Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το Samsung Galaxy A5 2016 και προσπαθω να του κατεβασω καμια καινουρια γραμματοσειρα. Παω ρυθμίσεις, εμφανιση, γραμματοσειραs και εκει εκτως απο τις δικες του εχει να μπεις στο Store της Samsung να κατεβάσεις. Εκει ομως βλεπω το store άδειο. Εχει μονο 3 γραμματοσειρες για κατεβασμα ολες κ ολες και οι δυο απο αυτες ειναι με κινεζικους χαρακτήρες. Δοκιμασα να βαλω καμια απο playstore και ενω τις κανει εγκατάσταση και τθς βλεπω μεσα στο μενού γραμματοσειρων, δεν με αφήνει να τις επιλεξω. Καμια λυση για κατέβασμα γραμματοσειρας στο κινητό; Δεν ειναι root.

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Εχω το Samsung Galaxy A5 2016 και προσπαθω να του κατεβασω καμια καινουρια γραμματοσειρα. Παω ρυθμίσεις, εμφανιση, γραμματοσειραs και εκει εκτως απο τις δικες του εχει να μπεις στο Store της Samsung να κατεβάσεις. Εκει ομως βλεπω το store άδειο. Εχει μονο 3 γραμματοσειρες για κατεβασμα ολες κ ολες και οι δυο απο αυτες ειναι με κινεζικους χαρακτήρες. Δοκιμασα να βαλω καμια απο playstore και ενω τις κανει εγκατάσταση και τθς βλεπω μεσα στο μενού γραμματοσειρων, δεν με αφήνει να τις επιλεξω. Καμια λυση για κατέβασμα γραμματοσειρας στο κινητό; Δεν ειναι root.

Δες εδω

http://el.stealthsettings.com/cum-sa-schimbam-fonturile-in-android.html

Δημοσ.

Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση τις εφαρμογές που προτείνει αλλά δεν μου λειτουργούν οι γραμματοσειρες που υποτίθεται ότι μπορώ να κατεβάσω από κει. Απ ότι κατάλαβα αν δεν είναι ρουτ το κινητό δεν μπορώ να βάλω γραμματοσειρες

https://postimg.org/image/636y6vboz/

Δημοσ.

Είναι όμως μια λύση.

Εξάλλου ο Nova είναι ένας από τους καλύτερους(μη πω ο καλύτερος)

Δημοσ.

Για σου φίλε μου αν δεν κάνω λάθος η γραμματοσειρες είναι στο galaxy apps όχι στο play store.ευχαριστω!

Το store που έχω της Samsung λέγεται Galaxy apps και εκεί μέσα που θα έπρεπε κανονικά να έχει γραμματοσειρες έχει μόνο τρεις!!! Οι δύο από αυτές είναι με κινεζικους χαρακτήρες και η μία υπάρχει ήδη κατεβασμενη στο κινητό. Δεν έχει υλικό να διαλέξεις στο Store της Samsung. Είναι άδειο. Κανονικά από κει έπρεπε να κατεβάσω. Από κει δουλεύουν μια χαρά αλλά δεν έχει υλικό για κατέβασμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...