zianna Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάντως βρήκα τρόπο να διαβάζω ανετότατα τα pdf στο kindle, αναφέρω τον τρόπο στο σχετικό θεπμα σχετικά με τα ereaders (ξεχνώ τα ονόματα των προγραμμάτων τώρα. Αν θυμάμαι καλά το k2pdfopt για να μεγαλώσει η γραμματοσειρά και μετά το calibre για να μπει στο kindle). Οι "διαφημίσεις" δεν είναι καθόλου ενοχλητικές, εγώ έκανα 2-3 μέρες να συνειδητοποιήσω ότι το screensaver που έβλεπα όταν άνοιγα το kindle ήταν διαφήμιση βιβλίου αν θέλω να το αγοράσω ή να διαβάσω δείγμα Πείτε το ξανθιά ή απλά δεν τις παίρνεις χαμπάρι και δεν ενοχλούν. Αν κάποιος έχει συγγενή ή φίλο να χρησιμοποιήσει τη διεύθυνσή του για να σταλεί στη Γερμανία, μην το σκέφτεστε καν, κάντε το σήμερα κιόλας! Ακόμη κι αν κάνει βδομάδες να έρθει στα χέρια σας, αξίζει η αναμονή! Εγώ έτσι βρήκα προσφορά από το αμερικάνικο άμαζον, ήταν και το δολλάριο πιο πεσμένο τότε και μου βγήκε το kindle σχεδόν στην μισή τιμή από ό,τι αν το έπαιρνα από Ευρώπη αν και έκανε βδομάδες να έρθει στα χέρια μου, άξιζε ειλικρινά!
soik85 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 εχω άκρες αυστραλία.... επόμενη φορά προσφορά απο amazon.au και ας μην στελνει Ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα