Ergalis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά Μου έστειλαν ένα iPhone 6s plus από Αμερική αλλά δυστυχώς είναι κλειδωμένο το icloud. Τι επιλογές υπάρχουν σε αυτή την περιπτωση; Ίσως είναι για άλλη ενότητα το θέμα μου για το software ίσως απλά ήθελα πρώτα να ακούσω γνώμες Ευχαριστώ
SaFiS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καμμία επιλογή. Το iCloud ΜΟΝΟ η Apple μπορεί να το ξεκλειδώσει και υπό προυποθέσεις. Μόνο με αλλαγή μητρικής ή το πουλάς για ανταλλακτικά...
Ergalis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Κάποιοι δηλαδή που πουλάνε την υπηρεσία του ξεκλειδωματος είναι απατεωνες;
SaFiS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Πιθανότατα. Το κλείδωμα γίνεται στους servers της Apple και βάση IMEI, S/N συσκευής. Όταν ζητάει activation ticket και ο server την έχει στα black listed προφανώς και δεν παίρνει το ΟΚ. Μου φαίνεται αδύνατο να έχει κάποιος εξωτερικός πρόσβαση σε database της Apple για να κάνει αλλαγές... 1
manik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά Μου έστειλαν ένα iPhone 6s plus από Αμερική αλλά δυστυχώς είναι κλειδωμένο το icloud. Τι επιλογές υπάρχουν σε αυτή την περιπτωση; Ίσως είναι για άλλη ενότητα το θέμα μου για το software ίσως απλά ήθελα πρώτα να ακούσω γνώμες Ευχαριστώ Μίλα με αυτόν που στο έστειλε να βρει αυτόν που το είχε να αφαιρέσει την συσκευή από τον λογαριασμό του. Κάποιοι δηλαδή που πουλάνε την υπηρεσία του ξεκλειδωματος είναι απατεωνες; Από την στιγμή που δεν στην κάνει η Apple την διαδικασία μπορείς να το πεις κι έτσι. Πιθανότατα. Το κλείδωμα γίνεται στους servers της Apple και βάση IMEI, S/N συσκευής. Όταν ζητάει activation ticket και ο server την έχει στα black listed προφανώς και δεν παίρνει το ΟΚ. Μου φαίνεται αδύνατο να έχει κάποιος εξωτερικός πρόσβαση σε database της Apple για να κάνει αλλαγές... Αυτοί που τα ξεκλειδώνουν σαφώς και έχουν μέσα στην Apple δικά τους άτομα και γίνεται το νταραβέρι.
ziaba Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά Μου έστειλαν ένα iPhone 6s plus από Αμερική αλλά δυστυχώς είναι κλειδωμένο το icloud. Τι επιλογές υπάρχουν σε αυτή την περιπτωση; Ίσως είναι για άλλη ενότητα το θέμα μου για το software ίσως απλά ήθελα πρώτα να ακούσω γνώμες Ευχαριστώ το πας στην αστυνομία και δηλώνεις ότι βρέθηκε στα χέρια σου ένα χαμένο ή κλεμμένο μήλοφωνο 1
BornMMXV Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 το πας στην αστυνομία και δηλώνεις ότι βρέθηκε στα χέρια σου ένα χαμένο ή κλεμμένο μήλοφωνο Α υ τ ο ! 1
paramedic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Και μετά το πουλάει ο μπάτσος για ανταλλακτικά ή το ξεκλειδώνει και το πουλάει μιας και έχει τους "γνωστούς". Ελάτε παιδιά δεν ζούμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο κακά τα ψέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις