Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά κάτι έπαθε ο υπολογιστής μου και δεν ανοίγει ενώ όλοι οι ανεμιστήρες γυρίζουν κανονικά αλλά πρόσεξα ότι το φωτάκι στην μητρική από το καλώδιο του ίντερνετ δεν ανάβει κανονικά ούτε το.φως.από το ποντίκι ανάβει αλλά ο υπολογιστής φαίνεται να λειτουργεί τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο γιατί δεν μπορώ να.βρω από αλλού να δοκιμάσω όμως πως μπορώ να ξέρω αν φταίει το τροφοδοτικό για να είμαι σίγουρος?Επίσης όταν έπεζα ξαφνικά κολισε μέσα στο παιχνίδι και πάτησα reset και από τότε δεν ανάβει βασικά ανάβει αλλά δεν μου δείχνει σήμα στη οθόνη

Δημοσ.

Σχεδόν σίγουρα είναι το τροφοδοτικό. Δανείσου απο κάπου ή ρίσκαρε και πάρε.

Ίσως και να έκαψε και άλλα μαζί του.

Δημοσ.

Καλό αυτό. Απλά αν έκαψε και τίποτα άλλο δεν θα ανοίγει. Μην πάρεις πάλι μπόμπα τροφοδοτικό, δες να είναι 80+ τουλάχιστον, πχ https://www.skroutz.gr/s/5246477/LC-Power-LC420-12-V2-31.html

Είναι φθηνό και 80+ bronze https://plugloadsolutions.com/psu_reports/LC-POWER_LC420-12%20V2.31_300W_EU-048_Report.pdf

Δες θες εξάλλου παραπάνω βαττ με αυτό το σύστημα.

Δημοσ.

Το περίεργο είναι ότι όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει περνει μπρος δουλεύουν όλοι οι ανεμιστήρες ένα φωτάκι από το πληκτρολόγιο ανάβει το σήμα από την μάρκα αλλά το ποντίκι όχι το αφήνω έτσι 2 λεπτά πατάω μετά ρεσετ και ανάβουν όλα και το ποντίκι και τα φωτάκια στην μητρική από το καλώδιο Internet γιατί μόνο αυτά έχει ενώ ο υπολογιστής δεν ανάβει (δεν βγάζει τίποτα στην οθόνη ούτε καν το βίος) και μόλις πατήσω το κουμπί για να σβήσει σβήνει κατευθείαν μόλις το πατήσω σαν να το βγάζω από την πρίζα ενώ κανονικά έπρεπε να περιμένω πριν σβήσει τα γράφω για να ξέρω αν είναι τροφοδοτικό η μητρική ή κάτι άλλο μην αγοράσω ότι νάνε

Το άφησα για λίγο έτσι και ανοίξε και μου έβγαλε αυτό αλλά δεν δούλευε το ποντίκι ούτε το πληκτρολόγιο

Αυτό

αλλο κουλο παταω να ανοιξω τον υπολογιστη και παιρνει μπρος σβηνει και ξαναπερνει μπρος ομος δεν αναβει παταω ρεσετ αναβει κανονικα και λειτουργουν ολα(απο εκει γραφω τωρα ) μετα απο λιγο ομως κολαει ξαφνικα και πρεπει αναγστικα να το σβησω καμια ιδεα ?

Δημοσ.

κατι αλλο λογικα θα εγτεγε γιατι εβγαλα την καρτα γραφικων τον φλοοπι ντριβε και μια μνημη ραμ τον ανοιξα και δοθλεθε κανονικα οποσ παντα και μετα τα ξαναεβαλα και δουλευει κανονικα θα συνεχισω λιγο ετσι μεχρι να μαζεψω λεφτα για καινουριο τροφοδοτικο γιατι αυτο οντος δεν πρεπει να ειναι πολλυ καλλο αν και ειναι σχετικα καινουριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...