Alex-V Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Εχω ενα laptop turbo x (ννννναι....) και του περασα τα 7 απο την αρχη. Ολα καλα, περασα drivers, ενημερωσεις, αλλαξα παστα και παω να κανω αξιολογηση απο τον πινακα. Με το που φτανει στο "ρυθμιση της αποκωδικοποιησης του Windows media", freezαρει και δεν κουνιεται τιποτα. Ουτε ο κερσορας. Ο σκληρος εχει ελεγχει με sentinel και gsmartcontrol και ειναι μια χαρα. Επισης, δεν νομιζω να εχει καποια μνημη προβλημα. Δεν ειναι και παρα πολυ παλιο, συν οτι σπανια εχω πετυχει χαλασμενο dim σε λαπτοπ.
Sheogorath Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέχρι να κάνεις μερικά updates δεν μπορείς να τρέξεις την αξιολόγηση. Παθών... Δοκίμασε να τρέξεις και λες.
Sheogorath Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Πως τα κατάφερες, εμένα μου βγάλανε την πίστη ^^
Alex-V Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 You want to know? http://download.wsusoffline.net/ με εχει σωσει το ριμαδι. καθομουν παλια σαν τον μ***** και περιμενα ποοοοοοοοτε θα βρει ενημερωσεις. το ανοιγεις. επιλεγεις windows 7 ειτε 64αρια ειτε 32αρια και σου κατεβαζει τα αναλογα updates. θα εγκαταστησει αρκετες, αλλα μετα θα ξανατρεξεις απο τα windows, αλλα αυτη τη φορα χωρις να κανει ωρες. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Πως τα κατάφερες, εμένα μου βγάλανε την πίστη ^^ Offtopic Κανονικά μπορείς να κάνεις τα updates. Έχω γράψει σε άλλο θέμα τη διαδικασία. Σε αρκετά μηχανήματα που το έκανα σε όλα πέτυχε. http://www.insomnia.gr/topic/625883-win7-checking-for-updates-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B2%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%B9/ 1
Sheogorath Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Τρέξε memtest, οι μνήμες δεν χαλάνε απο τα χρόνια αλλά είναι ευαίσθητες στο voltage regulation. Ή αν έχει δύο dimms δοκίμασέ τα εναλλάξ και σταυρωτά σε θέσεις.
Alex-V Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Σπερες. Εκανα ενα ψαξιμο και βρηκα οτι κατι γινεται με το dxva. Εβγαλα τελειως τον driver της γραφικων, αφησα τον προσαρμογεα δηλαδη μονο, εκανα αξιολογηση και την περασε. Το θεμα ειναι οτι υπαρχει μονο ενας driver απο την σελιδα του plaisio.
Sheogorath Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Το ίδιο πρόβλημα είχα με το δικό μου της υπογραφής. Έβαλα απο την ιστοσελίδα του κατασκευαστή της κάρτας (amd) και δούλεψε άψογα. Δοκίμασε το.
Alex-V Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ναι. Ποιον να κατεβασω ομως? Η καρτα ειναι radeon hd 565v. Κατεβασα τον mobility radeon hd 5xxx αλλα στην εγκατασταση μου πεταξε σφαλμα. Αρα μαλλον κατεβασα λαθος. Οκ το βρηκα. Τον 4xxx επρεπε. Κατσε να τον δοκιμασω.
Alex-V Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον. Το ριμαδολαπτοπ εχει 2 καρτες. Μια intel μια ati. Μπηκα στο site της turbo να κατεβασω τους drivers για το μοντελο. Παταω h36 και μου βγαζει drivers για h36r. Λεω οκ ιδιοι θα ειναι. Περναω τον driver της ati. Παθαινω αυτο που επαθα με το freeze. Τον βγαζω. Περναω απο την σελιδα της amd. Μετα περναω τον driver της intel απο το windows update. Τον περναει και αυτον Παω μετα για αξιολογιση. Προχωραει, περναει εκεινο που φριζαρε και πριν προλαβει να τελειωσει, μου πεταει σφαλμα "Δεν ειναι δυνατος ο υπολογισμος του δεικτη εμπειριας των windows για το συστημα σας. Δεν ειναι δυνατη η μετρηση επιδοσεων της αναπαραγωγης βιντεο" Βγαλε ακρη με το μ***δελο
Sheogorath Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μην περνάς drivers για την Ιντελ, εμένα δεν χρειάστηκε. Με της AMD και δουλεύει και το switchable graphics (παραδόξως).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα