Προς το περιεχόμενο

[ UltraHD 4K TV]SAMSUNG UE43KU6000WXXH@media markt - 444€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με δωρεαν μεταφορικα.

ειναι smart, OXI 3d

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue43ku6000wxxh-1182282.html

skroutz απο 519+μεταφορικα: https://www.skroutz.gr/s/9003688/Samsung-UE43KU6000.html?keyphrase=SAMSUNG+UE43KU6000WXXH

bestprice απο 519+μεταφορικα: https://www.bestprice.gr/item/2154833068/samsung-ue43ku6000.html?fromq=SAMSUNG+UE43KU6000WXXH

αξιζει;

post-253416-0-30125800-1479712559_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετά καλή τιμή αλλά τα έχουμε ξαναπεί για 4Κ τέτοιου μεγέθους, για χρήση ως τηλεόραση είναι απλά μικρή. Προτείνεται για σύνδεση με παιχνιδομηχανή ή PC monitor θυσιάζοντας λίγο input lag. Μελλοντικά νομίζω οι 4Κ στις 48-50'' θα τα "καταπιούν" αυτά τα μεγέθη.

• Like 1
Δημοσ.

απ το να παρει καποιος μια full hd στα "ιδια" χρηματα (πχ διαθετω μεχρι 400) δεν αξιζει να δωσει ελαχιστα παραπανω για uhd?

Δημοσ.

Φίλε για να δεις 4Κ υλικό (π.χ ταινία) στις 43'' και να σου κάνει εντύπωση πρέπει να κάτσεις αρκετά κοντά, περίπου στο 1,5 μέτρο. Επειδή οι περισσότεροι όταν παρακολουθούμε είμαστε στα 2+ μέτρα οι 43'' θα σου είναι λίγες. Εδώ απλώς συμβιβαζόμαστε και με 50'' για 4Κ, κανονικά θες 55'' και πάνω. Αλλά 43'' είναι λίγες όσο και να συμβιβαστούμε.

Δημοσ.

προσοχή το HDR που γράφει δεν το υποστηρίζει πλήρως.

Η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν έχει ουτε την απαραίτητη φωτεινότητα,ούτε τη κατάλληλη παλέτα χρωμάτων.

Όλα τα μοντέλα κατω από KS8000 δεν υποστηρίζουν πλήρως το HDR.

• Like 1
Δημοσ.

Η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν έχει ουτε την απαραίτητη φωτεινότητα,ούτε τη κατάλληλη παλέτα χρωμάτων.

Και αυτό ισχύει για όλες τι φτηνές και καλά hdr τηλεοράσεις. Ουσιαστικά μπορούν να διαβάσουν το σήμα αλλά δεν μπορούν να το αναπαράγουν, δώρο άδωρο δηλαδή. Άτιμο μαρκετινίστικο κόλπο.

Δημοσ.

Η σειρά KS7000 υποστηρίζει πλήρως το HDR (10bit)

Προσωπικά έχω βάλει στόχο την αγορά της UE55KS7000, παίζει στα 1400 ευρώ στις μεγάλες αλυσίδες με 250 ευρώ επιστροφή σε κουπόνια από τη Samsung. Πολύ καλό vfm αλλά θα περιμένω άλλες 3 μέρες μπας και δω κάποια καλύτερη τιμή ( Μαύρη Παρασκευή :) )

Δημοσ.

όχι η ίδια ήταν 449 Ευρώ το Μάιο. Καλή έχει βγει γενικά. Την έχω στο υπνοδωμάτιο και βλέπω ταινίες από το λάπτοπ και 4Κ περιεχόμενο από φωτογραφική μηχανή. Τη χρησιμοποιώ και σαν οθόνη καμιά φορά και βοηθάει η μεγάλη ανάλυση

• Moderators
Δημοσ.

αυτή δεν είναι που είχε βγάλει προσφορά το καλοκαίρι στα 449ε ? 

μηπως ηταν 40αρα εκεινη;

To καλοκαιρι ειχε βγαλει μια panasonic 4Κ 40αρα, στα 349€ ομως, οχι 449. 

Για αυτη του θεματος δεν εχουμε αλλο θεμα στην ενοτητα απο οσο εψαξα, ουτε το ιστορικο σκρουτζ εχει ποτε 449.

Δημοσ.

To καλοκαιρι ειχε βγαλει μια panasonic 4Κ 40αρα, στα 349€ ομως, οχι 449. 

Για αυτη του θεματος δεν εχουμε αλλο θεμα στην ενοτητα απο οσο εψαξα, ουτε το ιστορικο σκρουτζ εχει ποτε 449.

κι όμως τόσο την είχα πάρει. βρήκα την παραγγελία

https://www.dropbox.com/s/iz65ksxm4a1fyfa/mediamarkt%20tv%20449.jpg?dl=0

edit: βλέπω ότι αυτή που είχα πάρει ήταν μοντέλο JU6000 δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά

edit2 : πρέπει να είναι το ίδιο μοντέλο, απλά η δικιά μου είναι 2015, ενώ η ΚU είναι 2016 :)

• Moderators
Δημοσ.

Η ju ειναι ενα χρονο παλιοτερη και αρκετα φτηνοτερη επομενως εδω και πολλους μηνες που ξεστοκαρει, φαση που δεν εχει φτασει ακομα η ku. Τι διαφορες εχουν δεν το εχω προχειρο, αλλα ειδικα για τα πανελ της ju6000 ειχα διαβασει πολλες περιπτωσεις με προβληματα και αλλαγες επι αλλαγων σε διαφορα φορουμς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...