουν γίνει μοβ, οπότε είναι εκτός εγγύησης. Δοκιμάζεις φυσικά αλλά... Καλύτερα πας σε νέο, δεν φτιάχνει αυτό.
ziaba Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα εχω το εξης προβλημα κατα λαθος βαλαμε το κινητο στο πλυντηριο και τωρα θελουμε αναγκαστικα service εχω 2 χρονια εγγυηση τι να κανω τωρα?please απαντηστε βάλτο στο ρύζι
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 σερβις θα έχεις αλλα όχι δωρεάν αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Βέβαια δεν θα σε συμφέρει γιατί με τα χρήματα που θα σου ζητήσουν αγοράζεις καινούριο. αλλη φορά προσοχή.
Lipimenos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 α καλα την εκατσα και το ειχα με δοσεις
jimakos234 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αφησε το καπου καμια μερα δυο να στεγνωσει, χωρις να ασχολεισαι. Ισως εισαι τυχερος και στεγνωσει και ανοιξει (μου εχει τυχει με xperia Ρ και iphone 4s αυτο)
dimips Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 ενας φίλος με το Α3 μια φορά του έπεσε στα ρηχά και μια όταν βούλιαξε με τη βάρκα ο χαζός και του σώθηκε και τις 2 φορές. Βάλ΄του αρχικά σκούπα στις τρύπες και μετά σε ένα τάπερ με ρύζι σκέπασε το καλά από πάνω αεροστεγός για να τραβήξει το ρύζι την υγρασία και μετά από 24 ώρες βάλ του πάλι σκούπα να φύγουν τα υπολείμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα