Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το εξης προβλημα κατα λαθος βαλαμε το κινητο στο πλυντηριο και τωρα θελουμε αναγκαστικα service εχω 2 χρονια  εγγυηση τι να κανω τωρα?please απαντηστε

Δημοσ.

Την έκατσες. Έχει αισθητήρες υγρασίας που θα έχουν γίνει μοβ, οπότε είναι εκτός εγγύησης. Δοκιμάζεις φυσικά αλλά...

Καλύτερα πας σε νέο, δεν φτιάχνει αυτό.

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το εξης προβλημα κατα λαθος βαλαμε το κινητο στο πλυντηριο και τωρα θελουμε αναγκαστικα service εχω 2 χρονια  εγγυηση τι να κανω τωρα?please απαντηστε

βάλτο στο ρύζι

Δημοσ.

σερβις θα έχεις αλλα όχι δωρεάν αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Βέβαια δεν θα σε συμφέρει γιατί με τα χρήματα που θα σου ζητήσουν αγοράζεις καινούριο.

αλλη φορά προσοχή.

Δημοσ.

Αφησε το καπου καμια μερα δυο να στεγνωσει, χωρις να ασχολεισαι.  Ισως εισαι τυχερος και στεγνωσει και ανοιξει (μου εχει τυχει με xperia Ρ και iphone 4s αυτο)

Δημοσ.

ενας φίλος με το Α3 μια φορά του έπεσε στα ρηχά και μια όταν βούλιαξε με τη βάρκα ο χαζός και του σώθηκε και τις 2 φορές. Βάλ΄του αρχικά σκούπα στις τρύπες και μετά σε ένα τάπερ με ρύζι σκέπασε το καλά από πάνω αεροστεγός για να τραβήξει το ρύζι την υγρασία και μετά από 24 ώρες βάλ του πάλι σκούπα να φύγουν τα υπολείμματα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...