kalidor Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 και υπαρχει και μια λεξη που λεγεται μετριοφροσυνη που σιγουρα δεν διακατεχεις εσυ , βαζοντας ερωτηματικα στο τελος θελοντας να δειξεις τι ακριβως ; σε τεχνολογικο φορουμ εισαι αν απλα εβαζες μονο το hardware στην σωστη ενοτητα και χωρις ερωτηματικα θαυμαστικα κτλπ κανεις δεν θα σου ελεγε τιποτα (btw με 1700 ευρω εβγαινε δυνατοτερο συστημα και με οθονη ) Σιγουρα θα εβγαινε δυνατοτερο αν επαιρνε κανεις απο εξωτερικο η σε αλλες ψαχμενες τιμες Ελλαδα...για τα υπολοιπα...ουδεν σχολιο!
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Sorry για την λαθος τοποθετηση του θεματος αλλα σκοπος ηταν η παρουσιαση του νεου μου socket 1151. Οι τιμες μπηκαν για να αποφυγω ερωτησεις του τυπου:...ποσο κανει αυτο?εκεινο?συνολικα?κ.α. Το να κραζεις μια προσπαθεια ομως εχει να κανει με αλλα θεματα σαν ανθρωπος.. Σιγουρα σε καποιους θα αρεσει η οχι αλλα υπαρχει μια λεξη που λεγεται ""ΕΥΓΕΝΕΙΑ΄΄ που αποτι φαινεται λιγοι διακατεχουν... Anyway... Δεν κράζουμε το ποσό που έδωσες αλλά ούτε και τα κομμάτια που πήρες, επισημαίνουμε απλούστατα τον λανθασμένο τρόπο που το παρουσίασες το μηχάνημα σε συνδυασμό με τη λάθος ενότητα. Κανείς δεν είπε ότι πήρες μάπα μηχάνημα, απλούστατα ο τρόπος παρουσίασής σου έβγαζε μια τάση επιδεικτικότητας του ποσού που έδωσες και έμμεσης αγένειας μέσω των ερωτηματικών δίπλα από τα κομμάτια, ειλικρινά αν κάτσεις και το δεις από μια άλλη οπτική γωνία θα είναι προφανής ο λανθασμένος τρόπος ο οποίος επιμένουμε ότι είναι παρών στην εν λόγω παρουσίαση. Εν κατακλείδι αυτά τα λέμε φιλικά απλά για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν έχουμε πρόθεση εναντίωσης απέναντί σου . 5
BabisTs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλορίζικο το νέο setup και καλά games φίλος ....τα παιδιά παραπάνω σωστά σου είπανε για το λάθος ποστάρισμα συγκεκριμένα των τιμών που έβαλες δίπλα (αφήνω στην άκρη ότι το πόσταρες σε λάθος ενότητα).Πάντως πολύ δυνατό setup και πραγματικά πολύ καλή δουλειά στο δέσιμο και τρομερό κουτί!!! 1
kalidor Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παίδες.. πιστεύω ότι έχω ποστ άρει στην σωστή ενότητα που αναφέρει για νέα συστήματα και συνθέσεις υπολογιστή.Τα ερωτηματικά βγήκαν στην αρχή λόγω λάθους..από copy paste άλλης σελίδας..αργότερα είδα ότι έγινε έτσι..anyway..να σε καλά..
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Σιγουρα θα εβγαινε δυνατοτερο αν επαιρνε κανεις απο εξωτερικο η σε αλλες ψαχμενες τιμες Ελλαδα. Εννοειται οτι δεν ισχυει αυτο που γραφεις. Μια χαρα χωραγε στο συστημα σου μια 1070 αν αγοραζες φθηνοτερη μητρικη πχ.
Whitefanged Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 πιστεύω ότι έχω ποστ άρει στην σωστή ενότητα που αναφέρει για νέα συστήματα και συνθέσεις υπολογιστή και μια θεία μου στο χωριό πιστεύει ότι το φεγγάρι είναι ένα λαμπερό ταψί που το έχει καρφώσει ο θεός στον ουρανό. Η ενότητα είναι λάθος. Το pc πάντως είναι γαμηστερ@ουα 2
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παίδες.. πιστεύω ότι έχω ποστ άρει στην σωστή ενότητα που αναφέρει για νέα συστήματα και συνθέσεις υπολογιστή. Η ενοτητα αυτη αφορα τα νεα συστηματα και αναβαθμισεις προς αγορα αγαπητε κακως επιμενεις ενω εχεις αδικο και στο εχουν γραψει ηδη και πιο πισω. Εδω ειναι το σωστο μερος για το θεμα που ανοιξες http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-549 2
Anastazio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εγω παντως αν πληρωνα 1680 ευρω για μηχανημα που εχει την 1060 θα το ποσταρα στην ενοτητα με τις ειδησεις! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα