Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας παίδες.

Λοιπόν πηρα τον i7 2600, κανω εγκατάσταση ΠΟΛΥ προσεκτικά, τα συνδέω ολα κ δεν παίρνει σήμα η οθόνη. Ανοίγει αλλα αναβοσβήνει το λαμπάκι της (που οταν έχει σήμα ειναι σταθερά αναμμένο) και δεν δείχνει τιποτα.

Βάζω τον παλιο επεξεργαστή , τα ίδια.

Συνδέω το pc με αλλη οθόνη, τα ίδια.

Το ανεμιστηράκι δουλεύει κανονικά, γενικά το PC ακούω οτι δουλεύει. Καμια ιδέα;; Θα τον παω σε τεχνικό το απογευμα αλλα με έχει με φάει η περιέργεια γιατί δεν δουλεύει!!!

Δημοσ.

Δοκιμασε Clear Cmos, η διαδικασια του ειναι:
* Unplug the Computer.
* Press the Power Button.
* Open the side of the case.
* Locate the CMOS jumper.
* Move it to the CLEAR CMOS position.
* Wait 30 seconds.
* Move it back to the Operational position.
* Plug back in.
* Press power button.

http://www.wikihow.com/Reset-Your-BIOS

https://forum-en.msi.com/index.php?topic=31222.0

:shifty:

Μολονοτι πρεπει να δοκιμαστει και το Clear Cmos, eαν ομως σου φαινεται 'δυσκολο',
τοτε το απλουστερο που μπορεις να του δοκιμασεις ειναι το εξης (αρκετα προφανες):

* δοκιμασε να το εκκινησεις διχως καθολου συνδεδεμενο μονιτορ και μετα απο λιγο =
απο το χρονο (πες 1-2 λεπτα) που θα ειχε φορτωσει Windows, τοτε πλεον συνεδεσε
το monitor σου, δοκιμαζοντας τοσο: στην Νvidia gt 640 καταρχην, οσο και μετα: στην
Intel hd 2000 vga, που εχει ο επεξεργαστης = στην υποδοχη της(που εχει η) μητρικη.

* αν δεν δεις φως με τα παραπανω, δοκιμασε να εκκινησεις με συνδεδεμενο μονιτορ
στην Intel vga του επεξεργαστη [= στην υποδοχη της(που εχει η) μητρικη], καθως θα
δοκιμαζεις, λογικα, μεχρι τωρα να το εκκινησεις εχοντας το συνδεδεμενο στην Nvidia.

:-)

Δημοσ.

ευχαριστώ thedevil.

Τα δοκίμασα ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ κ τζίφος! Θέλω να τον κλωτσησω!!

Παιζει να θέλει βγαλσιμο η μπαταρια της μητρικής; Πουφ, Τεσπα τον παω σε τεχνικό, να σπάσουν λιγο κ τα δικά του νεύρα :P

Δημοσ.

Οταν λες ολα, εννοεις ολα-ολα? Πιστευεις οτι, φορτωνει μεν
κανονικα τα Windows, αλλα δεν εχεις σημα σε καμια οθονη?
:ph34r:
Αν ναι, το επομενο μετα απο αυτα που θα δοκιμαζα θα ηταν να αφησω επανω
μονο τον επεξεργαστη, με πρωτη δοκιμη στον i3 (και μια ram μονο) βγαζοντας
την Nvidia = δοκιμαζοντας εκκινηση ετσι, μονο με την καρτα γραφικων της cpu
Αν δεν εχεις "πειραξει" κατι, απλως σου κληρωσε ενα απο τα πισομικροκουφα
http://www.geekstogo.com/forum/topic/349021-no-video-input-message-after-cpu-upgrade-solved/

Δημοσ.

Ολα εννοώ τα παραπάνω. Αυτο που σκεφτηκα αλλα δεν εκανα ηταν να βγάλω εντελώς την κάρτα γραφικών όπως είπες και ίσως μα έβγαζα κ την μπαταρια της μητρικής. Αλλα δεν εχω αλλη υπομονή οποτε έφυγα για τεχνικό ! Ευχαριστώ κ παλι thedevil για την άμεση ανταπόκριση !!

Δημοσ.

Κοιτα λογικα(..!) θα επρεπε να δουλευει με τον i3 ξανα, εκτος και εχει παθει κατι
σαν το παραπανω κοκομπλοκοπαραδειγμα -αλλα αυτα λυνονται μην ανησυχεις-
εκτος και...καταφερες να κανεις κατι καταστροφικο, π.χ. στα pins της μητρικης :fear:

Intel-Socket-1155-bent-pin.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα που σου εγραψα [+ καποια ακομη, εφοσον δεν μπορει, θα πρεπει να εχει spare parts]
θα μπορουσαν να δοκιμαστουν σωστα, σε 3-13 λεπτα, κι αν διορθωθει να το παρεις, αμεσα!
:-)
Τωρα ομως ακομη κι αν ειναι ετσι -μακαρι να κανω λαθος- αλλα προετοιμασου να ακουσεις
το παραμυθι, οτι και καλα: ο τεχνικος αγωνιστηκε(!)παλεψε ωρες για να το επιδιορθωσει(sic)
:-(

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν...εχω νεότερα. Η μητρική μ@μηθηκε. Τα pin δηλ. Τι να πω.. Πιο προσεκτικά κ απο χειρουργείο τα εκανα. Ποιος θέλει να με προσλάβει;;;; :P :p

*κλαψ*

Επεξ/σία από onelonelystar
Δημοσ.

(Αν δεχθουμε οτι πραγματι το εκανες με μεγιστη προσοχη), να υποθεσω δεν παρατηρησες
βγαζοντας τον i3: αν καποια απο αυτα = pin στη μητρικη ηταν ηδη προβληματικα απο πριν,
το εχω δει σε ετοιμα-τρεχουμε-τωρα-συστηματα... [οχι πως θα ειχε τρελη σημασια εδω πια]
Αναλογως με το ποσο μεγαλη ειναι η ζημια, θα μπορουσε καποιος και να τα ισιωσει, λεμε!
Απο το να την πεταξει(...) κατευθειαν αλλωστε, δεν εχει να χασει τιποτα να δοκιμασει πριν.
Εξαρταται παντοτε, απο το ποια ειναι η "κλινικη εικονα του ασθενους", my dear χειρουργε!

• Like 2
Δημοσ.

Ίσως.. Μου είπε οτι θα προσπαθήσει να το φτιάξει παντως. Στη χειρότερη βάζω αλλη μητρική. Ικανοποιήθηκε η περιέργεια μου αλλα θίχτηκε ο εγωισμός μου!! Lol

Δημοσ.

Εχμ να σκεφτεις οτι σκεφτομουν να σου το γραψω μην γινει καμια μαμακια
με τα pinακια, αλλα ειπα μην τυχον φανω "κακος" ετσι απεναντι σε νεους! :devil:

http://www.insomnia.gr/topic/550809-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-pin-%CF%83%CF%84%CE%BF-socket-intel/
  • Like 2
Δημοσ.

διορθώθηκε λοιπον η motherboard και τώρα είναι οκ. ΠΟλύ πιθανόν να στράβωσαν τα pin της motherboard επειδή ΙΣΩΣ o i7 που πήγα να περάσω να είναι ελάχιστα πιο παχύς από τον i3... τεσπα....

ευχαριστώ και πάλι όσους ασχολήθηκαν με το θέμα και κυρίως τον TheDevilMayCare :) ευχαριστώ παίδες!

post-212942-0-40852800-1481030188_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...