Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο LG G3 Γιατί καταναλώνει μόνο 2% ;;;

Αν ο χρήστης του nexus 6p ήταν συνεχώς στο Facebook λογικό..

Αν κάποιος είναι όλη μέρα στο Facebook και την εφαρμογή να απενεργοποιήσει, αυτό το 20% θα μεταβεί στην χρήση του Browser

Screenshot_2016_11_21_17_21_12.png

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έσβησα και απενεργοποίησα μια για πάντα το Facebook πριν 5-6 μήνες. Από την άλλη μέρα κιόλας κατάλαβα πως η ζωή μου χωρίς το facebook έχει χρόνο... έχω χρόνο ελεύθερο, να δημιουργήσω, να βγω με φίλους που με αγαπάνε γιατί υπάρχω και όχι γιατί έχω ωραίες φωτογραφίες και πολλά likes...Η κατάσταση στο fb εχει ξεφύγει... Επιθυμούμε να πλάσουμε έναν ιδεατό κόσμο. Δημοσιεύουμε τις στιγμές μας για να δει εκεί, κάποιος πως "αυτος περνάει καλά". Μην σπαταλάτε άλλο τον χρόνο σας, βγείτε κι εσεις μια για πάντα απο τον εικονικό του κόσμο του facebook!

Γιατί έπρεπε να το σβήσεις, για να μην μπαίνεις;

​Δε σε υποχρεώνει κανείς...

• Like 2
Δημοσ.

Facebook η πιο κακογραμμένη εφαρμογή είτε για android είτε για iPhone ever!!!!!! Καλύτερα άνοιγμα μέσα από browser και ακόμα καλύτερα καθόλου άνοιγμα......

• Like 2
Δημοσ.

Facebook η πιο κακογραμμένη εφαρμογή είτε για android είτε για iPhone ever!!!!!! Καλύτερα άνοιγμα μέσα από browser και ακόμα καλύτερα καθόλου άνοιγμα......

Ναι αλλα για WP που δεν ειναι κάλη κράζουν ολοι γιατι δεν εχει καλη εφαρμογη και δεν παιρνουν αλλα προτιμουν Ios k android...

Δημοσ.

η native Facebook εφαρμογή στο Android καταναλώνει όντως αρκετή μπαταρία, και για τον λόγο μπαίνω facebook μόνο μέσα από τον chrome. Στο iPhone έχω την εντυπωσω ότι η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη...

Εγώ προσωπικά έχω κάνει customize το news feed µου να βλέπω μόνο posts από 1) ειδησεογραφικά site ή έγγυρα site γενικού ενδιαφέροντος (π.χ. Καθημερινή, BBC, Wired, Arstechnica, World Economic Forum, κτλ) 2) πολύ συγκεκριμένα group (π.χ. Alumni του πανεπιστημίου μου) 3) posts από close friends και μόνο (γύρω στους 20) 4) κάποιος thought leades που χρησιμοποιούν και το Facebook 5) post με γκόμενες, club στην παραλιακή κτλ πατάω το κουμπί για να μην εμφανιστούν ξανά....

οπότε για εμένα το facebook δεν αποτελεί 'κάψιμο' αλλά ενα καλό μέρος για να διαβάζω γρήγορα τα πράγματα που με ενδιαφέρουν και με αφορούν....

• Like 1
Δημοσ.

Το Facebook γενικά έχεις ΤΙΣ χειρότερες εφαρμογές. Δεν δικαιολογείται για μια τέτοιου μεγέθους εταιρία να έχει τέτοιες εφαρμογές. Υπάρχουν πολύ περισσότερες εφαρμογές από Indie devs που γράφουν απείρως πιο καλές εφαρμογές, αλλά φυσικά από την στιγμή που ότι και γίνει πάντα θα έχει κόσμο γιατί να "ιδρώσει" το αυτί τους

​Δεν θα μιλήσω για την σελίδα του Facebook που είναι από τις πιο άσχημες σελίδες στο internet....

Δημοσ.

Ουτε απ ουτε μεσεντζερ, οταν θελω κατι  μπαινω εγω στο σαητ και αν θελω ειδοποιησεις εχει και η οπερα που σου λεει...

Οσο για το FB ισχυει οτι και στο ιντερνετ, ουτε σε κατασκοπευει (σε αλλους), ουτε σε αναγκαζει να μπαινεις, οτι δειχνεις εσυ δειχνει... Οποτε δεν ειναι και κατορθωμα να μην εχεις απλα παραδεχεσαι οτι δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις... Το να κραζεις το FB και να αποθεωνεις αλλα μεσα ειναι ατοπο... Το ιδιο πραγμα ειναι... Δηλαδη τι το κακο εχει να εχεις μια φωτογραφια (μια μονο στο προφιλ) και να δεχεσαι μηνηματα απο παλιους συμμαθητες συγγενεις κτλ? 

Δημοσ.

Εχω και το lite (για να μην έχω messager βασικά) και που και που το χρησιμοποιώ για να βλέπω το fb, αλλά μέσα από τον browser είναι καλύτερο με περισσότερες δυνατότητες (στο lite υπάρχουν πράγματα που δεν γίνονται και χειρίζεται τις φωτογραφίες με άθλια ανάλυση).

Τέλος βάζοντας συγκεκριμένους browsers (πχ firefox για android) μπορείς να δηλώσεις ότι είναι desktop και το FB έρχεται κανονικά ΜΕ messenger αν και είναι βαρύ για κινητό.  Το άλλο καλό με τον firefox είναι ότι τρέχει ublock origin (add blocking) και δεν έχεις διαφημίσεις.

Για χρήστες που δεν τους νοιάζει η ομορφιά και το lite καλό είναι και για όσους τους νοιάζει η ομορφιά τότε m.facebook.com και τα έχουν όλα. Τον messenger αν το έχετε μόνο για περιστασιακή χρήση μπορείτε να τον αποφύγετε. Σε λίγο ούτε η FB θα καίγεται για το θέμα αφού κατέχει (ιδιοκτησιακά) το Watch-app και τους του εξωτερικού τους έχει "μαντρώσει" από εκεί (εδώ παίζει το viber). 

Δημοσ.

Καλό και το web, αλλά δεν παίζουν notifications. Να μου στείλει μήνυμα ο άλλος και να το δω μετά από κάνα 2ωρο δε λέει.

Και στο iOS εν τω μεταξύ, τα ίδια σκατά, είναι από τις χειρότερες εφαρμογές. Αλλά όσο δεν υπάρχει άλλος τρόπος για άμεσες ειδοποιήσεις, η εφαρμογή (ή μάλλον το "σετ" Facebook + Messenger) θα συνεχίζει να τρέχει στο κινητό μου, κι άσ' το να λιώνει τη μπαταρία.

Δημοσ.

Απορώ γιατί δεν έχουμε δει ακόμα το παρακάτω.

"Σας συμβουλεύω να σβήσετε το Facebook για να αποφύγετε τέτοια θέματα...ούτε tags, ουτε δημοσιεύσεις με φωτογραφίες σας, ούτε τίποτα! Προσωπικά το έσβησα πριν κάτι μήνες και νοιώθω καλύτερα απο ποτέ! Ξεκίνησα και crossfit για να ενισχύσω την ψυχική μου διάυγεια με σωματική εξάσκηση! Επίσης πλεον ειμαι vegan και χαίρομαι γι'αυτο!"

Federer έκλεισες και το Insomnia;

Έκλαψα...  Δέν είχα δεί το <<Απορώ γιατί δεν έχουμε δει ακόμα το παρακάτω.>> και νόμιζα τα έγραφες κανονικά...  <<Επίσης πλεον ειμαι vegan και χαίρομαι γι'αυτο>> Έπος!!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...