Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Οι προωθητικές ενέργειες των ηλεκτρονικών καταστημάτων εν όψη της Black Friday, της ημέρας των σημαντικών εκπτώσεων, συνεχίζεται.

Η GearBest στη νέα ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει γι'αυτό το σκοπό, εμφανίζει μια σειρά από προιόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, με επιπλέον έκπτωση 2% για αγορές μεγαλύτερες των $50 και με την πληρωμή να γίνεται μέσω PayPal. Μερικά από τα προιόντα που ξεχωρίζουν είναι το Vernee Mars smartphone με κόστος $190 και με οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2GHz, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, 4GB μνήμη και οθόνη 5.5 ιντσών.

1478549162476930373.jpg

Ένα από τα φθηνότερα media players της αγοράς, το Nexsmart D32, είναι διαθέσιμο με τιμή $22 και με τη δυνατότητα να τρέχει Android αλλά και ίσως το καλύτερο λογισμικό στην κατηγορία των media players, το Kodi. Ακόμα ξεχωρίζει η έξυπνη σκούπα της κινεζικής Xiaomi, το Mi Robot με τιμή €307 καθώς και το πρώτο ultrabook της εταιρείας, το Air 12 στα €452. Το laptop της Xiaomi έρχεται με επεξεργαστή Intel Core m3 στο εσωτερικό του, 4GB DDR 3 μνήμη, 128GB SSD, μπαταρία 5000mAh αλλά και θύρες USB-C, HDMI. Η οθόνη των 12,5 ιντσών έχει ανάλυση 1920x1200 και στηρίζεται στην IPS τεχνολογία.

Στην κατηγορία των smartphones, συναντάμε γνωστά μοντέλα όπως το Le Max 2 της LeEco, το Elephone P9000 και το OnePlus 3 της One Plus. H περίοδος των προσφορών ξεκινά την προσεχή Πέμτπη 24 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 του μηνός.

post-1-0-43391500-1479726642_thumb.png

Δημοσ.

Με τον A7, MALI 400, 1Gb ram, 8Gb rom, 10/100 Lan, αυτό το set up μου φαίνεται περισσότερο σαν πεταμένα λεφτά.

Δε λέω, τα 20 ευρώ είναι σχεδόν μισή τιμή από τις όποιες σοβαρές προτάσεις με 2Gb ram, αλλά πλέον δεν το λες καν entry level.

• Like 1
Δημοσ.

εξαιρετικες τιμες!

ομως απο που τα στελνει τα προιοντα? απο κινα?

αν ειναι να κολανε στο τελωνειο τοτε ασε καλυτερα!

Δημοσ.

Με τον A7, MALI 400, 1Gb ram, 8Gb rom, 10/100 Lan, αυτό το set up μου φαίνεται περισσότερο σαν πεταμένα λεφτά.

Δε λέω, τα 20 ευρώ είναι σχεδόν μισή τιμή από τις όποιες σοβαρές προτάσεις με 2Gb ram, αλλά πλέον δεν το λες καν entry level.

Για να παιζει κανενα sd video καλο ειναι, αλλα για παραπανω δυσκολο το βλεπω.

Εγω με το tronsmart παρακατω, και τα 1080 καπου καπου μου τα ψιλοχαλαει.

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-MXIII-Plus-Android-5-1-TV-Box-Amlogic-S812-Quad-Core-2G-16G-1000M-Gigabit-LAN-HDMI-BT4-0-2-4G-5G-Wifi-KODI-OTG-364014.html

• Like 1
Δημοσ.

....προσπερνάω την αναφορά στο oneplus3 (ακόμα κ απο το on line store της oneplus... πάλι φθηνότερα κοστίζει, αλλά στα 443,23eur προσφορά απο αρχική 1.125,69eur ??? Seriously??? Έλα τώρα, τα μάτια μου!!!!

Δημοσ.

καλα σε κατι τετοια με αρχικη τιμη στο θεο ειναι απλα υπερβολικη οι κινεζοι.

βλεπεις τιμη 3πλασια απο την αρχικη που το δινει η εταιρια,ωστε να φανει εκπτωση 70% και καλα....

Δημοσ.

καλα σε κατι τετοια με αρχικη τιμη στο θεο ειναι απλα υπερβολικη οι κινεζοι.

βλεπεις τιμη 3πλασια απο την αρχικη που το δινει η εταιρια,ωστε να φανει εκπτωση 70% και καλα....

οχι μονο αυτο αλλα και για να πας να βαλεις κανενα κουπονι που δινει 10% και να φας στο κ%3ο τη χρεωση τις καρτας σου με 1000$. Ενας στους 10.000 θα την πατησει. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...