dieccast Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδια ειμαι μεταξυ των δυο και δυσκολευομαι να αποφάσισω! Τωρα εχω το xperia Z2 το οποιο με εχει βγαλει ασπροπροσωπο! Το G5 εχει πουλησει αρκετα ενω το x perfomance νομιζω πιο λιγο απο καθε αλλο Sony βέβαια αυτο δεν λεει κατι! Εσεις τι προτεινεται?
~mxls~ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ποια χαρακτηριστικα σε ενδιαφέρει να έχει το κινητό;τι μετράει περισσότερο για σένα;
dieccast Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Τι εννοεις ? Και τα δυο ειναι σε ιδια κατηγορία! Με ενδιαφερει να ειναι all around!
tsortis2929 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 G5 από εμένα.. Το xperia x performance καλό είναι αλλά τα 430 είναι πολλά.. Θετικά g5 Κάμερα Οθόνη 4 ram Μπαταρία και τα υπόλοιπα είναι στο ίδιο επίπεδο
taslikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εκτός των επιλογών σου αλλά: Αν είναι να δώσεις 430€ πάρε τουλάχιστον μια κινητήρα 1+3T τα αλλά είναι παιχνιδάκια μπροστά του. Από μεριά λογισμικού, αντοχής και επιδόσεων σε όλα είναι καλύτερο το 1+3 αν σε κάτι υπερέχει το G5 είναι η κάμερα του. ΟΜΩΣ δεν θα διακινδύνευα να πάρω κινητό από μια εταιρία που μόνο σε προβλήματα μας έχει συνηθίσει τελευταία. Καλό, χρυσό το G5 αλλά και τα bootloops του μπορεί να κάνει και ήδη έχουν αρχίσει να παραπονιούνται για το γνωστό θέμα μπαταρίας που δεν ταιριάζει σωστά με το σασί της συσκευής. Όσον αφορά το Sony ούτε λόγος πλέον θεωρώ, καλά specs έχει αλλά τι να τα κανεις με τόσο κακοδομημενη έκδοση του android που φτιάχνουν;
κουξκουκ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εκτός των επιλογών σου αλλά: Αν είναι να δώσεις 430€ πάρε τουλάχιστον μια κινητήρα 1+3T τα αλλά είναι παιχνιδάκια μπροστά του. Από μεριά λογισμικού, αντοχής και επιδόσεων σε όλα είναι καλύτερο το 1+3 αν σε κάτι υπερέχει το G5 είναι η κάμερα του. ΟΜΩΣ δεν θα διακινδύνευα να πάρω κινητό από μια εταιρία που μόνο σε προβλήματα μας έχει συνηθίσει τελευταία. Καλό, χρυσό το G5 αλλά και τα bootloops του μπορεί να κάνει και ήδη έχουν αρχίσει να παραπονιούνται για το γνωστό θέμα μπαταρίας που δεν ταιριάζει σωστά με το σασί της συσκευής. Όσον αφορά το Sony ούτε λόγος πλέον θεωρώ, καλά specs έχει αλλά τι να τα κανεις με τόσο κακοδομημενη έκδοση του android που φτιάχνουν; φιλε μου συμφωνώ στα ποιο πολλά που λες για ο g5 μιας και δεν ειναι εμπιστοσύνης πλέον η lg ,αλλα λες κακοσχεδιασμένο το αντροιντ του sony ίσως καλύτερο και το ποιο ελαφρύ που υπάρχει μαζί με το sense ότι ποιο κοντά στο pure android ,φιλε και απο εμενα να πας one plus η galaxy s7 τρομερά και τα δυο
ziaba Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδια ειμαι μεταξυ των δυο και δυσκολευομαι να αποφάσισω! Τωρα εχω το xperia Z2 το οποιο με εχει βγαλει ασπροπροσωπο! Το G5 εχει πουλησει αρκετα ενω το x perfomance νομιζω πιο λιγο απο καθε αλλο Sony βέβαια αυτο δεν λεει κατι! Εσεις τι προτεινεται? χτυπά το Sony τα lg πάσχουν πολύ από ποιότητα
shooterg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εννοείται θα πας σε lg g5. Μπορει σαν εμφάνιση να μην είναι τοσο ωραιο αλλα ειναι απίστευτο κινητο. Το εχω εδω και 2 μηνες και δεν μου παρουσίασε κανενα πρόβλημα απολύτως ! 1
dieccast Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Το G5 μου αρεσει απειρα σαν εμφάνιση! Σε one plus one δεν πρόκειται να παω και νομιζω οτι ακυρωσαν και την κυκλοφορία του αν δεν κανω λάθος. Η σονυ εχει απο τις πιο καλογραμμενες εκδοσεις android αλλα δεν εχει κανει καμια απολυτως αλλαγη στο λογισμικο ειναι το ιδιο πραγμα με τη σειρα Ζ και αυτο με χαλάει πολυ!
~mxls~ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχει ιδιαίτερο λόγω να το αλλάξει η SONY. Σταθερότατο, εύχρηστο και "ελαφρύ". Δες όμως τιμές. Το G5 είναι ΠΟΛΥ πιο vfm (και γενικά απ'τα πιο vfm που κυκλοφορούν). 1
dieccast Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 ισχυει οτι αυτη τη στιγμη ειναι το πιο VFM κινητο με specs που εχουν πολλα αλλα σε μεγαλυτερη τιμη ωστοσο ανεφερονται πολλα προβληματα οχι σε ολους τους χρηστες προφανως και αυτο ειναι που με κραταει πισω
~mxls~ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Το καταλαβαίνω. Δικά σου τα λεφτά, αλλά η Sony κοστολογεί τα κερατά της. Γιατί κοιτάς μονο αυτά;
Theos_Gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Πιστευω το g5 είναι καλητερο αναμεσα σε αυτά τα 2
dieccast Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Το καταλαβαίνω. Δικά σου τα λεφτά, αλλά η Sony κοστολογεί τα κερατά της. Γιατί κοιτάς μονο αυτά; οντως η σονυ κοστολογει τα κερατα της εχεις δικαιο σε αυτο!! κοιταξα και S7 προφανως πολυ καλο πραγματικα! ποιο αλλο θα ελεγες εσυ? Πιστευω το g5 είναι καλητερο αναμεσα σε αυτά τα 2 ακυρο στο G5?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα