bgeorgalas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα, ελπίζοντας ότι ξεκινάω το θέμα στο σωστό μέρος: Για λόγους εργασίας σύντομα μετακομίζω Τουρκία. Επειδή δεν ξέρω πόσο αυστηροί είναι με θέματα download και επειδή δεν θέλω για κανέναν λόγο να μπλέξω (έτσι όπως είναι η κατάσταση) ποιός έιναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος (αν υπάρχει) για να βλέπω καμμία σειρά/ταινία και να παρακάμπτω τα μπλοκαρίσματα που κατά καιρούς πέφτουν σε twiter/facebook κτλ? επι του παρόντος (ελλάδα) χρησιμοποιώ το utorrent θα με καλύψει ένα απλό vpn ή χρειάζομαι κάτι καραπάνω? Ειδικά για vpn provider έχετε κάτι (κατά προτίμηση δωρεάν) να προτείνετε? ευχαριστώ πολύ! βιβλιογραφία μετά από πολύ γρήγορο ψάξιμο: πχ: http://www.altsantiri.gr/kosmos/katevikan-twitter-facebook-ke-youtube-stin-tourkia-ikona/ http://turkeypurge.com/turkey-now-blocking-access-to-vpn-services
kotsos72 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Γιατι αγχωνεσαι; Τα ξερουν καλυτερα τα κολπα εκει Αν περναει κατι θα το μαθεις Καλη τυχη btw
stelios18120 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Άραξε δεν θα έχεις κανένα θέμα ειδικά με vpn Αν ήσουν καμία γερμανια ή ολλανδια ή βελγιο τοτε να φοβοσουν για τα download σου
flyer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ειδικά για vpn provider έχετε κάτι (κατά προτίμηση δωρεάν) Εγώ προσωπικά θα χρηςειμοποιούσα οπωσδήποτε vpn και μάλιστα επι πληρωμή (δε θα μπορούσα να στηριχτώ επ ουδενί σε ένα δωρεάν προϊόν). Μη παίρνεις αψήφιστα τις συνέπειες της ελέυθερης χρήσης του Διαδικτύου σε μία χώρα σαν την Τουρκία (φιλική συμβουλή από κάποιον που γνωρίζει κάτι παραπάνω για τους απέναντι). 1
bgeorgalas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Για αρχή συγγνώμη που καθυστέρησα και σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.... Εγώ προσωπικά θα χρηςειμοποιούσα οπωσδήποτε vpn και μάλιστα επι πληρωμή (δε θα μπορούσα να στηριχτώ επ ουδενί σε ένα δωρεάν προϊόν). Μη παίρνεις αψήφιστα τις συνέπειες της ελέυθερης χρήσης του Διαδικτύου σε μία χώρα σαν την Τουρκία (φιλική συμβουλή από κάποιον που γνωρίζει κάτι παραπάνω για τους απέναντι). flyer έχεις κάποιον συγκεκριμένο πάροχο vpn επι πληρωμή να μου προτείνεις για την δουλειά που το θέλω? (live streaming & mtorrent download κατά βάση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα