Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Εχει δοκιμασει καποιος αυτη την λυση ? Προκειται για ενα Audi TT του 1999 που λογω ηλικιας θελει την περιποιηση του αλλα αλλαγη σαλονιου θελει πανω απο 900 ευρω. Ευχαριστω.
Ntinaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Εγω δε θα δινα 900 ευρω! καλυτερα βρες μεταχειρισμενα καλυμματα η καθισματα απο κανα τρακαρισμενο
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δεν ειναι ευκολο να βρεις για ολοκληρο σαλονι .Συνηθως εχουν για καθισματα μεταχειρισμενα 900 ευρω για ενα αμαξι 17 ετων ειναι πολλα νομιζω κι εγω. Με δερματινη καρμπον παει καπου στα 300 ευρω για ολο το αμαξι .
Knight of Mercy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Φρονώ ότι με λιγότερα χρήματα μπορεί να βρεθεί μτχ. σαλόνι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, είτε να αλλαχτεί/επισκευαστεί το ήδη υπάρχον.Ψάξιμο θέλει. Τα κοστολόγια έχουν "πέσει" πολύ.Απο την άλλη μια καλής ποιότητας δερματίνη χαρίζει ξέγνοιαστη χρήση (κυρίως λόγω αποφυγής της συντήρησης του δέρματος) αλλά μαζεύει, και ανεβάζει αντίστοιχα, μεγαλύτερες θερμοκρασίες και κινδυνεύει απο τον ήλιο. Αν το ΤΤ έχει σαλόνι με ραφές τύπου baseball μάλλον θα οδηγηθείς σε επιλογή πολύ καλής ποιότητας δερματίνης με κόστος παραπλήσιο του δέρματος.Η εργασία (ράψιμο) κοστίζει και όχι τόσο το υλικό.Θα σου στείλω με ΠΜ τηλέφωνο ανθρώπου που χρησιμοπούσαμε στα leasing για τοπικές επισκευές/επιδιορθώσεις. Εκπληκτικός τεχνίτης, πολύ καλές τιμές αλλά δουλεύει στο σπίτι του (δηλ. έρχεται "ξηλώνει" το δέρμα, το φτιάχνει και επιστρέφει για τη τοποθέτηση. Το αυτοκίνητο μένει στο χώρο σου). Μπορείς να τα φτιάξεις και τμηματικά.Ελπίζω να ισχύει απλά ο αριθμός του κινητού. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Φρονώ ότι με λιγότερα χρήματα μπορεί να βρεθεί μτχ. σαλόνι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, είτε να αλλαχτεί/επισκευαστεί το ήδη υπάρχον. Ψάξιμο θέλει. Τα κοστολόγια έχουν "πέσει" πολύ. Απο την άλλη μια καλής ποιότητας δερματίνη χαρίζει ξέγνοιαστη χρήση (κυρίως λόγω αποφυγής της συντήρησης του δέρματος) αλλά μαζεύει, και ανεβάζει αντίστοιχα, μεγαλύτερες θερμοκρασίες και κινδυνεύει απο τον ήλιο. Αν το ΤΤ έχει σαλόνι με ραφές τύπου baseball μάλλον θα οδηγηθείς σε επιλογή πολύ καλής ποιότητας δερματίνης με κόστος παραπλήσιο του δέρματος. Η εργασία (ράψιμο) κοστίζει και όχι τόσο το υλικό. Θα σου στείλω με ΠΜ τηλέφωνο ανθρώπου που χρησιμοπούσαμε στα leasing για τοπικές επισκευές/επιδιορθώσεις. Εκπληκτικός τεχνίτης, πολύ καλές τιμές αλλά δουλεύει στο σπίτι του (δηλ. έρχεται "ξηλώνει" το δέρμα, το φτιάχνει και επιστρέφει για τη τοποθέτηση. Το αυτοκίνητο μένει στο χώρο σου). Μπορείς να τα φτιάξεις και τμηματικά. Ελπίζω να ισχύει απλά ο αριθμός του κινητού. Ευχαριστω πολυ φιλε μου .
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Υποχρέωσις μου ...... Ετσι και ειναι σημαντικο για ολους μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα