Hasta La Vista Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 έχω έναν i5 6600k στα 3.5ghz , αλλά τον τελευταίο καιρό κάποιες στιγμές τις μέρας θα τρέχει στα 0.77 , έχω τρέξει τα άπαντα (Malwarebytes , adwcleaner , superantispyware , rogue killer , spybot και δεν υπάρχει αλλαγή καμιά ιδέα ;
jimakos234 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 τοπαρει σημαινει οτι δεν παει παραπανω γενικα. Αν δεν παει παραπανω γενικα εχεις θεμα. Απο αυτο που λες απλα μπαινει στο idle ο cpu και δεν τρεχει παντα καρφι στα 3.5, που ετσι ειναι κατασκευασμενος να δουλευει. 1
Hasta La Vista Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει . κάποιες φορές τρέχει κανονικά και κάποιες στιγμές τοπάρει στα 0.77 για πολύ ώρα και μετά απο πολλά restarts , αποσυνδέσεις απο internet κλπ . αρχίζω να πιστεύω πως φταίει το προβληματικό software της MSI (Live Update) , ή το MSI Command Center. δεν ξέρω , αν έχετε κάποια παραπάνω εμπειρία πείτε.
Shadows Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Aπενεργοποιησε το speedstep απο το bios και βαλε τα power options στο perfomance-high perfomance.Αυτο που περιγραφεις θεωρητικα δεν ειναι κατι παραλογο,ειναι η λειτουργια του speedstep που ριχνει την συχνοτητα αν δεν υπαρχει καποια απαιτητικη διεργασια.
Hasta La Vista Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 που βρίσκω το speedtest ; έχω παίξει αρκετά με τα power options , δεν αλλάζει κάτι :/
Shadows Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Το speedstep το εχει στο bios,λογικα στην κατηγορια cpu settings,εξαρταται βεβαια την μητρικη. Επισης μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος με το προβλημα σου? Εκει που το pc δουλευει κανονικες συχνοτητες,ξαφνικα σου κολλαει στα 770mhz ακομα και αμα τρεξεις κατι βαρυ πχ καποιο παιχνιδι και κολλαει εκει μεχρι να κανεις ρισταρτ?
Hasta La Vista Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 το pc όταν το ratio του είναι normal πάει μια χαρά , όταν για κάποιο λόγο (που ακόμα πιστεύω οτι είναι το software της MSI) πάει στο 0.77ghz το pc παίζει κανονικά games κλπ αλλά με πολύ λίγα fps . δεν έχω βρει κάτι περίεργο να τρέχει στις διεργασίες . σήμερα ας πούμε δεν μου συνέβει ούτε μια φορά ...
Hasta La Vista Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 καλησπέρα , το έπαθε πάλι . μετά απο restarts τίποτα . έκανα uninstall με το revo όλο το sofware της MSI σχεδόν . έχετε καμιά ιδέα;
benign Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μαλλον προβληματικη μητρικη.Αν την πας rma μην ξαναπαρεις MSI εχουν μεγαλυτερο failure rate. Να φταιει το cpu ειναι πολυ δυσκολο αλλα οχι απιθανο,κατα πολυ μικροτερη πιθανοτητα ομως. 1
Hasta La Vista Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 την έχω περίπου χρόνο . η μητρική είναι η MSI B150 M3 Gaming . τώρα μου το παθαίνει αυτό.
Hasta La Vista Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 όχι όλα κομπλέ πάνε απο θερμοκρασίες
KiriosD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Έλεγξε λίγο το slow_1 να είναι στο normal αν συνεχίζει δοκίμασε να κανεις disable το Intel Adaptive Thermal Monitor στο bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα