Deathy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Γιατι να μη το παραγγειλεις απο εξω? Η συνδρομη ποσο παει κανα 50αρικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Η τριμηνη 20€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Aυτό με τις λίστες το περίμενα. όποιος έχει γνωστό θα προλάβει/πάρει πρώτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 στο public χαλανδριου ειχαν 2 κομματια και φυγανε.Μου λεει το παλικαρι περιμενει να του φερουν αλλα κομματια. Προσωπικη αποψη μου ελαχιστοι θα παρουν το πακετο της προσφορας γιατι το στοκ που εχουν διαθεσιμο ειναι ελαχιστο. Βρηκαν τροπο να ξεστοκαρουν το παλιο μοντελο και το βαφτισαν προσφορα.Γιατι στην ουσια προσφορα δεν ειναι.Λογικη τιμη ειναι.150 ευρω πρεπει να πουλιεται κανονικα το παλιο μοντελο.Δεν μιλαω για το xbox one refurbished που εχει 200 ευρω. Υπομονη θα δουμε προσφορες καλυτερες στο σλιμ μοντελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Αν δε το θεωρεις προσφορα γιατι πηρες τηλεφωνο? Σιγα τη διαφορα το παλιο με το S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μην τσαντιζεσαι.Την προσωπικη μου αποψη ειπα.Δεν πηρα τηλεφωνο,ηταν ο δρομος μου κοντα στο public και ρωτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Γιατί πιστεύετε ότι στα άλλα καταστήματα το στοκ θα είναι μεγαλύτερο από αυτό του public? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλα εγω περιμενω 200αρια τη παρασκευη για το S σε bundles απο εξωτερικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 O Κωτσόβολος από χτες γράφει αναμένεται σύντομα και μη διαθέσιμο σε καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ειναι λογικο να υπαρχει λιγο στοκ στο παλιο χβοχ.Οσα κομματια υπαρχουν θα τα μοιραστουν οι μεγαλες αλυσιδες και θα τα διωξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Πιο πιθανό το βλέπω να τα διώξουν στις γιορτές. Σου κοτσάρουν και ένα παιχνίδι ακόμα στην ίδια τιμή.Μια χαρά θα πάει ο κοσμάκης να το πάρει. Ακόμα θυμάμαι τι είχε γίνει κάποια Χριστούγεννα με το xbox360 στα media markt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Θυμαμαι τις χρυσες εποχες στο καρφουρ με το -20% σε κονσολες και παιχνιδια.Η οταν ηθελε να ξεστοκαρει σχεδον χαριζε.Εχω παρει xbox 360 jasper 80 ευρω.Χρυσες εποχες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Και στην cosmote τα Xbox one παίζουν σε αυτές τις τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Και στην cosmote τα Xbox one παίζουν σε αυτές τις τιμές link? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Στον Γερμανό πάντως,αναμένουν παραλαβή την Πέμπτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα