Agmourk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Σε M8 πάντως δεν έχω δεί μεγάλη κατανάλωση. Σίγουρα θα υπάρχει επιπλέον, αλλά όχι τόσο πολύ. Βέβαια, δεν μπαίνω πολύ Fb. Κακά τα ψέμματα, υπάρχει πολύς κόσμος που μιλάει μέσω Viber και Whatsapp, αλλά και ακόμα περισσότερος που δεν τα εμπιστεύεται γιατί πρέπει να βάλει λογαριασμό τηλεφώνου, και επικοινωνούν μέσω Fb (χειρότερο αλλά άντε να το εξηγήσεις). Οπότε, εάν μιλάει κάποιος με άτομα που βρίσκονται μακριά, τότε είναι μονόδρομος. ΤΟ πρόβλημα δεν είναι να το κλείσουμε ή να το καταδικάζουμε. ΤΟ θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σωστή χρήση και παρασυρόμαστε μέσα στο κουτσομπολιό που προκαλεί ο καθένας που διαφημίζει τον εαυτό του. Είναι τρομερή πλατφόρμα για επικοινωνία, αφού το έχει όλος ο κόσμος (που να βάζουν skype, viber,κλπ) και εξίσου καλό για ενημέρωση. Αλλά θέλει σχστή χρήση. Υπάρχουν φίλτρα για να ελέγχεται τι βγαίνει στην οθόνη και στο feed για να μη σας πρήζουν κάθε φορά.
gizaha Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 πως γινεται να μη ζηταει το messenger για να δεις ενα μηνυμα ? Βάλε μια ψιλοπαλιά έκδοση του facebook (εγώ έχω την 24.0.0.25.15) και το facebook messenger patch και θα έχεις τα μηνύματα χωρίς να χρειάζεσαι το messenger που σου ζορίζει τη συσκευή.
phisakel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 μόνο στο Android? στο iPhone είδα μεγάλη διαφορά στη μπαταρία όταν έβγαλα το facebook app.
freegr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Εκτιμώ ότι σε ios αδειάζει πολύ πιο γρήγορα πάνω από το 35% όπως δείχνουν μετρήσεις σε κινητό μας, αλλά και σε αντρόιντ καθώς τρέχουν πολλές εφαρμογές στο παρασκήνιο...
adi32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Βάλε μια ψιλοπαλιά έκδοση του facebook (εγώ έχω την 24.0.0.25.15) και το facebook messenger patch και θα έχεις τα μηνύματα χωρίς να χρειάζεσαι το messenger που σου ζορίζει τη συσκευή. Εγώ δεν έχω καθόλου την εφαρμογή ούτε με νοιάζει να με ειδοποιεί Από τον Chrome μπαίνω να δω κάνα μήνυμα αν μου έχει στείλει κανείς. Με τον adblock browser λειτουργούν κανονικά τα μηνύματα
panos0100 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 παιδιά εγώ να ρωτήσω κάτι σε εμένα δεν διαγράφετε ήταν εγκατεστημένο το facebook μαζί με το κινητό, αν το κάνω απενεργοποίηση κερδίζω κάτι σε μπαταρία; μετά θα δουλεύει το messenger;
GiannisMetal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Σε android 4.4.2, firefox mobile με ublock origin και ενεργοποιημένο το facebook annoyances blocker στα φίλτρα, μπαίνεις κανονικά στα μηνύματα και δεν σου λέει να βάλεις το messenger.
MrHavoC Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δεν ανοίγει όμως τα μηνύματα και σε αναγκάζει να βάλεις και το messenger. πας τον περιηγητη και πατας web.facebook.com/home.php?_rdr
AntiCambeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το Facebook το μίσησαν πολλοί.Το οφθαλμόλουτρο κανείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα