Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αμάν ρε σεις μ αυτό το πράγμα σε κάθε άρθρο "έκλεισα το facebook και ησύχασα μας πρήξατε

Επίσης έσβησα και το Instagram! δεν μπορείς να φανταστείς τι ανακούφιση νιώθω, πέταξα και το κινητό. Να φανταστείς πλέον βγαίνω έξω με την Polaroid και έχω τις αγαπημένες μου στιγμές στο χέρι δίχως έξτρα διαδικασία και το Retro φίλτρο?! Ενσωματωμένο! Το συστήνω για όσους έχουν Instagram θα δείτε τεράστια διαφορά στη ζωή σας! 

• Like 10
Δημοσ.

Απορώ γιατί δεν έχουμε δει ακόμα το παρακάτω.

"Σας συμβουλεύω να σβήσετε το Facebook για να αποφύγετε τέτοια θέματα...ούτε tags, ουτε δημοσιεύσεις με φωτογραφίες σας, ούτε τίποτα! Προσωπικά το έσβησα πριν κάτι μήνες και νοιώθω καλύτερα απο ποτέ! Ξεκίνησα και crossfit για να ενισχύσω την ψυχική μου διάυγεια με σωματική εξάσκηση! Επίσης πλεον ειμαι vegan και χαίρομαι γι'αυτο!"

Federer έκλεισες και το Insomnia;

• Like 5
Δημοσ.

Έσβησα και απενεργοποίησα μια για πάντα το Facebook πριν 5-6 μήνες. Από την άλλη μέρα κιόλας κατάλαβα πως η ζωή μου χωρίς το facebook έχει χρόνο... έχω χρόνο ελεύθερο, να δημιουργήσω, να βγω με φίλους που με αγαπάνε γιατί υπάρχω και όχι γιατί έχω ωραίες φωτογραφίες και πολλά likes...Η κατάσταση στο fb εχει ξεφύγει... Επιθυμούμε να πλάσουμε έναν ιδεατό κόσμο. Δημοσιεύουμε τις στιγμές μας για να δει εκεί, κάποιος πως "αυτος περνάει καλά". Μην σπαταλάτε άλλο τον χρόνο σας, βγείτε κι εσεις μια για πάντα απο τον εικονικό του κόσμο του facebook!

Εσβησες το facebook, αλλα ξημεροβραδιαζεσαι στο insomnia και στο καθε insomnia.

Ποια η διαφορα;

• Like 10
Δημοσ.

Εμενα παντως δεν φαινεται να καταναλωνει κατι οταν τσεκαρω το χρηση μπαταριας.

Και για τους haters τωρα. ....δεν μπορω να ξερω γιατι το μισησαν τοσο πολυ αλλα εγω που εφυγα μακρυα απο τον τοπο καταγωγης μου βρηκα πολλους συμμαθητες απο το δημοτικο ακομα αλλα και πολλους παλιους φιλους που εχουν φυγει και αυτοι.

Επισης βλεπω διαφορα βιντεακια απο φιλους και ατακες και γελαω απίστευτα. Γιαυτο και δεν μπορω να καταλαβω πως και μερικοι εχασαν την προσωπικοτητα και ζωη τους και με το που εσβησαν τα βρηκαν ολα........

Μας δουλευεται.?????

Οσο για τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας περι παρακουληθησεις FBI NSA HOMELAND IM ROBOT ειλικρινά δεν με ενδιαφερει καθολου αν ξερει οτι δουλευω 18 ωρες εχω οικογενεια και που μενω ........

Εξάλλου αυτεςτις πληροφοριες ττις εχουν δωσει οι τραπεζες πολυ πιο πριν απο το fb.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έκοψα και το ρεύμα... παιδιά είναι τέλεια σας προτείνω να το κάνετε... επίσης πέταξα και το αυτοκίνητο, πλένω τα ρούχα στο χέρι και τρώω μόνο κυνήγη και άγρια μούρα. Έχω πολύ χρόνο τώρα με τους φίλους μου μαζευόμαστε στις αλάνες ανάβουμε φωτιές και πηδάμε απο πάνω και ψέλνουμε αρχαίους ύμνους... Σε λίγο σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε και το κυνήγη μαγισών...

Sorry για το off topik αλλά δεν μπορώ να βλέπω βλακείες... οτιδήποτε τεχνολογικό έχει βγεί μέχρι σήμερα έχει κάποια σημασία... ακόμα και το φβ, που θεωρώ είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει μέχρι σήμερα στην επικοινωνία,

Τώρα... ο καθένας πρέπει να κρίνει την χρήση του κάθε πράγματος που τρώεει τον χρόνο του.. όλοι εσείς που το κράζετε άν είχε εφευρεθέι σήμερα ο κυβος του ρουμπικ θα ΄σπαταλούσατε τη μίση ζωή σας με ένα κουτί στα χέρια σας. Δέν φταίει το φβ η κακή χρήση που κάνετε φταίει

• Like 16
Δημοσ.

Δεν ξερω για την μπαταρια αλλα ολα τα αλλα τα γονατιζει (memory, speed), συμπεριλαμβανομενων και των χρηστων

Δημοσ.

Βολεύει καλύτερα ο Chrome browser για να μπαίνεις στο Facebook. Βγάζει και ειδοποιησεις στην οθόνη οταν εχεις κάποιο σχόλιο. Επίσης σε αφήνει να βάζεις ότι μέγεθος φώτο προφίλ θες χωρίς να σε αναγκάζει να την κόψεις τετραγωνη οπως η επίσημη εφαρμογή. Επισης δεν τρωει ολον αυτόν τιν χώρο στο κινητο. Το βάζεις σελιδοδείκτη στην αρχικη σου οθονη κ ολα μια χαρά!! Δεν ειναι ανάγκη να κλείσεις εντελώς το fb για να έχεις χρόνο για την πραγματική ζωή σου. Απλα να το χρησιμοποιήσεις με μέτρο θελει. Δεν φταίει αυτο αν εσυ εισαι online 24 ώρες το 24ωρο και δεν το αφήνεις λιγο στην ακρη να βγεις μια βολτα. Εμείς απο μονοι μας δημιουργούμε τα προβλήματα μας και "κλεινομαστε" δεν φταίει το fb σν δεν ξέρουμε απο μέτρο

• Like 5
Δημοσ.

Βολεύει καλύτερα ο Chrome browser για να μπαίνεις στο Facebook. Βγάζει και ειδοποιησεις στην οθόνη οταν εχεις κάποιο σχόλιο. Επίσης σε αφήνει να βάζεις ότι μέγεθος φώτο προφίλ θες χωρίς να σε αναγκάζει να την κόψεις τετραγωνη οπως η επίσημη εφαρμογή. Επισης δεν τρωει ολον αυτόν τιν χώρο στο κινητο. Το βάζεις σελιδοδείκτη στην αρχικη σου οθονη κ ολα μια χαρά!! Δεν ειναι ανάγκη να κλείσεις εντελώς το fb για να έχεις χρόνο για την πραγματική ζωή σου. Απλα να το χρησιμοποιήσεις με μέτρο θελει. Δεν φταίει αυτο αν εσυ εισαι online 24 ώρες το 24ωρο και δεν το αφήνεις λιγο στην ακρη να βγεις μια βολτα. Εμείς απο μονοι μας δημιουργούμε τα προβλήματα μας και "κλεινομαστε" δεν φταίει το fb σν δεν ξέρουμε απο μέτρο

πως γινεται να μη ζηταει το messenger για να δεις ενα μηνυμα ?

Δημοσ.
πως γινεται να μη ζηταει το messenger για να δεις ενα μηνυμα ?
δεν το ζητούσε. Τωρα το ζητάει αλλα δεν με πειράζει αυτο.
Δημοσ.

Εγώ έκοψα και το ρεύμα... παιδιά είναι τέλεια σας προτείνω να το κάνετε... επίσης πέταξα και το αυτοκίνητο, πλένω τα ρούχα στο χέρι και τρώω μόνο κυνήγη και άγρια μούρα. Έχω πολύ χρόνο τώρα με τους φίλους μου μαζευόμαστε στις αλάνες ανάβουμε φωτιές και πηδάμε απο πάνω και ψέλνουμε αρχαίους ύμνους... Σε λίγο σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε και το κυνήγη μαγισών...

Sorry για το off topik αλλά δεν μπορώ να βλέπω βλακείες... οτιδήποτε τεχνολογικό έχει βγεί μέχρι σήμερα έχει κάποια σημασία... ακόμα και το φβ, που θεωρώ είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει μέχρι σήμερα στην επικοινωνία,

Τώρα... ο καθένας πρέπει να κρίνει την χρήση του κάθε πράγματος που τρώεει τον χρόνο του.. όλοι εσείς που το κράζετε άν είχε εφευρεθέι σήμερα ο κυβος του ρουμπικ θα ΄σπαταλούσατε τη μίση ζωή σας με ένα κουτί στα χέρια σας. Δέν φταίει το φβ η κακή χρήση που κάνετε φταίει

Χαχαχα jimse το τερμάτισες λίγο ή μου φαίνεται; Είναι λίγο πιο πολυεπίπεδο το ζήτημα. Το facebook δεν είναι απλώς ένας πολύ εξελιγμένος κύβος του ρούμπικ. Το facebook δεν σου τρώει απλώς χρόνο...διαμορφώνει τη σκέψη σου και τη συνείδησή σου και μάλιστα το κάνει ανεπαίσθητα, χωρίς να το καταλαβαίνεις εύκολα. Απαιτεί τρομερά συνειδητή χρήση πλέον. Γίνονται επικίνδυνα τα πράγματα για πολλούς. Την επίδραση του σε εσένα την βλέπεις πιο καθαρά με την έλλειψη του όπως λένε και πολλοί που το "κατέβασαν".
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...