Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω έναν i5 6600k στα 3.5ghz , αλλά τον τελευταίο καιρό κάποιες στιγμές τις μέρας θα τρέχει στα 0.77 , έχω τρέξει τα άπαντα (Malwarebytes , adwcleaner , superantispyware , rogue killer , spybot και δεν υπάρχει αλλαγή καμιά ιδέα ;

Δημοσ.

τοπαρει σημαινει οτι δεν παει παραπανω γενικα. Αν δεν παει παραπανω γενικα εχεις θεμα. Απο αυτο που λες απλα μπαινει στο idle ο cpu και δεν τρεχει παντα καρφι στα 3.5, που ετσι ειναι κατασκευασμενος να δουλευει.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει .

κάποιες φορές τρέχει κανονικά και κάποιες στιγμές τοπάρει στα 0.77 για πολύ ώρα και μετά απο πολλά restarts , αποσυνδέσεις απο internet κλπ .

αρχίζω να πιστεύω πως φταίει το προβληματικό software της MSI (Live Update) , ή το MSI Command Center.

δεν ξέρω , αν έχετε κάποια παραπάνω εμπειρία πείτε.

Δημοσ.

Aπενεργοποιησε το speedstep απο το bios και βαλε τα power options στο perfomance-high perfomance.Αυτο που περιγραφεις θεωρητικα δεν ειναι κατι παραλογο,ειναι η λειτουργια του speedstep που ριχνει την συχνοτητα αν δεν υπαρχει καποια απαιτητικη διεργασια.

Δημοσ.

Το speedstep το εχει στο bios,λογικα στην κατηγορια cpu settings,εξαρταται βεβαια την μητρικη.

Επισης μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος με το προβλημα σου?

Εκει που το pc δουλευει κανονικες συχνοτητες,ξαφνικα σου κολλαει στα 770mhz  ακομα και αμα τρεξεις κατι βαρυ πχ καποιο παιχνιδι και κολλαει εκει μεχρι να κανεις ρισταρτ?

Δημοσ.

το pc όταν το ratio του είναι normal πάει μια χαρά , όταν για κάποιο λόγο (που ακόμα πιστεύω οτι είναι το software της MSI) πάει στο 0.77ghz το pc παίζει κανονικά games κλπ αλλά με πολύ λίγα fps . δεν έχω βρει κάτι περίεργο να τρέχει στις διεργασίες . σήμερα ας πούμε δεν μου συνέβει ούτε μια φορά ...

Δημοσ.

Μαλλον προβληματικη μητρικη.Αν την πας rma μην ξαναπαρεις MSI εχουν μεγαλυτερο failure rate. Να φταιει το cpu ειναι πολυ δυσκολο αλλα οχι απιθανο,κατα πολυ μικροτερη πιθανοτητα ομως.

• Like 1
Δημοσ.

Έλεγξε λίγο το slow_1

160627101056673905.jpg

να είναι στο normal

αν συνεχίζει δοκίμασε να κανεις disable το Intel Adaptive Thermal Monitor στο bios 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...