vps Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Φίλοι θα ήθελα την βοήθειά σας ... Εχω σε triple 12G μνήμη σε 1366 M/B μπορώ να βάλω και αλλό ένα 4σάρι για να γίνουν 16 γιατί το manual λέει ότι σε triple και X M P ρύθμιση μπάινει μόνο ενα DIM per channel θα μπορω τότε να τις τρεχω σε 1600 mhz ? οι μνήμες ειναι οι Corsair Vengeance Performance Memory Modules, 16GB (4 x 4GB) DDR3 ευχαριστώ Η ερώτηση γίνεται γιατί το ενα 4σαρι βρίσκεται στο συρτάρι Αξίζει τον κόπο ?
SaFiS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Το σίγουρο είναι ότι χάνεις το Triple Channel και κατά 99% θα χρειαστεί να τις χρονίσεις και χειροκίνητα...
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Χρησιμοποιείς κάτι που θέλει πανω απο 12γβ στην ραμ?
vps Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Η ερώτηση είναι περισσότερο για φιλολογική συζήτηση δεν έχω καάποια προβλήματα με τα 12 και με το σκεπτικο ότι έχω το ενα 4σαρι στο συρταρι Αυτά και ευχαριστώ !!!
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αφού δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με τα 12 κάτσε όπως είσαι. Χειρότερα θα το κάνεις αντί για καλύτερα και αναφέρομαι στο ότι θα χάσεις το triple channel. 1
fallen4ngel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δεν θα το χάσει Δοκίμασε και θα δεις. 1
vps Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δεν θα το χάσει Δοκίμασε και θα δεις. το manual λέει ότι σε triple και X M P ρύθμιση μπάινει μόνο ενα DIM per channel <------------------------- αυτό ?
fallen4ngel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 το manual λέει ότι σε triple και X M P ρύθμιση μπάινει μόνο ενα DIM per channel <------------------------- αυτό ? Αντε καλα αφου το λεει το manual.... Βεβαια εγω που το εκανα σε P6T μαλλον βλακειες ελεγε το CPUZ. Και βγαινει ο παντογνωστης που κανει ενα goole serach να μας την πει, αποψεις του google μην πω τιποτα αλλο!!!! BTW αν εσυ βρεις μνημες που να δουλευει το XMP σωστα πλεον σε αυτη την πλατφορμα εγω κανω και delete το account Ετσι απλα απο περιεργεια ειχες 1366 ή απλα γραφεις για να γραφεις; Ρωταω γιατι ειχα 3 συστηματα (P6TDeluxe, Sabertooth και Rampage III)
nmbal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Γιατί παιδεύεσαι ! Βάλε άλλα 8 και θα είσαι super. Εκεί που πήγαν ποια οι τιμές Και ναι με 4 dimm το χάνεις το triple channel. Γιαυτό και θα δεις πως παίζει με 1 dimm single channel, 2 dimm dual, 3 triple ,4 dual 5 δεν παίζει 6 triple Αυτά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα