vag0st Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια.Μου επεσε το Redmi 3 της Xiaomi που εχω εχτες και χτυπησε με γωνια με αποτελεσμα η οθονη να εμφανιζει μονο μπλε κ πρασινες γραμμες, σαν παρασιτα τηλεορασης. Το touch ειναι κολλημμενο κ ουτε να το κλεισω δε μπορω κανει συνεχεια restart οταν κραταω πατημενο το power button.Ακουω ηχους τυπου messenger κλπ αλλα η οθονη ειναι off. Ξερεις κανεις που μπορω να απευθυνθω για αλλαγη οθονης?Easyservice μου ειπαν - 85expert-mobiles - 60Ebay βρισκω οθονη με 30 για να μου την περασουν θελουν 25-30 περαστικα οποτε με μεταφορικα παμε παλι στα 60+.Περιμενω απαντηση κ απο eshop.Εχει κανεις να προτεινει καποιον αλλον?Δυστυχως ειμαι φανταρος κ ειναι δυσκολο το ψαξιμο- επικοινωνια κλπ, ειδικα χωρις smartphone...Ευχαριστω εκ των προτερων κ θα απαντησω οποτε μπορεσω.
stelios18120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Φιλε μου καινουργιο ειδες ποσο εχει? 1
paragontikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 οντως με κανα 100ρι παιρνεις καινουργιο
vag0st Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καινουριο εχει περιπου 120 + αναμονη 25 μερες ή 150 απο ευρωπαικη αποθηκη σε 2-7 μερες.Ξερω ειναι μικρη η διαφορα επιδιορθωσης και αγορας νεου. Αλλα και το δικο μου λιγων μηνων ειναι...Αν μπορουσα να το φτιαξω με κατω απο 60-70 θα ταν καλα. Παραπανω δεν αξιζει οντως. Βεβαια δεν εχω τα λεφτα για καινουριο αυτη τη στιγμη κ με το φανταρικο στη μεση ειναι δυσκολο. Οποτε αν ξερει κανεις κανα αλλο μαγαζακι για σερβις ας μου πει, μηπως πετυχω καμια καλυτερη τιμουλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα