Προς το περιεχόμενο

LG G5 ή Xperia X perfomance?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια! τελικα η μανα πηρε A3  :-(  :-(  της ειπα για p8 lite και δεν της αρεσε τελοςπαντων!

σχετικα με G5 μαλλον για εκει με κοβω τωρα προς χριστουγεννα  :-)

Δημοσ.

Εγω θα σου απαντησω εδω. Και οχι σε π.μ. Γιατι αν εχεις τα μνμ συνδεδεμενα με το email και σου κανει τραλαλα το κινητο 02:14 τα μεσανυχτα, μαλλον δεν θα σου αρεσει. Λοιπον με αιφον 6ς πλας οχι δεν το εχω τεσταρει. Δεν ξερω τι λεει αυτο. Η νυχτα... Ωωω ναι αυτη..... Εχει θορυβο η νυχτερινη ληψη. Ειτε βιντεο ειτε φωτο. Αποδεκτο παντως. Και ολα αυτα με basic mode. Καποια πειραματα με ρυθμισεις που εκανα εδωσαν πολυ πολυ καλυτερα αποτελεσματα. Ολα αυτα για νυχτα. Την μερα δεν θα δεις το παραμικρο. Εκτος και εισαι επαγγελματιας φωτογραφος. Η μπαταρια.... Δεν ειναι 5000 που λενε καποιοι κινεζοι και κραταει μιση μερα. Ειναι 2800 και κραταει τοσο οσο λεει. Εγω αυτην την στιγμη ειμαι με 56% απο το πρωι που το ξεκουμπωσα. Με αρκετη χρηση. Οχι σκληρη. Σε σκληρη χρηση μου κραταει 5 ωρες. Αυτα απο εμενα... Και οχι π.μ τις 3 φιλε μου σε παρακαλω....

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα σου απαντησω εδω. Και οχι σε π.μ. Γιατι αν εχεις τα μνμ συνδεδεμενα με το email και σου κανει τραλαλα το κινητο 02:14 τα μεσανυχτα, μαλλον δεν θα σου αρεσει. Λοιπον με αιφον 6ς πλας οχι δεν το εχω τεσταρει. Δεν ξερω τι λεει αυτο. Η νυχτα... Ωωω ναι αυτη..... Εχει θορυβο η νυχτερινη ληψη. Ειτε βιντεο ειτε φωτο. Αποδεκτο παντως. Και ολα αυτα με basic mode. Καποια πειραματα με ρυθμισεις που εκανα εδωσαν πολυ πολυ καλυτερα αποτελεσματα. Ολα αυτα για νυχτα. Την μερα δεν θα δεις το παραμικρο. Εκτος και εισαι επαγγελματιας φωτογραφος. Η μπαταρια.... Δεν ειναι 5000 που λενε καποιοι κινεζοι και κραταει μιση μερα. Ειναι 2800 και κραταει τοσο οσο λεει. Εγω αυτην την στιγμη ειμαι με 56% απο το πρωι που το ξεκουμπωσα. Με αρκετη χρηση. Οχι σκληρη. Σε σκληρη χρηση μου κραταει 5 ωρες. Αυτα απο εμενα... Και οχι π.μ τις 3 φιλε μου σε παρακαλω....

σωστος για email  :-)  οντως κουδουναει! σε ρωτησα για τη συγκριση σχετικα με iphone 6s9(εξαιρω το 7) γιατι εχει απο καλυτερες βραδινες για μενα(γνωμη μου)! Ωραια σε ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...