kirdou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας.Εχω ενα εξωτερικο dvd samsung.Μπορω να το συνδεσω μεσω usb στην lcd smart tv επισης samsung;Μηπως χρειαζεται να κανω κατι για να υο αναγνωρισει η tv?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Εξωτερικό dvd-rw από υπολογιστή εννοείς? Δεν νομίζω να δουλέψει γιατί το dvd θέλει drivers για να λειτουργήσει.
kirdou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ναι.Καπου ειχα δει οτι δουλευει με καποιο τροπο.
Ntinaras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ε δοκιμασε το τοτε. τι ακριβως θες να παιζει με αυτο?
kirdou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ταινιες.Το δοκιμασα αλλα δεν φαινεται να το βλεπει
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ναι.Καπου ειχα δει οτι δουλευει με καποιο τροπο. Και με τι τηλεκοντρόλ θα το χειρίζεσαι; Για να συνδεθεί το dvd μέσω usb θα πρέπει να πάρεις μια θήκη για ide/sata. Και έτσι όμως δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να χειριστείς τα μενού με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Αν έχεις μια τέτοια θήκη δοκίμασε το και πες μας αποτελέσματα. Πάντως αν είναι να κάτσεις να κάνεις τέτοιες αλχημείες δώσε ένα 25άρι και πάρε ένα dvd player να τελειώνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα