cabocla Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω την βοήθεια σας, ξεκινώντας τον υπολογιστή μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα. Copyright © American Megatrends, Inc.BIOS Date: 03/08/2016 20:28:40X99 Extreme6 UEFI P3.00Prss F2 or DEL to run Setup.Press F11 for Boot Menu. The system failed to boot several times before.You may press F2 or DEL to enter SETUP to reconfigure your system.Or UEFI will continue to boot now. Όποιος μπορεί παρακαλώ ας με βοηθήσει βήμα βήμα. ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Καλησέρα, πατα del ή f2 μπες στις ρυθμισεις βαλε τη σωστη ωρα αν δεν ειναι και πηγαινε στο τελευταιο πεδιο και κανε επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις το bios σωσε και κανε επανεκιννηση και γραψε πισω εαν στο ξαναβγαλει..
cabocla Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μπήκα στο BIOS και είδα ότι η ώρα είναι σωστή , και στο Τέλος έχει αυτές τις επιλογές . Discard Changes and exit Discard Changes Load UEFI Defaults Launch EFI Shall from filesystem device Εγώ τι να επιλέξω;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Λογικα το εχεις κανει και παιζει σωστα αν παλι στο κανει και αλλαξει ημερομηνια/ωρα το πιο πιθανο ειναι οτι θελει να αντικαταστησεις τη μπαταρια στη μητρικη εχει "τελειωσει"..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα