orodreth Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 μαλλον ενα κοματι βγάλανε.... τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 μαλλον θα απελευθερωσαν κρατησεις που δεν πουληθηκαν τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Υπαρχει ενα κομματι στα 189€ στο public της Αγιας Παρασκευης που τελικα δεν θα παραλαβω (γιατι πηρα το αλλο απο το αμαζον). Θα ναι εκει μεχρι την Παρασκευη, αν καποιος ενδιαφερετε (πραγματικα ομως) ας στειλει ενα μνμ να του στειλω τον κωδικο αποστολης! Δωθηκε στο @thetruth! Ελπιζω να το χαρει! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2016 από Genatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Όποιος ενδιαφέρεται για το πακέτο ας μου στείλει p.m. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά το παραγγειλα απο public χθες ον λινε και μου στειλανε μαιλ οτι βρίσκεται σε διαδικασία συλλογής ξερει κανείς αν τπ προλαβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά το παραγγειλα απο public χθες ον λινε και μου στειλανε μαιλ οτι βρίσκεται σε διαδικασία συλλογής ξερει κανείς αν τπ προλαβα? Και σε μενα αυτο ελεγε και 2 μερες μετα ηρθε μαιλ και μνμ στο κινητο οτι ειναι ετοιμο για παραλαβη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Οπότε λογικά θα το προλαβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Βασικά μου γράφει και στο μαιλ αυτό (Η παραγγελία σου είναι μερικώς έτοιμη για παραλαβή!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 και μενα ετσι μου γραφει ,απλα μαλλον εχουν την κονσολα κ περιμενουν να τους σταλει το παιχνιδι απο τα κεντρικα η αναποδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Όσοι δεν πρόλαβαν μη αγχώνεστε. Σε λίγο καιρό έχουμε Χριστούγεννα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Βασικά μου γράφει και στο μαιλ αυτό (Η παραγγελία σου είναι μερικώς έτοιμη για παραλαβή!) Περιμενε και θα χει και άλλο μαιλ με το "έτοιμη να παραλαβεις" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Όσοι δεν πρόλαβαν μη αγχώνεστε. Σε λίγο καιρό έχουμε Χριστούγεννα.. λογικα θα παιξουν καλες προσφορες σε ps4 που δεν φανηκαν ελλαδα καθολου αυτες τις μερες τα xbox one τα απλα πρεπει να χουν φυγει τα περισσοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Σε 20 μέρες θα μάθουμε υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Πήρα τηλ. σήμερα στα public και μου είπαν οτι η κονσόλα υπάρχει απλώς το παιχνίδι προσπαθούν να βρουν για να μου γα στείλουν ολα μαζί! Είχες δίκιο φίλε μου Genate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θέλει κανείς τη δική μου παραγγελία; Τον περιμένει στο Public του Metro Mall Αγίου Δημητρίου. Pm. http://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-one/microsoft-xbox-one-1tb-and-gears-of-war-4-and-xbox-live-gold-syndromi-3-minon/prod8293190pp/ Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2016 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα