Προς το περιεχόμενο

ssd update σε macbook pro mid 2012 προβλημα!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο forum εχω ενα macbook pro mid 2012 το πηρα πριν κανα μηνα και απο τοτε προσπαθω να του βαλω ενα ssd και να του κανω clean install τα sierra αλλα εχω αντιμετωπισει αρκετα στραπατσα και ακομα δεν τα εχω καταφερει.....Στην αρχη παιδευτηκα να βρω ενα ssd που να ειναι συμβατος με το μηχανημα και ενω αλλαξα κανα δυο βρηκα!!! (kinston silver 240gb) και ενω εκανα ενα bootable φλασακι με τα sierra (με terminal) οσες φορες εχω προσπαθησει να το εγγαταστησω λιγο πριν ολοκληρωθει μου πεταει σφαλμα που λεει (‘this copy of the install OS X application cannot be verified’) εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω ??? 

Ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Φαίνεται να έχει αλλοιωθεί η ημερομηνία στο flash drive. Για πήγαινε στη menu bar > Utilities > Terminal, πληκτρολόγησε date και Enter. Τι ημερομηνία δείχνει, κάποια πριν το 1999 ;. 

Δημοσ.

Όχι φίλε σωστά είναι η ημερομηνία μόλις το τσεκαρα... Με τον δικό του δίσκο το τσεκαρα αυτό Όχι με τον ssd

Δημοσ.

Ο SSD είναι σε Mac format ;.

Το φλασάκι το έκανες σε Mac ;.

Οι ερωτήσεις μπορεί να φαίνονται αφελείς, αλλά προσπαθώ να αποκλείσω

ότι θα μπορούσε να προκαλεί το θέμα. Κατά κανόνα, η ημερομηνία είναι ο

υπαίτιος γι αυτή την ιστορία.

Δημοσ.

Καταλαβαίνω και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσπάθεια σου να με βοηθήσεις!!! Ναι και τα δύο έχουν γίνει σε Mac με τον σωστό τρόπο ο ssd στην αρχή της εγκατάστασης και το φλασάκι με terminal. Να αναφέρω ότι έχω ενεργοποιήσει και το τριμ αν βοηθάει για να βγάλετε κάποια άκρη διάβασα κάπου ότι μπορεί να έλυνε το πρόβλημα αλλά τπτ απλά το αναφέρω

Δημοσ.

Ναι ο δίσκος ο ssd είναι κενός και δεν έχω κάνει σε αυτόν τπτ μόνο το erase στην αρχή της εγκατάστασης. Στον δικό του τον μηχανικό έκανα τριμ sorry άλλα όπως καταλαβαίνεις δεν ξέρω και πολλα

Δημοσ.

Το trim δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται σε μηχανικό δίσκο.

Το μόνο που παίζει πλέον είναι ότι έχει αλλοιωθεί ο installer στο flash, ή ο

installer δεν κατέβηκε σωστά στον μηχανικό δίσκο.

Για κάνε λοιπόν ξανά το setup του flash και δοκίμασε. Αν παρ' ελπίδα το 

θέμα επιμείνει κατεβάζεις ξανά τον installer.

Δημοσ.

Ναι και αν μου επιτρέπεις, αφού το μετ-ονομάσεις σε untitled τρέξε την εντολή που είναι τεσταρισμένη.

sudo /Applications/Install\ macOS\ Sierra.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/untitled --applicationpath /Applications/Install\ macOS\ Sierra.app --nointeraction

Δημοσ.

Ωραίος Ευχαριστώ πολύ!!! το δοκιμάζω και θα ενημερώσω με τις εξελίξεις

Μόλις έφτιαξα το φλασάκι και όταν πάω να το τρέξω ενώ έχω τον sad μέσα δεν μου το εμφανίζει στην αρχή μου βγάζει internet recovery ενώ όταν έχω τον μηχανικό το βλέπει αλλά και πάλι δεν μου βγάζει πατώντας το alt το μήλο για να ξεκινήσω

Έκανα λάθος είχα ένα παρτισιον στον δίσκο με το ίδιο όνομα και έκανε αυτό bootable το κάνα κάνω......

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλάβω :

1. Συνδέεις το MakBook στο ρεύμα.
2. Συνδέεις το flash.
3. Ανοίγεις το MacBook και μόλις ακούσεις τον ήχο εκκίνησης πατάς το πλήκτρο alt, οπότε μετά από λίγοβλέπεις τα εικονίδια του Macintosh HD και του flash.
4. Με βελάκι δεξιά πηγαίνεις στο flash και Enter.
5. Στο interface των macOS Utilities επιλέγεις Install macOS.
6. Προκύπτει ένα παράθυρο με τον Macintosh HD, τον επιλέγεις και click Continue.

Εξελίσσεται έτσι η διαδικασία ;.
Δημοσ.

Φίλε τώρα το έχω βάλει και τα κάνει εγκατάσταση κανονικα μου λέει ότι θέλει άλλο ένα λεπτό για να τελειώσει όποτε περιμένω..... Πριν έκανα εγώ ένα λάθος είχα δώσει ίδιο όνομα στο φλασάκι και σε ένα partition του δίσκου και είχε κάνει το partition bootable

Μου πέταξε πάλι error που αυτή την φορά λέει signature check faild......

Εν το μεταξύ άνοιξα το terminal στο installer και έβαλα date και μου έβγαλε 31 Δεκέμβρη ώρα 16:58:42 και χρόνια 2015 ...... Παίζει ρόλο αυτό ??

Δημοσ.

Μα σου το είπα από την αρχή ότι είναι σφάλμα ημερομηνίας.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί επιμένει. Διόρθωσε την όπως σου είπα.

Αυτό δεν σου βγάζει ;.

post-157280-0-54235500-1479674115_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι τώρα μου έβγαλε αυτό Πριν μου έβγαζε το άλλο που είχα γράψει στην αρχή. Την διόρθωσα την ώρα !! Παίζουν ρόλο και τα δευτερόλεπτα πρέπει να προσέξω να είναι και τα δευτερόλεπτα ακριβώς ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...