ozelot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Πληκτρολόγησε date ακολουθούμενο από κενό, την τρέχουσα ημερομηνία μήνας_ημέρα_ώρα_λεπτά_έτος χωρίς κενά και όλα με δύο ψηφία. Enter, η νέα ημερομηνία εμφανίζεται από κάτω, Restart και πάλι με πατημένο το πλήκτρο alt και πρέπει να είσαι εν τάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konsiliop992 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Πάλι το ίδιο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konsiliop992 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αυτό που παρατηρησα είναι ότι μετά το install όταν ξανά έμπαινα terminal για να δω την ώρα ήταν δύο λεπτά πίσω δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Όχι τα δυο λεπτά δεν παίζουν ρόλο, αλλά κατά κύριο λόγο το έτος. Πάντως η όλη ιστορία παραπέμπει σε λάθος ημερομηνία, όπου ανακεφαλαιώνοντας· Κάνεις boot στο flash, ανοίγεις το Terminal και εφ΄ όσον η ημερομηνία δεν είναι σωστή ακολουθείς την διαδικασία που προτείνω στο post #16. . Όπως και να έχει, αν το θέμα παραμένει εξετάζεις μήπως έχει αλλοιωθεί ο installer στο flash κάνοντας τον bootable ξανά. Σε αποτυχία, προφανώς δεν έχει “κάτσει” σωστά ο Sierra installer που κατέβασες από το App Store οπότε το πρόβλημα του μεταφέρθηκε και στο flash. Τον σύρεις λοιπόν στον κάδο και κατεβάζεις μια νέα κόπια του. Πάντως, όντας στο Terminal, για τρέξε την εντολή diskutil verifyvolume /, μήπως και ο δίσκος έχει θέμα. Ας αποκλείσουμε τουλάχιστον το ενδεχόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konsiliop992 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Οκ !! Το απόγευμα που θα γυρίσω θα τα δοκιμάσω πάλι όλα με την σειρά που μου είπες και θα ενημερώσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konsiliop992 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Φίλε μου σήμερα βρήκα το χρόνο και τα έκανα όλα τα βήματα από την αρχή δηλαδή : κατέβασα το install από την αρχή έφτιαξα το φλασάκι πάλι ρύθμισα και την ώρα το έτρεξα και πάλι τα ίδια...... Έκανα και το τεστ για τον δίσκο και έχω επισυναψει σε φωτο τα αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Φίλε μου μιας και δεν προκύπτει κανένα σφάλμα στους installers το μόνο που απομένει είναι διερευνηθεί κατά πόσο κάτι δεν πάει καλά με τον Macintosh HD. Τρέξε λοιπόν την εντολή· diskutil verifyvolume "Macintosh HD" ή όπως αλλιώς έχεις ονοματίσει τον δίσκο. Αν βγάλει σφάλμα βλέπουμε τι εναλλακτικές μπορεί να υπάρχουν. Το screen shot είναι από τον δίσκο μου σε boot στο installer drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konsiliop992 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Οκ θα το τρέξω και θα αναρτήσω τα αποτελέσματα μέχρι το βράδυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjMitsos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα, δεν μας ειπες τελικα τι εγινε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konsiliop992 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα