KINGLUCAS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Upload static IP forthnet 2mpbs εάν το ανεβάσω στα 2mpbs ποσο λέτε να κόψει από το download? έχει κανεις εμπειρία? είδη με κόψαν 1mpbs λόγο fast path
SaFiS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Με 2Mbit Up νομίζω δεν δίνουν FP. Αν δίνουν, κανά Mbit ακόμη θα το χάσεις σίγουρα από το Down... 1
makis269 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 λογικά για να πιάσεις ταβάνι κοντά στα 2 upload θα έπρεπε να κλειδώνεις εξαρχης και πάνω απο 17 (να εισαι κοντά σε αστικό κέντρο ) , εγώ με hol σε annex m ,κλειδώνω σχεδόν 2 πιο κάτω σε down σε σχέση με πριν ,αλλά απο 0,9 στο upload έφτασα το 1,3 . αφού λες οτι εισαι στα δέκα download τώρα ,το θεωρώ απίθανο να πας κοντά στα 2 upload, έτσι πιστευω. Υποψιν οτι η hol-vodafone δεν σε αναγκάζει να πάρεις static ip ,το δίνει δωρεαν το προφίλ annex m .
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Upload static IP forthnet 2mpbs εάν το ανεβάσω στα 2mpbs ποσο λέτε να κόψει από το download? έχει κανεις εμπειρία? είδη με κόψαν 1mpbs λόγο fast path εξαρτατε την γραμμη σου.δεν υπαρχει κατι standard.μπορουν να στο βαλουν δοκιμαστικα εστω και αν το Policy σου δεν ειναι για 2mbps.βεβαια με 8 ευρω το μηνα που το χρεωνουν θα μπορουσες να δεις για vdsl απο Kv Με 2Mbit Up νομίζω δεν δίνουν FP. Αν δίνουν, κανά Mbit ακόμη θα το χάσεις σίγουρα από το Down... δεν δινουν Fast path με annex m είμαι είδη χαμηλά πάτωμα 8.9mpbs δεν θα ειναιευκολο να φτασεις τα 2.χαρακτηριστικα γραμμης? λογικά για να πιάσεις ταβάνι κοντά στα 2 upload θα έπρεπε να κλειδώνεις εξαρχης και πάνω απο 17 (να εισαι κοντά σε αστικό κέντρο ) , εγώ με hol σε annex m ,κλειδώνω σχεδόν 2 πιο κάτω σε down σε σχέση με πριν ,αλλά απο 0,9 στο upload έφτασα το 1,3 . αφού λες οτι εισαι στα δέκα download τώρα ,το θεωρώ απίθανο να πας κοντά στα 2 upload, έτσι πιστευω. Υποψιν οτι η hol-vodafone δεν σε αναγκάζει να πάρεις static ip ,το δίνει δωρεαν το προφίλ annex m . δεν ειναι υποχρεωτικο πανω απο 17.εξαρτατε διαφορα.επισης εχει να κανει και με το target margin που σου δινει ο παροχος.αλλω να σε κλειδωνει 6 snr στο Upload και αλλο πχ στο 9. παιζω με annex m με 30 attenuation. εχω 1440 up 9100 down.σιγουρα γινεται και καλυτερα γιατι εχει λιγο θεματακι η εσωτερικη καλωδιωση που δεν φτιαχνεται ευκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα