pc_raider Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, αγορασε ένας φίλος μου ένα λαπτοπ hp και η μπαταρια που έχειγραφει οτι είναι 3-cell Li-ion, 31 WHr. Και μετα απο κανα-δυο μερες μου είπε οτι δενκρατάει πολυ η μπαταρία, και του είπα να τσεκαρει σε νορμάλ χρήση σεπόση ώρα ξεφορτίζεται απο φουλ φορτιση. Και αφού το έκανε μου είπε οτι με φωτεινότητα στο 80% ξεφορτίστηκε απο 100% μεχρι 20% σε περίπου 2,5 ωρες με σερφαρισμα και κανα μισαωρο στο youtube. Το ξέρω οτι παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες για την εξάντλησητης μπαταρίας αλλα νομίζετε οτι αυτός ο χρόνος είναι νορμάλ γιακαινούριο λαπτοπ? Παίζει να έχει κάποιο θέμα η μπαταρία?Το λαπτοπ είναι αυτό: http://www.e-shop.gr...os-p-PER.901398
bahamut_zero Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 προσωπικα μου φαινεται νορμαλ η διαρκεια. Δεν πηρε και τπτ σπεσιαλ να κραταει περισσοτερο. 1
greekboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξεθαβω για να ρωτησω, μπαταρια σε λαπτοπ Lenovo G500 4400mah ποσες ωρες web browsing θα μπορουσε θεωρητικα να κρατησει? Προφανως θελει αλλαγη καθοτι ειναι πολλων χρονων. Με μη επωνυμες θα εχω προβλημα? πχ αυτη εδω που ειναι συμβατη (θα ειμαι οκ αν παρω την 5200mah ? ) σημερινη εικονα 100% -> 15% Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από greekboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα