Προς το περιεχόμενο

Xbox One 1tb + GOW4 + 3μηνη gold 199€ (Φυσικά Καταστήματα Public από 22/11) [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

gdal73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αύριο στο πλαίσιο της καλιθεας θα έχει ένα πακετακι για όποιον ενδιαφέρεται. Είχα κάνει μία παραγγελία αλλά τελικά το πήρα απο public

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ παιδιά δεν ξέρω παντός πως τα κατάφερα χτες το βράδυ καθώς χάζευα το microsoft store germany κατάφερα και πηρά x-box elite(εχει το ελιτε κοντρολ που θα το αγόραζα έτσι και αλλιώς σύντομα και υβριδικό δίσκο όχι απλο)+gears of war με 239. Λέω τα κατάφερα γιατί το κοίταζα εδώ και πολύ καιρό και ήταν συνεχεία οut of stock με το που το αγοράζω εγώ ξανά out of stock, σήμερα μου ηρθε tracking ups!!! 

post-298322-0-91347900-1479837852_thumb.jpg

Πήγα πρωί στο public τσιμισκής Θεσσαλονίκη από πριν ανοίξει με έναν φίλο.

1. Μπήκαμε και δεν τους είχαν έρθει ακόμα και μας είπε ότι περίμενε μόνο 8 τεμάχια.

2. Μας κανόνισε ο πωλητής και μας έδωσε στην ίδια τιμή δύο τεμάχια τελευταία αλλά με το division.

3. Όταν γύρισα σπίτι διαπίστωσα ότι για gold είχε μόνο δοκιμαστική 14 ημερών και πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και μου είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να πάρουμε 3μηνη. Ξεχάσαμε και δεν το ρωτήσαμε όταν το παίρναμε.

4. Στο τηλέφωνο μου είπε ότι ακόμα δεν είχαν έρθει αυτά με το gears of war και ότι γίνεται χαμός και συμπληρώσανε λίστα με ονόματα.

Γενικά αν καταφέρω και πάρω την 3μηνη συνδρομή θα είμαι κομπλέ. Για το game, αν και ήθελα το gears of war, δεν με χάλασε και το destiny.

The division 25ευρω

gears of war 4 50ευρω.

Να σας εδινε εστω το Forza Horizon 3 να ελεγα παει στο καλο.

εγώ παιδιά δεν ξέρω παντός πως τα κατάφερα χτες το βράδυ καθώς χάζευα το microsoft store germany κατάφερα και πηρά x-box elite(εχει το ελιτε κοντρολ που θα το αγόραζα έτσι και αλλιώς σύντομα και υβριδικό δίσκο όχι απλο)+gears of war με 239. Λέω τα κατάφερα γιατί το κοίταζα εδώ και πολύ καιρό και ήταν συνεχεία οut of stock με το που το αγοράζω εγώ ξανά out of stock, σήμερα μου ηρθε tracking ups!!!

Που το βρήκες ακριβώς ; το μονο elite ηταν μια προσφορά για φοιτητές στα 300 + ευρώ που δεν ειναι διαθέσιμο

Που το βρήκες ακριβώς ; το μονο elite ηταν μια προσφορά για φοιτητές στα 300 + ευρώ που δεν ειναι διαθέσιμο

αμα σου πω οτι δεν καταλαβα και εγω τι εκανα.....https://www.microsoftstore.com/store/msde/de_DE/DisplayProductPickerPage/offerID.57760504001/productID.5082355400

απλα ηταν συνεχεια μη διαθεσιμο και χτες που το χαζευα με ολες αυτες τις προσφορες μου εκατσε και το εχουν στειλει ηδη με ups

The division 25ευρω

gears of war 4 50ευρω.

Να σας εδινε εστω το Forza Horizon 3 να ελεγα παει στο καλο.

Σαφώς, αλλά δεν υπήρχε περιθώριο επιλογής και ήμασταν απλά σε κατάσταση ή παίρνουμε instant το division ή περιμένουμε εκεί αόριστα για το πότε θα έρθουν τα GoW4, και απ' ό,τι κατάλαβα θα περιμέναμε κάνα 2ωρο.

• Moderators

Ειχε αναφερει στο θεμα του Ps4 συμφορουμιτης που πηρε ps4 c chassis 1tb με 3controller και το Uncharted collection στα 320ή 330ευρω αν θυμαμαι καλα,λιγες εβδομαδες πριν κυκλοφορησει το ps4 pro. Επισης ειναι γνωστο οτι πλεον στην παραγωγη θα ειναι κυριως το Ps4 slim απο πλευρας παλιου μοντελου και το ps4 pro.

Το Ps4 c chassis δεν εχει ουτως ή αλλως λογο υπαρξης τωρα με το Slim.

Αυτό ήταν μεμονωμένη περίπτωση.

Η MS το έχει ξεφτυλίσει το παλιό μοντέλο στα bundles και η Sony δεν έχει απαντήσει τίποτα (τουλάχιστον σοβαρό) ως τώρα. Είναι λες και ΔΕΝ θέλουν να διώξουν τα παλιά PS4. Αν συνεχίσουν έτσι και μέσα στις γιορτές θα τους πάει μονότερμα η MS, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνουν.

Μάλλον προσπαθούν να περάσουν το αίσθημα ότι PS4/PS4Slim/PS4Pro owners είμαστε όλοι μια ωραία παρεούλα και δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε.

Αυτό ήταν μεμονωμένη περίπτωση.

Η MS το έχει ξεφτυλίσει το παλιό μοντέλο στα bundles και η Sony δεν έχει απαντήσει τίποτα (τουλάχιστον σοβαρό) ως τώρα. Είναι λες και ΔΕΝ θέλουν να διώξουν τα παλιά PS4. Αν συνεχίσουν έτσι και μέσα στις γιορτές θα τους πάει μονότερμα η MS, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνουν.

Αν ξεφτιλισει το παλιό, δε θα πάρει κανείς το Pro. Τώρα το σκέφτεσαι γιατί είναι 100ευρω η διαφορά. Αν πάει στα 200 η διαφορά το Pro θα μείνει ράφι. Η Microsoft με αυτή την κίνηση προσπαθεί να πουλήσει και σε χρήστες ps. Εγώ πχ σκέφτηκα να το χτυπήσω ως δεύτερη κονσόλα. Αν και τελικά θα μείνει στον Γερμανό να περιμένει..
  • Like 1

ελεγα για την εκπτωτικη ταση μεχρι τα χριστουγεννα στην αρχη....,αλλα μαλλον ο κοτσος μας διαβαζει και δε μου χαλαει χατυρι....10αρι κατω,χαχα ....189

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/konsola-xbox-one/169078-microsoft-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-xbox-one-1tb-&-gears-of-war-4-&-xbox-live-3-month-gold-card

Kotso,αν με διαβαζεις ,στα 150€ το θελω :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...