dieccast Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Σε Htc δεν θελω να παω δεν μου αρεσαν ποτε και ας ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορει στην αγορά!
~mxls~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Γενικά ούτε εμένα, το συγκεκριμένο όμως αξίζει. Γι'αυτο στο προτείνω άλλωστε. Αν σου αρέσει το S7 και έχεις βαρεθεί το UI της SONY, παρ'το. Έχει πέσει κιόλας η τιμή του αρκετά. 1
dieccast Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 To s7 ειναι 100 ευρω πανω απο g5? Αξιζει τοσα λεφτα παραπανω?? ????
ikaruga24 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 To s7 ειναι 100 ευρω πανω απο g5? Αξιζει τοσα λεφτα παραπανω?? ???? Εξαρτάται. Δες εδώ τι έχει παραπάνω το S7 και κρίνε μόνος σου. - Καλύτερη ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση (υποκειμενικό το συγκεκριμένο) - Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας - Καλύτερη οθόνη - Αδιάβροχο κατηγορίας ip68 - Εχει ασύρματη φόρτιση - Εχει καλύτερη κάμερα - LTE CAT 9 και υποστήριξη VoLTE/WiFi (σε λίγο θα έχουμε και στην Ελλάδα οπότε συμφέρει) - Καλύτερο Modem Το δε G5 έχει υπέρ του S7: - Ράδιο - IR blaster - Αφαιρούμενη μπαταρία - usb type-C Θα υπάρχουν και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες μεταξύ τους αλλά τα βασικά αυτά είναι. Εσύ θα κρίνεις αν αυτά που παίρνεις αξίζουν 100 ευρώ επιπλέον ή όχι. 2
dieccast Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ ikaruga για τη λεπτομερη παράθεση! Μια εξτρα ερωτηση η μητερα μου θελει να παρει ή το huawei p8 lite ή samsung galaxy A3 τι λετε?
~mxls~ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το Α3 είναι αργό. Θα μου πεις για απλή χρήση είναι, σωστά; Το P8 Lite αξίζει, αλλά η μπαταρία του δεν... Σε αυτά τα χρήματα παίζουν honor 7 Lite και Moto G4. Εκεί θα επέλεγα. υ.γ πολύ ανθεκτική συσκευή το p8 Lite. 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Για μάνα το p8 lite είναι μία χαρά γιατί είναι και ανθεκτικό Βέβαια μόνο μην το ξεζουμιζει γιατί ή μπαταρία του είναι λίγο... 1
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 .....και καπως ετσι,απο g5 και xperia x ,φτασαμε σε a3 και p8.... Ελπιζω οτι δεν ειμαι περισσοτερο offtopic απο τις 3 τελευταιες απαντησεις.... Ontopic now... Εχω το g5 3 μηνες τωρα και δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο(μεχρι τωρα τουλαχιστον). Απολυτα ικανοποιημενος και μην ακους χαζομαρες περι μπαταριας κτλ απο ατομα που ουτε καν το εχουν αγγιξει... 1
dieccast Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 δεν φτασαμε εκει απλα εκανα μια ερωτηση που προεκυψε και τα παιδια μου απαντησαν! αυτο που λες φιλε tsilitheo1 ειναι λογια πολλων χρηστων και πραγματικα ετσι μπερδευομαι γιαυτο το θηριο(g5) γιατι μου αρεσει απειρα το κινητο απο ολες τις αποψεις! πριν απο G5 ποιο ειχες? η μπαταρια παει καλα σε σενα?
NemeSis1990 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Εξαρτάται. Δες εδώ τι έχει παραπάνω το S7 και κρίνε μόνος σου. - LTE CAT 9 και υποστήριξη VoLTE/WiFi (σε λίγο θα έχουμε και στην Ελλάδα οπότε συμφέρει) - Καλύτερο Modem Το G5 H850 εχει και αυτο Cat9 σωστα? πως προκύπτει οτι το S7 εχει καλυτερο μοντεμ?
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Οπως εχω γραψει και σε αλλα νηματα, δεν εχω δει το παραμικρο gap αναμεσα σε body και μπαταρια. Ισως επειδη εχω βγαλει μονο 2 φορες την μπαταρια. Δεν λεω,ισως εμφανιστει το gap. Αν την "παιζεις" συνεχως(την μπαταρια παλι). Με νορμαλ χρηση δεν θα δεις ποτε κατι. Τωρα οσοι συγκρινουν τα bootloops του g4 με το g5 ,μαλλον κανουν λαθος. Η καμερα επισης ειναι φοβερη. Το s7 που γραψαν παραπανω νομιζω δεν εχει τετοια ποιοτητα. Ισως κρινει απο την αποτυπωση στην οθονη και τα υπερκορεσμενα χρωματα της super amoled του s7. Μια εκτυπωση νομιζω θα λυσει το θεμα αναμεσα στις 2 καμερες. Απο θεμα επιδοσεων δεν θα σχολιασω. Αλλωστε ουτε οι κατακρινοντες σχολιαζουν τις επιδοσεις του. Παντα ειχα κινητα της lg και ποτε δεν χρειαστηκα σερβις με μονη εξαιρεση ενα σαπιο ελεφον που ευτυχως ανακαλυψε τυχαια τον νομο της βαρυτητος και με εστειλε στο g5. Με λιγα λογια το πιο vfm αυτην την στιγμη στα 360€ 1
dieccast Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 μπαταρια εννοω για την διαρκεια της !Σχετικα με το gap εγω δεν σκοπευω να την βγαλω ουτε μια φορα! επιδοσεις το ξερω οτι ειναι αψογες οπως επισης και η καμερα! αυτα που φοβαμαι φιλε ειναι αυτα τα σχολια για τα burn in και 2-3 προβληματα που αναφερουν χρηστες! ωστοσο το 60% ειναι απολυτα ικανοποιημενοι και το 40 % εχει κατι μικροθεματακια να το πω ετσι!
~mxls~ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 S7 στα 399 αύριο σε public. Πήγαινε να στηθεις ουρά χάχαχα 1
dieccast Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 S7 στα 399 αύριο σε public. Πήγαινε να στηθεις ουρά χάχαχα μπραβο τα public θα γινει δυνατο ξεπουλημα επισης xperia x perfomance στα 399 πλαισιο
tsortis2929 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Άρχισαν από τώρα έχουν στήσει σκηνές και περιμένουν το ξημέρωμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα