Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει σε όποια έχουν βγάλει ανακοίνωση

Δεν είναι εορταστικές εκπτώσεις οπως κάνουν αλλα κάτι "ειδικό" που το κουβαλησαν από το εξωτερικό και για κάθε μαγαζί ισχύει και κατι άλλο

Πχ στο public λέει στην τηλεόραση από αύριο μέχρι κυριακη θα κρατήσει.σε ένα άλλο μαγαζί με ρούχα εδώ κοντά στο σπίτι μου λέει μόνο για παρασκευή ισχύει κτλπ.

Το κάθε ένα έχει το δικό του τρόπο.

που μπορω να διαβασω για τα καταστηματα που ισχυει ; Η και τα πιθανα ; Καποιο λινκ ;

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι είναι φετινό φρούτο...

Και βλέπω στο fb και γενικά το κραζουν αρκετά ατομα...λόγω του χαμού που γίνεται στο κατάστημα,που γίνονται τσακωμοι κτλπ και γενικώς είναι λίγο κάπως το όλο θέμα...

Μέχρι στιγμής ισχύει για κωτσοβολο,public,media markt,γερμανο,πλαισιο.

Ότι ξέρω σου λεω γενικά δεν υπάρχει κάποιο λινκ.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι είναι φετινό φρούτο...

Και βλέπω στο fb και γενικά το κραζουν αρκετά ατομα...λόγω του χαμού που γίνεται στο κατάστημα,που γίνονται τσακωμοι κτλπ και γενικώς είναι λίγο κάπως το όλο θέμα...

Μέχρι στιγμής ισχύει για κωτσοβολο,public,media markt,γερμανο,πλαισιο.

Ότι ξέρω σου λεω γενικά δεν υπάρχει κάποιο λινκ.

Μα πως να μην το κραζουν.Εδω στα πρωτα link που ειχε ανεβασει το καταστημα του τιτλου,ελεγε οτι θα ισχυουν διαφορετικες προσφορες αναλογα το μαγαζι....Δηλαδη να τραβαει ο καθενας να γυρναει ολοκληρη την πολη για να δει τι προσφορες εχει το καθε καταστημα και αν εχει και αποθεμα...

• Like 2
Δημοσ.

Μα πως να μην το κραζουν.Εδω στα πρωτα link που ειχε ανεβασει το καταστημα του τιτλου,ελεγε οτι θα ισχυουν διαφορετικες προσφορες αναλογα το μαγαζι....Δηλαδη να τραβαει ο καθενας να γυρναει ολοκληρη την πολη για να δει τι προσφορες εχει το καθε καταστημα και αν εχει και αποθεμα...

Στην ουσια αυτο θελουν να κανουν να μας σπασουν τα νευρα, μηπως ξερεις ποσο της % θα ειναι κατω τα προιοντα ;

Δημοσ.

Στην ουσια αυτο θελουν να κανουν να μας σπασουν τα νευρα, μηπως ξερεις ποσο της % θα ειναι κατω τα προιοντα ;

Μονο αυτοι που δουλευουν σε καταστηματα αν γνωριζουν τιποτα.Εμεις οι αλλοι κλασσικα τελευταια στιγμη θα τα μαθουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Eμενα εκτός ότι μ έσπασε τα νεύρα αυτό που το κάθε κατάστημα θα έχει διαφορετικές προσφορές (που σημαίνει ξεστοκαρουν από το κατάστημα παλιά προϊόντα) μ εκνευρίζει ή διαφήμιση που λέει ξύπνα,κανε το ένα,κανε το άλλο και πάρε και τα γάντια του μποξ...δηλαδή ετοιμάσου να γίνει χαμός και τσακωμοι κτλπ...τι να πω.

Δημοσ.

Μονο αυτοι που δουλευουν σε καταστηματα αν γνωριζουν τιποτα.Εμεις οι αλλοι κλασσικα τελευταια στιγμη θα τα μαθουμε.

καλα σιγουρα ...δηλαδη να υποθεσω κανα 20% το πολυ ; Ελλαδα ειναι εδω...

Δημοσ.

καλα σιγουρα ...δηλαδη να υποθεσω κανα 20% το πολυ ; Ελλαδα ειναι εδω...

Σε μερικα θα εχει καλες τιμες,σε αλλα παλι οχι.Κατι παραπανω οπως ειπα δεν μπορουμε να ξερουμε γιατι ειναι η πρωτη φορα που εχουμε αυτη την χαζομαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Το public έριξε κι αυτό την τιμή στα επίπεδα κοτσόβολου και απ' ότι φαίνεται πλέον γίνεται παραγγελία μέσω internet αλλά δεν είναι ετοιμοπαράδοτο. Παράδοση λέει την επόμενη βδομάδα.

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα από πλαίσιο προχτές και σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή.

Αλλά το σκέφτομαι... ναι μεν όπως προείπα η τιμή είναι χώμα, όμως δεν το θέλω ουσιαστικά για παιχνίδια αλλά για media player, όπως και οι περισσότεροι σε αυτό το νήμα που φαντάζομαι είμαστε pcαδες.

1) Σαν media player (όποιος έχει εμπειρία τι λέει, codecs για ταινίες, ελληνικοί υπότιτλοι, ευχρηστία internet κλπ?)

2) Γνωρίζει κανένας αν το gears of war 4 από το xbox one δίνει δωρεάν και το παιχνίδι για pc με ενεργοποίηση από το ίδιο microsoft account? Νομίζω κάτι τέτοιο ισχυρίζεται η microsoft. Εννοείται ότι προτιμώ να το παίξω στο pc.

3) Τελική ημνια παραλαβής έχω αύριο, να το ρισκάρω μήπως  βγει κανα ps4 bundle σε χαμηλή τιμή που στο φινάλε έχει και κάποια exclusives που αξίζουν τον κόπο όπως uncharted 4, last of us

Δημοσ.

Αν το σκέφτεσαι πλέον το εχασες το "παιχνίδι"

Όσο για ταινιες κτλπ μπορουσες κάλλιστα να πάρεις με 30€ ένα tv box με kodi μέσα κτλπ να ξενοιαζες.

Όσο για το τι θα βγει σε ps4 δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί γιατί πλέον επελεξες να πάρεις το xbox ;)

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα από πλαίσιο προχτές και σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή.

Αλλά το σκέφτομαι... ναι μεν όπως προείπα η τιμή είναι χώμα, όμως δεν το θέλω ουσιαστικά για παιχνίδια αλλά για media player, όπως και οι περισσότεροι σε αυτό το νήμα που φαντάζομαι είμαστε pcαδες.

1) Σαν media player (όποιος έχει εμπειρία τι λέει, codecs για ταινίες, ελληνικοί υπότιτλοι, ευχρηστία internet κλπ?)

2) Γνωρίζει κανένας αν το gears of war 4 από το xbox one δίνει δωρεάν και το παιχνίδι για pc με ενεργοποίηση από το ίδιο microsoft account? Νομίζω κάτι τέτοιο ισχυρίζεται η microsoft. Εννοείται ότι προτιμώ να το παίξω στο pc.

3) Τελική ημνια παραλαβής έχω αύριο, να το ρισκάρω μήπως  βγει κανα ps4 bundle σε χαμηλή τιμή που στο φινάλε έχει και κάποια exclusives που αξίζουν τον κόπο όπως uncharted 4, last of us

Καμία σχέση το xbox για media player. Ανάλογα τα λεφτά που δίνεις υπάρχουν δυνατά μηχανήματα.

Δημοσ.

Όσο για ταινιες κτλπ μπορουσες κάλλιστα να πάρεις με 30€ ένα tv box με kodi μέσα κτλπ να ξενοιαζες.

Όσο για το τι θα βγει σε ps4 δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί γιατί πλέον επελεξες να πάρεις το xbox ;)

Δεν έχω παραλάβει ακόμα

Δημοσ.

1) Ξέχνα το, δεν κάνει για media player

2) Δεν παίζει, το XBOX Anyware αφορά μόνο αγορά του παιχνιδιού σε ψηφιακή μορφή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...