metallica 13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της συγκεκριμένης Lg!!την έχει κανένας ή έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο μοντέλο?ειναι σε αρκετά δελεαστική τιμη (500€) αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τα 4κ panels της Lg!!
SaFiS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Εγώ απλά θα σου πω την εμπειρία μου με την 47LB561V που έχω. Στα 2 χρόνια και 2 μήνες έβγαλε πρόβλημα στο panel. Καμμένο Led Strip. Αφού γίναμε κ@λος με την LG, τελικά την έφτιαξε ο κουμπάρος μου μιας και μου ζητήσανε χαριστικά κιόλας, 400€ για αλλαγή panel. Το κόστος του LED Strip ήταν 18€ απλά έχει φασαρία και κίνδυνο στην αλλαγή (μπορεί να σπάσει εντελώς το panel). Όταν ήθελα να κάνω επέκταση εγγύησης (5 χρόνια), δεν την δεχόντουσαν διότι η τηλεόραση ήταν σύμφωνα με αυτούς "παραεισαγωγής" (αγορασμένη από το e-shop). Γενικά είναι μην σου κάτσει αλλά επειδή την έχω ξαναπάθει με LG λίγο μετά την εγγύηση, εγώ την έχω διαγράψει πλέον σαν εταιρία...
Rebel21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Είχα την ub850v και έχω να πω τα χειρότερα για την LG.πλαστικουρά κατασκευή και κακιστο local dimming.το trumotion είναι πρακτικά άχρηστο σε όλα τα μοντέλα που έχω δει και σε φίλους αφού δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς κολλήματα.πολύ μέτριοι scalers γενικά. service όταν το χρειάστηκα απλά κωμικό. Μακριά από lg ακόμα και τα oled μοντέλα έχουν προβληματικό trumotion και ghosting τα οποία η LG hellas θεωρεί φυσιολογικά. Τηλεοράσεις μόνο sony η samsung.οι πρώτες καλύτερη επιλογή για Ελλάδα λόγο του κορυφαίου scaler της αγοράς. Μην σε παρασύρει το ps4pro και πάρεις τα σκουπίδια της LG.υπομονή για σωστή αγορά.
metallica 13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές!!
heavyrain Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 εχοντας περασει 3 lg απ τα χερια μου αξιας 200-1000ε εχω να πω οτι ειναι απολυτα αξιοπιστες, και το σερβις τους πολυ εξυπηρετικο οταν το χρειαστηκα οταν μου επεσε και χαλασε το πανελ... ασχετως αν δεν την εφτιαξαν λογω υπαιτιοτητας δικης μου. Και επειδη ειχα και εγω την παρομοια UB830V μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα απο ποιοτητα κατασκευης (εννοειται δεν εχει καμια σχεση με την ποιοτητα κατασκευης της sony που εχω τωρα). Οσον αφορα τα αρνητικα των ips ολοι τα γνωριζουμε. Καλως η κακως, κακως μαλλον, το ghosting/bleeding/burn in κτλ θεωρουνται φυσιολογικα απο το εργοστασιο, ολες μα ολες εχουν εστω και απειροελαχιστο σε ολες τις εταιριες. ξαναλεω η "κακη" εικονα λογω ips δεν εχει καμια σχεση με την αξιοπιστια της lg , ετσι ειναι τα ips απλα. Οσον αφορα τα 4κ πανελ απο την uh770(αν θυμαμαι καλα) και πανω ειναι πραγματικο ultra HD. Στα φετινα μοντελα η samsung παιζει μονη της στις φθηνες κατηγοριες απο σχεση ποιοτητας/τιμης.
Rebel21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 ξαναλεω η "κακη" εικονα λογω ips δεν εχει καμια σχεση με την αξιοπιστια της lg , ετσι ειναι τα ips απλα Το ips δεν έχει κακή εικόνα απλά έχει πολυ χαμηλότερη αντίθεση από το va,απλά οι lg έχουν άθλιο local dimming,scaler και software εικόνας. Μια υλοποίηση ips από την Sony πετυχαίνει 2500:1 + αντίθεση. Αποδέκτη για καθημερινή χρήση και gaming.και σου μενουν και τα υπέρ του ips έναντι του va
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα