Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,σήμερα και χθές η cosmote μου έστειλε μήνυμα οτι έχω συνδεθεί στο day pass με ένα ευρώ χωρίς να έχω ανοίξει κάν τα δεδομένα... Εχω στείλει END DAY στο 1333 αλλά μου απαντάει πως η υπήρεσία που ζητάτε δεν υπάρχει. Συνέβη και σε κάποιον άλλο αυτό;

Δημοσ.

Αν έχεις 4g συσκευή απενργοποιησε το 4g.

Ακομα και με κλειστά τα δεδομένα τοω4g κάνει κάποια κίνηση (ή κάτι τέτοιο) και έτσι σου τρώει το ευρώ το Day pass.

(την είχα; με πάθει έτσι με το κινητό της μητέρας μου, και μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται την "κατηγορουσα" ότι άνοιγε τα data κατά λάθος.. Μέχρι που μια μέρα το έκανε ενώ το χρησινοποιουσα εγώ, και όταν είδα ότι ήταν όλα κλειστά πήρα στην cosmote για να δω τι γίνεται και μου είπαν για το 4g)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

ενεργοποίησε το my internet να μην σε χρεώνει

MI στο 1333

H Υπηρεσία που ζητήσατε δεν υπάρχει....

Αν έχεις 4g συσκευή απενργοποιησε το 4g.
Ακομα και με κλειστά τα δεδομένα τοω4g κάνει κάποια κίνηση (ή κάτι τέτοιο) και έτσι σου τρώει το ευρώ το Day pass.
(την είχα; με πάθει έτσι με το κινητό της μητέρας μου, και μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται την "κατηγορουσα" ότι άνοιγε τα data κατά λάθος.. Μέχρι που μια μέρα το έκανε ενώ το χρησινοποιουσα εγώ, και όταν είδα ότι ήταν όλα κλειστά πήρα στην cosmote για να δω τι γίνεται και μου είπαν για το 4g)

Το έβαλα στο 3G και περιμένω να δώ. Το περίεργο είναι πως το έχω έτσι εδώ και 6-7 μήνες και έγινε πρώτη φορά μόλις προχθές..

• Moderators
Δημοσ.

Μήπως κατέβασες κάποια εφαρμογή και έδωσες άδεια να ανοίγει τα δεδομένα? Την είχα πατήσει έτσι

Δημοσ.

Μήπως κατέβασες κάποια εφαρμογή και έδωσες άδεια να ανοίγει τα δεδομένα? Την είχα πατήσει έτσι

Δεν ξέρω αλλά φάγανε σουτ,όλεσ εκτός απο filemanager/swipe...σήμερα δεν με έχει χρεώσει ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...