Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν ξεφτιλισει το παλιό, δε θα πάρει κανείς το Pro. Τώρα το σκέφτεσαι γιατί είναι 100ευρω η διαφορά. Αν πάει στα 200 η διαφορά το Pro θα μείνει ράφι.

Το Χ1 Slim μένει στα ράφια δηλαδή;

Επομένως η Sony δεν θέλει να ξεστοκάρει. Είναι κι αυτή μια λογική.

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ps4 ειδα το σλιμ 1 τερα με 265(με κουπωνη -30 ευρω)στο you μεχρη την παρασκευη ισως γινει τιποτα αλιως ισως να περιμενει της γιορτες η sony η ισως δεν θελει να ξεστοκαρει

Δημοσ.

Ο Γερμανός έχει μόνο για την παρασκευή το ps4 chassis 500gb 199 ευρώ και το ps4 1tb chassis+uncharted 249 ευρώ.Μόνο στα φυσικά καταστήματα ότι απόθεμα υπάρχει.

Δημοσ.

Ο Γερμανός έχει μόνο για την παρασκευή το ps4 chassis 500gb 199 ευρώ και το ps4 1tb chassis+uncharted 249 ευρώ.Μόνο στα φυσικά καταστήματα ότι απόθεμα υπάρχει.

Ερώτηση : αυτο με την black Παρασκευή ισχύει σε όλα τα καταστήματα;

Δημοσ.

Πήγα στο Γερμανό για την προσφορά για το xbox και ρώτησα και για ps4 και μου έδειξε της προσφορές για την παρασκευή. Το σκέτο ps4 που κάνει 199 δεν υπήρχε απόθεμα, το 249 είχε με κράτηση από την τρίτη. Πάω σπίτι παίρνω τηλέφωνο σε Γερμανό από άλλη πόλη και μου είπαν ότι έχουν το 199 και μπορούν να μου το κρατήσουν με την προϋπόθεση να πάω να το παραλάβω ο ίδιος από το κατάστημα. Στο site δεν φαίνονται οι προσφορές θα πρέπει να πάτε σε κατάστημα.

Δημοσ.

Πήγα στο Γερμανό για την προσφορά για το xbox και ρώτησα και για ps4 και μου έδειξε της προσφορές για την παρασκευή. Το σκέτο ps4 που κάνει 199 δεν υπήρχε απόθεμα, το 249 είχε με κράτηση από την τρίτη. Πάω σπίτι παίρνω τηλέφωνο σε Γερμανό από άλλη πόλη και μου είπαν ότι έχουν το 199 και μπορούν να μου το κρατήσουν με την προϋπόθεση να πάω να το παραλάβω ο ίδιος από το κατάστημα. Στο site δεν φαίνονται οι προσφορές θα πρέπει να πάτε σε κατάστημα.

Αφου μιλαμε για προσφορα που δεν φενεται καν στο Internet και τελειωσε ηδη το αποθεμα φανταστειτε ποσα κομματια παλι ειχαν.

Δημοσ.

Πέρα από κονσόλες θα έχει τίποτε άλλο ενδιαφέρον ?

Δημοσ.

Αύριο που ξεκινάνε πας στο κατάστημα και βλέπεις από κοντά γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινώσει κάτι άλλο.

ρε παδιια μια ερωτηση : αυτο με την " μαυρη παρασκευη"   ισχυει σε ολα τα καταστηματα  ; Αν οχι σε ποια..

λιγο να βγαλω ακρη.

Δημοσ.

Ισχύει σε όποια έχουν βγάλει ανακοίνωση

Δεν είναι εορταστικές εκπτώσεις οπως κάνουν αλλα κάτι "ειδικό" που το κουβαλησαν από το εξωτερικό και για κάθε μαγαζί ισχύει και κατι άλλο

Πχ στο public λέει στην τηλεόραση από αύριο μέχρι κυριακη θα κρατήσει.σε ένα άλλο μαγαζί με ρούχα εδώ κοντά στο σπίτι μου λέει μόνο για παρασκευή ισχύει κτλπ.

Το κάθε ένα έχει το δικό του τρόπο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...