Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συσκευή Nokia qwerty keyboard και μετά από 10 χρόνια φυσάει...Οι συσκευές της nokia ιδιαιτέρως οι high end ήταν απαράμιλλης ποιότητας. Καλώς κάνει και μπαίνει στα android χωράφια.Ο κόσμος κινείται στη σφαίρα του android. Για άλλη πλατφόρμα θέλει πόρους. Αν διατηρήσει τη ποιότητα κατασκευής ,σε μια λογική τιμή θα είναι το; συγκριτικό της πλεονέκτημα.

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να γίνει μια εταιρία όπως ήτανε παλιά ....η καλύτερη , αλλα με τέτοιο ανταγωνισμό και με τον κορεσμό που υπάρχει στην αγορά από τα smartphones δυσκολάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Android εχουν και τα turboX και τα ZER phones (Ζερβουδάκης).

Θα πρέπει να σε θορυβεί το γεγονός ότι ούτε αυτές οι συσκευές τρέχουν WM.

Το θεμα ειναι να ειχε το δικο της λειτουργικο και να το στηριζε.

Ο W32.3l0p.worm (της msft) φρόντισε ώστε να μην υπάρξει τέτοιο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρέπει να σε θορυβεί το γεγονός ότι ούτε αυτές οι συσκευές τρέχουν WM.

Η msft φρόντισε ώστε να μην υπάρξει τέτοιο θέμα.

Tρεχουν δεν τρεχουν δεν με νοιαζει. Δεν θα παρω ποτε ZER phone. Θα με ειδες να γραφω στο windows phone θεμα εδω στο forum, γι αυτο το πεταξες!

Με βλεπεις να εχω βαλει για avatar το Windows store διπλα απο το ονομα μου σαν και σενα;

Οποιος και να φροντησε την αιγλη των 90's δεν την ειχε πια. Να στο πω και αλλιως το 3310 ηταν το iphone της εποχης.. ;)

Δημοσ.

Θα με ειδες να γραφω στο windows phone θεμα εδω στο forum, γι αυτο το πεταξες!

Ούτε κάν. Δεν ασχολήθηκα όσο νομίζεις.

Οποιος και να φροντησε την αιγλη των 90's δεν την ειχε πια. Να στο πω και αλλιως το 3310 ηταν το iphone της εποχης.. ;)

Το θέμα (όπως γράφεις) είναι:

...να ειχε το δικο της λειτουργικο και να το στηριζε.

Από τη στιγμή που η msft το φρόντισε, οι επιλογές για:

επιστροφή της Nokia στα smartphones το 2017

είναι λίγες. Τί άλλο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει, meego / maemo;

Δημοσ.

Έχω το Nokia 1020 με την κάμερα των 41Mpixel. Αν εξαιρέσεις την εξαιρετική κάμερα με φακό Zeiss το λειτουργικό της Microsoft είναι πολύ φτωχό.

Αγαπάω την Nokia από το 1995. Αν περάσει στο android τώρα που η samsung βουλιάζει, σίγουρα θα δούμε ωραία μοντέλα. 

Δημοσ.

Η nokia ανέκαθεν ήταν έτη φωτός μακριά από τους υπόλοιπους στις κάμερες και ελπίζω να επιστρέψει με το συνεταιράκι τον Carl Zeiss γιατί αυτή την συνεργασία περιμένω πως και πως!

Το λειτουργικό που θα επιλέξει ελάχιστα με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Εαν δεν δωσει high end specs σε κινέζικη τιμή και ομορο σχεδια λσμό δεν βλεπω να προχωραει. Το ονομα ποα δεν λεει τιποτε

Δημοσ.

Ναι ξερουμε Android οπως η σειρα X που την κλαψανε και οι ρεγγες.Δεν λεω.Μεγαλοι πρωτοποροι στο κομματι αλλα το τιμονι το έχουν αλλοι.ας κατσουν στο πορτ μπαγκαζ τωρα γιατι ειμαι σιγουρος το android που θα βαλουν παλι,θα ειναι πάλι αιμομιξια με windows

Δημοσ.

Ναι ρε γουστάρω, NOKIA κινητό και σερβις από alphacopy. Οτι δηλαδή δεν περνάμε αρκετά με τα μνημόνια και αντέχουμε μια extra bonus πίστα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...