FasTaker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Eχουμε τον ιδιο επεξεργαστη αλλα εμενα με το OC τρεχει στα 4.4 ghz με την ψυκτρα της arctic freeze evo15 το stress test σε full load επιασε 70 βαθμους μεγιστο.
gtsamour Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δεν μπορεί να φταίει κανένα παιχνίδι που ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο πάνω. Ακόμα και με prime95 για ωρες θα πρέπει η θερμοκρασία να είναι σε ασφαλή επίπεδα. Εγώ έχω έναν 4670Κ overclocked στα 4.1 Ghz με υδρόψυξη (Corsair) και arctic silver 5 (χωρίς να έχω κάνει delid) και με το prime95 στο full πάει max 75 βαθμούς.
HELLENICNAVY Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Eχουμε τον ιδιο επεξεργαστη αλλα εμενα με το OC τρεχει στα 4.4 ghz με την ψυκτρα της arctic freeze evo15 το stress test σε full load επιασε 70 βαθμους μεγιστο. σε small data,medium η large?
HELLENICNAVY Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Tελικα βρηκα τι ειχε..το τροφοδοτικο ηταν..ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντησεις σας
fallen4ngel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδή τι είχε το τροφοδοτικό; Και πως ανέβαζε θερμοκρασία μόνο σε 2 πυρήνες; Μου αρέσει που ανοίγει κάποιος ένα θέμα και στο τέλος λέει βρήκα την λύση, αναφέρεται μία παπαντζα και όλα καλά. 2
HELLENICNAVY Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δηλαδή τι είχε το τροφοδοτικό; Και πως ανέβαζε θερμοκρασία μόνο σε 2 πυρήνες; Μου αρέσει που ανοίγει κάποιος ένα θέμα και στο τέλος λέει βρήκα την λύση, αναφέρεται μία παπαντζα και όλα καλά. τι παπαντζα ρε φιλε δεν σε πιανω?μολις αλλαξα τροφοδοτικο ολα μια χαρα!καταλαβα οτι εχει θεμα οταν πατησα να το κλεισω απο πισω το τροφοδοτικο και δεν εκλεινε,ειχε αντισταση στο κλεισιμο το κουμπι..ετσι αμεσως το εβγαλα γτ φοβηθηκα και πηρα αλλο.Μαθε λιγο να μιλας δεν ειναι κακο.Παντα φιλικα Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2016 από HELLENICNAVY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα